pixel
Teljes biztonságban várjuk pácienseinket!

Gyerekvizsgálati kedvezmények 18 éves korig

Állapotfelmérés: 20.000 Ft

Testvéreknek (2 gyerek): 34.000 Ft

1 gyerek + 1 felnőtt : 34.000 Ft

Allergia teszt 100 féle anyagra: 20.000 Ft

Testvéreknek (2 gyerek): 34.000 Ft

1 gyerek + 1 felnőtt : 34.000 Ft

Allergia teszt 60 féle anyagra: 18.000 Ft

Candida teszt: 20.000 Ft

Allergia teszt 100 féle anyagra + Állapotfelmérés: 34.000 Ft

Allergia teszt 100 féle anyagra + Candida szűrés: 34.000 Ft

További árakért kattintson az ÁRAK menüpontra!

Úgy érzi valami nincs rendben? Fájdalmai vannak, de nem tudja az okokat? Esetleg nincs semmi probléma, de kíváncsi, hogy valóban így van-e?

Válassza állapotfelmérésünket, mert…

Gyorsan és fájdalommentesen megvizsgáljuk

Átfogó képet kap szervezete állapotáról

Azonnali eredményt kap kézhez

Rejtett problémákra derülhet fény

20 szervrendszerét vizsgáljuk

Fájdalom és mellékhatásmentes vizsgálat

Kíváncsi, hogy minden rendben van-e szervezete működésével? Szeretné, ha minden problémára választ kapna?

Ha igen, akkor csak annyit kell tennie, hogy felhív minket és időpontot egyeztet kollégánkkal, aki készségesen áll az Ön rendelkezésére. Telefonáljon még ma!

 

IBR-SYSTEM állapotfelmérés

Az állapotfelmérés feltárja a szervrendszerek kóros működése közötti összefüggéseket és segít a betegség valódi okának felderítésében, amik eddig általában rejtve maradtak. Ha kiderítettük a valódi okot, akkor már nem okoz problémát a végleges gyógyítás. Állapotfelméréskor húsz szervrendszert vizsgálunk egy fájdalommentes és mellékhatásmentes, elektrodinamikai eljárással.

Allergiák, ekcémákbőrproblémák vagy pl. a migrénes fejfájás esetén gyakran tapasztaljuk az elektrodinamikai vizsgálatok során, hogy a máj mérési értékei nagyon magasak annak ellenére, hogy a laborvizsgálatokkal és a képalkotó eljárásokkal nem lehetett kimutatni a májjal kapcsolatban semmilyen kóros eltérést. Ilyenkor egyértelmű, hogy a májnál keresendő az alapvető probléma és ennek megoldásával érhető el a végleges gyógyulás.

De az is előfordult, hogy a vékonybél vagy a vastagbél vagy a tüdő, sok esetben a kötőszöveti rendszer, az epehólyag vagy egyéb szervrendszer működési eltérése volt az alapvető gond, mely kimutatható az állapotfelméréssel. Ha megszüntetjük ezt a működési problémát, akkor megszűnik az allergia.

Az állapotfelmérés vizsgálat működési elve azon alapul, hogy az IBR-SYSTEM berendezés mikroimpulzusok formájában kérdéseket tesz fel a szervezetnek, amelyre az azonnal válaszol. A válaszok kialakításában a szervezet minden egyes sejtje, minden egyes szervrendszere részt vesz.Ezek a válaszok ugyancsak mikroimpulzusok formájában érkeznek, amelyek elektródák segítségével a bőrfelületről elvezethetők, majd kiértékelhetők.IBR-SYSTEM egy korszerű, hatékony, vizsgáló és terápiás eszköz, mely rövid idő alatt hatalmas mennyiségű információt gyűjt a szervezetről.

Felveszem a kapcsolatot!

Részletek a működési elvről

Speciális bioelektromos pontokon  az IBR-SYSTEM berendezéssel mérjük a szövetek vezetőképességét. Ezzel a mért pontok funkcionális csatornáihoz kapcsolódó szervek és szervrendszerek állapotáról alkothatunk képet. Segítségével például megállapítható, hogy az adott szervrendszer reaktivitása a normális tartományban, az alatt, esetleg felette található. A normáltartomány feletti értékek akut gyulladásra, irritációra utalhatnak.
Túlműködés jelzői, a túlságosan magas értékek pedig súlyosabb akut gyulladást, erőteljes salakanyag-túlterhelést vagy allergiás folyamatot jelezhetnek. Az alacsonyabb értékek az adott szerv alulműködését, strukturális elváltozását jelezhetik, a nagyon alacsonyak komolyabb sejtszintű károsodásra utalhatnak. (forrás: Dr Kiss-Szolingen Attila)

Mire jó az állapotfelmérés?

Az állapotfelmérés  információiból következtetni tud a szervek eltérő működésére, pl. gyulladásokra, emésztési, keringési zavarokra.

Kimutathatóak vele a szervezetet terhelő baktériumok, vírusok, gombák(CANDIDA elszaporodás) méreganyagok,nehézfémek.Tájékoztatást ad a szív ,a vesék, a tüdő a máj vagy akár az idegrendszer funkcionális állapotáról. Ezáltal felhívja a figyelmet a megelőzésre, precíz klinikai vizsgálatok szükségességére.

Azáltal, hogy átfogóan vizsgálja a szervezetet, az összefüggéseket is könnyebben fel lehet ismerni.

IBR-SYSTEM kezelés során a betegség okát szüntetjük meg, elérve ezzel a tartós javulást. Az állapotfelmérés eredménye alapján személyreszabott komplex terápiás javaslatot adunk a pácienseknek.Ez vonatkozik az IBR-SYSTEM készülékkel végzett kezelésekre, táplálkozásra, gyógytornára, masszázsra, gyógynövénykúrára, vitaminokra, méregtelenítésre.

Kérek időpontot!

Az állapotfelmérés vizsgálatra hogyan kell felkészülni?

• Ékszereket ne viseljen. Ne használjon testápolót.
• Amennyiben megoldható, a vizsgálat napján ne fogyasszon gyógyszereket, kábító vagy serkentő szereket.
• Igyon megfelelő mennyiségű folyadékot.. A vizsgálat előtt 2 órával már ne étkezzen.
• Viseljen természetes alapanyagú, pamut ruházatot.
• A vizsgálathoz nem kell teljesen levetkőzni, de a zoknit ,harisnyát le kell venni, ezért,ha megoldható hozzon magával papucsot.
• Szükség esetén a rendelőben mi is tudunk biztosítani fertőtlenített papucsot, vagy cipővédő zsákot.

Várjuk ügyfeleinket Budapest, Debrecen, Hajdúböszörmény és Nagyvárad környékéről is.

Nézze meg terápiás eredményeinket!

Orvosi cikk >> Tovább a cikk elolvasásához
• Migrén

• Allergia

• Atópiás dermatitis 

• Milyen új lehetőség ven az allergia megszüntetésére?

• Ekcéma

• Vastagbélgyulladás

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

VISSZAHÍVÁS KÉRÉS

DIÉTÁS RECEPTEK – GYÓGYTEÁK

Diétás receptek - Gyógyteák

GALÉRIA – KÉPEK – VIDEÓK

Vitalport - galéria - képek -videók

SZAKÉRTŐNK VÁLASZOL