pixel
Teljes biztonságban várjuk pácienseinket!

  Biorezonancia – testünk természetes gyógyítása

A biorezonancia terápia egy non-invazív terápia, amely a test biofizikáját alkalmazza. Nem zavarja a hagyományos kezeléseket, és alkalmas gyermekek és csecsemők, sőt érzékeny betegek számára is.

Mit kezel a Biorezonancia?

Szinte minden állapotban lévő páciens számára előnyös a biorezonancia terápia. A Biorezonancia segítségével kezelhetők a krónikus és degeneratív betegségek kiváltó okai.

A Biorezonancia leginkább a betegségekhez hozzájáruló stressztényezők kezeléséről ismert. A környezeti stresszorok gyakori tünetei közé tartozik az általános fájdalmak, fáradtság, emésztési zavarok, székrekedés, bőrfoltok, vagy csak általános rossz közérzet.

 

Mikor javasolt a biorezonancia vizsgálat?

✅ alvászavarra és stresszoldásra
✅ allergiás tünetek esetén
✅ légúti betegségek esetén
✅ nőgyógyászati problémáknál
✅ méregtelenítés céljából
✅ nyirokrendszeri megbetegedéseknél

 

Környezeti stresszorok

A mai modern világban végtelen számú külső környezeti stresszor létezik. Ezek közé tartoznak a peszticidek és vegyszerek, a környezeti toxinok, a sugárzás, a mérgező fémek, a műanyagok és a gyógyszerek használata, amelyek a levegőben, az élelmiszerben vagy az ivóvízben találhatók meg és ezekkel jutnak be szervezetünkbe. Ezek a szennyező anyagok zavarokat okoznak a normál biológiai folyamatokban, és mérgezően „terhelik” szerveinket. Testünk bizonyos mértékig képes megbirkózni ezekkel a stresszorokkal, de ha túl sok lesz, az eredmény valamilyen betegségben fog kiteljesedni.

Mit csinál pontosan?

A Biorezonancia-kezelés segít a szervezetnek csökkenteni toxin- vagy stresszterhelését, és helyreállítani az „önszabályozást”, javítva a szervezet gyógyulási és helyreállító képességét.

Hogyan működik?

Az IBR System mögött meghúzódó elmélet az, hogy a test minden sejtje egy adott frekvencián rezonál, hasonlóan egy hangvillához, amely rezonál és akusztikus hullámot kelt. Sejtcsoportok (például egy szerv) rezonálnak a frekvenciájukon, elektromágneses mezőt és egyedi frekvenciamintákat hozva létre.

Normál fiziológiás körülmények között teste szinkronizálja a különböző oszcillációs (hullám) folyamatokat. Ha azonban kóros állapotok lépnek fel, akkor ezek a hullámok megszakadnak vagy felerősödnek, ami betegséghez vezet. Ilyen kóros állapotok például a gerjesztés (kóros stressz) túlsúlya miatt fordulhatnak elő, ami a központi idegrendszer működésének megzavarásához vezet, ami betegség anomáliát eredményez.

A biorezonancia azon az elméleten alapul, amely szerint a sejtek meghatározott frekvenciájú biofotonok vagy „fényvillanások” (fotonsugárzás) útján kommunikálnak egymással. A biofizikus kutatók úgy vélik, hogy a test biofizikája szabályozza a biokémiai szintet, ami viszont a szervek biológiai szerkezetét jelenti. A Biorezonancia manipulálja ezeket a frekvenciákat, hogy javítsa az egyén egészségi állapotát. Ezt az egészségtelen frekvenciák leszabályozásával és az egészséges frekvenciák felszabályozásával teszi.

Biztonságos?

A Biorezonancia vélemények alapján kijelenthető, hogy ez egy egy non-invazív, fájdalommentes és biztonságos terápia, amely bármely életkorban alkalmazható. Az esetek túlnyomó többségében a Biorezonancia nagyon jól tolerálható. Emberek széles körén alkalmazzák, a csecsemőktől az érett felnőttekig. Mellékhatás mentesen vehet részt a vizsgálatokon és kezeléseken. Nem kell számolni hosszan tartó panaszokkal a kezelés hatásait tekintve.

Amennyiben szeretne egészségi állapotán javítani, akkor tegyen egy próbát kezelésünkkel, melyre akár online is jelentkezhet, vagy telefonon. A biorezonancia vizsgálat ára felől érdeklődjön segítőkész kollégáinknál telefonon.

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

VISSZAHÍVÁS KÉRÉS

DIÉTÁS RECEPTEK – GYÓGYTEÁK

Diétás receptek - Gyógyteák

GALÉRIA – KÉPEK – VIDEÓK

Vitalport - galéria - képek -videók

SZAKÉRTŐNK VÁLASZOL