pixel
+36-70-376-77-77 vitalport@gmail.com

Válasszon speciális masszázs kategóriáink közül, vagy görgessen tovább kedvelt masszázsainkhoz!

SVÉD MASSZÁZS

Rosszul alszik? Stresszes a munkája? Görcsösek az izmai? A világon nagyon sok ember küzd hasonló panaszoktól, de sokan már megtalálták rá a megoldást, ami nem más, mint a masszázs. Nyugaton a legelterjedtebb masszázsfajta a svédmasszázs.

A svéd masszázs, relaxál, oldja a feszültséget, és segít az alvászavarok leküzdésében, sőt, bizonyos típusú fájdalmak csökkentésére is kiválóan alkalmas. Nem csak lelki, de olyan szervi problémákban is segítséget nyújt, mint például a magas vérnyomás, emésztési zavarok, gerincbántalmak.

A svéd masszázs során, az egész testet átmasszírozzák, kezektől egészen a talpakig, de kérhető csak hátra, vagy valamelyik fájós végtagra is.(rész masszázs)

Masszőreink kellemes, relaxáló környezetben, személyre szabottan-mindenkit az adott problémájának megfelelően masszíroznak.

Mire jó a svéd masszázs?

 • Stresszoldás, lazítás
 • Görcsoldás
 • Fájdalomcsillapítás
 • A bőr, a keringés, a nyirokrendszer állapotának javítása
 • Általános közérzetjavítás
 • Krónikus fáradtság ellen
 • A teljesítőképesség fokozása, az izmok állapotának javítása
 • Baleset, műtét utáni rehabilitáció
 • A mozgásbeszűkülések kezelése
 • Egyes fejfájások kezelése
 • Krónikus gyulladások
 • Ortopédiai megbetegedések kezelése (pl. lúdtalp, discopathiák, csípőficam)
 • Reumatológiai megbetegedések kezelése (pl. PHS, Bechterew-kór, lumbágó, isiász, arthrosisok)
 • Ideggyógyászati megbetegedések rehabilitációja (pl. stroke utáni állapot, paresis, trigeminus neuralgia)
 • Betegségek, állapotromlás megelőzése (pl. tartósan fekvő betegnél a tüdőgyulladás és az izomsorvadás megelőzése, vagy gipszelt végtagnál a gipsz alatti izmok sorvadása ellen a konszenzuális hatás révén)

Kérek időpontot!

Szakembereink

Zila-Kulcsár Szilvia  – gyógymasszőr – életmód és táplálkozási tanácsadó-fizioterapeuta

Boros Anikónyirokmasszőr -frissítő svéd és talpmasszőr, kinesio-tape terapeuta-Debrecen

Tóthné Domán Anikó – frissítő svéd és talpmasszőr , kinezio-tape terapeuta-Hajdúböszörmény

Hátmasszázs (részmasszázs) 

Budapest, Debrecen, Hajdúböszörmény

A stressz folyamatos jelenléte, az állandóan visszatérő érzelmi, anyagi problémák és a szorongások hatása megmutatkozik a hát, váll, lapocka és nyak izmainak merevségén, görcsösségén, melyre megoldás a masszázs.

A stressz okának megszüntetése mindenki számára személyes feladat és kihívás, de az izmok görcsösségének oldásában, az izmok tónusának ellazításában hatékonyan tud segíteni egy hát masszázs. 30 perc

Teljes testmasszázs 

Debrecen, Hajdúböszörmény

Erőteljes, dinamikus, vérbőségfokozó, összetett, mozdulatokból álló svédmasszázs, mellyel az egész testet tetőtől-talpig átmasszírozzuk.

A masszázs kezelések által a szervezet aktivizálható, felfrissíthető, vagy ellenkezőleg, teljesen ellazítható, relaxálható; gondolataink, lelkünk pedig kellemesen áthangolható. Azáltal, hogy a testi feszültséget feloldjuk, a lélek is ellazul, örömteli állapotba kerül. Ez a test és a lélek harmóniája. Csillapítja az idegi feszültségeket, ellazítja az izmokat és ízületeket, természetes módon oldja a stresszt, javítja a mozgáskoordinációt és a járást, rendezi a test mozgásfunkcióit és egyensúlyba hozza a szervezet általános fizikai működését.

Ajánljuk izmok lazítására, görcsök oldására és mindazok részére, akik szeretik az erőteljes fogású masszázst. 60perc

Relaxációs aromaterápiás olajos test-masszázs

 Debrecen, Hajdúböszörmény

A masszázs, mint érintés éltető ereje és az aromaolajok illatának erőteljes érzete a testet és lelket a relaxáció új dimenzióiba emeli, ráadásként pedig lehetővé teszi a káros méreganyagok eltávozását.

A Vendég igényeinek megfelelően, együtt választjuk ki a felhasználásra kerülő olajokat. A technikák és az illatok harmóniája a szellemi egyensúly elérését és megtartását szolgálja. Ez a masszázs fajta kitűnően alkalmas a túlfeszített idegek lecsillapítására és megnyugtatására, miközben a bőrt bársonyosan selymessé varázsolja.

A kezelések nemcsak a bőrön keresztül fejtik ki pozitív hatásukat, hanem a testfelületről belélegzett illóolajoknak nyugtató és stresszoldó hatásuk is van. 60perc-30perc

Manager masszázs 

Debrecen, Hajdúböszörmény

Ez a masszázstechnika a hát-, a nyaki- és a váll körüli izmok, inak és ízületek működésének a normalizálására fókuszál.

A gerincoszlop állapota mind testi, mind érzelmi szempontból befolyásol bennünket. Idegpályái a test többi részével kötik össze az agyat. Minthogy a gerincoszlop közel van a hát felszínéhez, ezen a területen a masszázs rendkívül lazító hatású lehet.

Ha a hát görbülete deformálódik, többi része is módosul, hogy ellensúlyozza a sérülés negatív hatását, s hogy megmaradjon az egyensúly.

Ez a kompenzáló testtartás tud háti izomfájdalmakat, izommerevséget okozni, hiszen a deformitás miatt bizonyos izomcsoportok kevésbé működnek, míg más izomcsoportok túlműködnek. A hát masszázzsal nagyon szépen lehet kezelni ezt a tünet együttest, a nem használt izomcsoportokat átdolgozva működésüket fokozzuk, ezáltal meggátolva az elsorvadásukat, a túlműködött izomcsoportot pedig lelazítjuk, fájdalmat csillapítunk. 30perc

Relaxációs fej és arc-masszázs

Debrecen-, Hajdúböszörmény

Az arcon és fejen lévő  sok akupresszúrás pont masszírozása javítja a  közérzetet és csökkenti a stresszt, feszültséget, megpihennek a fáradt idegek. A masszázs idegrendszeri nyugtató hatását elsősorban a kéz melege, az általa kifejtett nyomás és az érintési ingerváltja ki.  A megfeszült arcizmok masszírozás hatására ellazulnak, az ernyedt izomzat pedig újult erőre kap.

Az arc- és fejmasszázs szabaddá teszi a légzést, oldja a feszültségeket, nyugtatja az idegeket, hozzásegít, hogy elengedjük magunkat és megszabaduljunk az belső terhektől. Előfordulhat, hogy masszázs közben a kedves Vendég egyszerűen álomba merül. Ez is a test, a lélek és az elme mély ellazulásának jele. 30 perc

Gyógy-masszázs 

Debrecen, Hajdúböszörmény

Ez a masszázs alapfogásaiban a svédmasszázshoz hasonlítható, a különbség abban rejlik, hogy a gyógy masszázs során kimondottan a célzott területet kezelik . Megszünteti a derék, a nyak és a váll állandó feszültségét, csökkenti a fáradtságérzetet a lábszáron és a lábfejen, s jótékonyan járul hozzá olyan problémák kezeléséhez, mint , a nem gyulladásos ízületi betegség, az elégtelen vérkeringés vagy a rándulás. Elősegíti a vese és a máj méregtelenítését. Segít a tartási zavarokkal küszködőknek, és betegségek, balesetek, sérülések utáni regenerálódásnál. 60perc – 30perc

Időpontok

Olvassa el ügyfeleink tapasztalatát!► 

Milyen előnye származhat a rendszeres masszázstól ?

Jobb ellenálló képesség a megbetegedésekkel szemben.

Gyorsabb regenerálódási idő

Jobb testtartás, vérkeringés, rugalmasság, mozgékonyság.

Jobb mentális és érzelmi egészség.

Jobb és megnövelt sportteljesítmény.

Jobb idegek, csökken a stressz szintje és a belső feszültség

Nagyobb teljesítmények után a masszázs lényegesen jobb hatású mint a normál pihenés.

Nagyobb igénybevétel után az ízületek, inak merevedések oldására is rendkívül hatékony.

Segít abban, hogy az izmok a masszázs után tökéletesebben működjenek és a mozgás valóban örömet, okozzon.

Ki szeret folyamatos fájdalmakkal együtt élni?

Mégis többen szenvednek olyan panaszoktól, melyek megelőzhetőek, sőt elkerülhetőek is lehetnek! .

Vegye igénybe rendelőnkben az IBR-SYSTEM állapotfelmérést! Ez a vizsgálat feltárja a szervek kóros működése közötti összefüggéseket és segít a betegség valódi okának felderítésében. Gyors, pontos, kényelmes, és megbízható eljárás, mely fájdalom és mellékhatás-mentesen tájékoztat:

 

A masszázs kiegészítésére az alábbi terápiák vehetők igénybe:

Kinezio-Tapeing

A kinesio tape segíti a vérkeringést, a nyirokfolyadék áramlását, emellett az izmok, ízületek stabilizálására is kiválóan alkalmas. Segítségével az izomgörcsök kialakulását is megakadályozhatjuk, ráadásul gyulladások ellen is hatékonyan alkalmazható.

Talpmasszázs

A talp reflexzóna – masszázs sikeres, ősrégi módszer a betegségek megelőzésében és kiegészítő kezelésében.

A talpmasszázs serkenti az egyes szervek funkcióját, máshol viszont enyhíti a túlterhelést, segít az energiablokk feloldásában, a méregtelenítésben.

Nyirok masszázs

Lágy masszázs – erős méregtelenítés.

A nyirokmasszázs vagy lymphodrenázs olyan speciális masszázstechnika, melynek segítségével a nyirokáramlás többszörösére növelhető, így megnő a méreganyagok felszabadulása és hatékony kiürítése

 

Masszázs áraink

Teljes test (60 perc)

Alkalmanként: 5.000,-Ft
5 alkalmas bérlet 22.000,-Ft
10 alkalmas bérlet: 40.000,-Ft
 

Részmasszázs (30 perc)

Alkalmanként: 3.200,-Ft
5 alkalmas bérlet 14.000,-Ft
10 alkalmas bérlet: 26.000,-Ft
 

Talpmasszázs (40 perc)

Alkalmanként: 5.000,-Ft
5 alkalmas bérlet 22.000,-Ft
10 alkalmas bérlet: 40.000,-Ft
 
 
Fej-arcmasszázs (30perc): 3,500.-Ft
 

Nyirokmasszázs (90 perc)

Alkalmanként: 7.000,-Ft
10 alkalmas bérlet: 59.000,-Ft
Proffesszionális, személyre szabott masszázs, megfizethető áron. A nyugalom varázsa biztosítja a test és a lélek valódi felüdülését. A masszázs a legkellemesebb módszer a betegségek megelőzésére és gyógyítására, az egészség megőrzésére.  Az érintés gyógyító erejét évezredek óta sikerrel alkalmazzák a feszültségek, stressz oldására, különböző betegségek gyógyítására, a lélek mindennapos terhek alól történő felszabadítására.

AJÁNDÉKUTALVÁNY VÁSÁROLHATÓ!

Nyitva tartás:  a kezelések előzetes időpont egyeztetés alapján történnek.

Várjuk ügyfeleinket Budapest, Debrecen, Hajdúböszörmény és Nagyvárad környékéről is.

VISSZAHÍVÁST KÉREK

DIÉTÁS RECEPTEK – GYÓGYTEÁK

Diétás receptek - Gyógyteák

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE

GALÉRIA – KÉPEK – VIDEÓK

Vitalport - galéria - képek -videók

SZAKÉRTŐNK VÁLASZOL