pixel
Teljes biztonságban várjuk pácienseinket!

Válasszon speciális masszázs kategóriáink közül, vagy görgessen tovább kedvelt masszázsainkhoz!

Masszázs – Gyógymasszázs – Svédmasszázs

Rosszul alszik? Stresszes a munkája? Görcsösek az izmai? A világon nagyon sok ember küzd hasonló panaszoktól, de sokan már megtalálták rá a megoldást, ami nem más, mint a masszázs. Nyugaton a legelterjedtebb masszázsfajta a svédmasszázs.

A Gyógymasszázs, relaxál, oldja a feszültséget, és segít az alvászavarok leküzdésében, sőt, bizonyos típusú fájdalmak csökkentésére is kiválóan alkalmas. Nem csak lelki, de olyan szervi problémákban is segítséget nyújt, mint például a magas vérnyomás, emésztési zavarok, gerincbántalmak.

A Gyógymasszázs során, az egész testet átmasszírozzák, kezektől egészen a talpakig, de kérhető csak hátra, vagy valamelyik fájós végtagra is.(rész masszázs)

Masszőreink kellemes, relaxáló környezetben, személyre szabottan-mindenkit az adott problémájának megfelelően masszíroznak.

Mire jó a Gyógymasszázs?

 • Stresszoldás, lazítás
 • Görcsoldás
 • Fájdalomcsillapítás
 • A bőr, a keringés, a nyirokrendszer állapotának javítása
 • Általános közérzetjavítás
 • Krónikus fáradtság ellen
 • A teljesítőképesség fokozása, az izmok állapotának javítása
 • Baleset, műtét utáni rehabilitáció
 • A mozgásbeszűkülések kezelése
 • Egyes fejfájások kezelése
 • Krónikus gyulladások
 • Ortopédiai megbetegedések kezelése (pl. lúdtalp, discopathiák, csípőficam)
 • Reumatológiai megbetegedések kezelése (pl. PHS, Bechterew-kór, lumbágó, isiász, arthrosisok)
 • Ideggyógyászati megbetegedések rehabilitációja (pl. stroke utáni állapot, paresis, trigeminus neuralgia)
 • Betegségek, állapotromlás megelőzése (pl. tartósan fekvő betegnél a tüdőgyulladás és az izomsorvadás megelőzése, vagy gipszelt végtagnál a gipsz alatti izmok sorvadása ellen a konszenzuális hatás révén)

Kérek időpontot!

Szakembereink

Zila-Kulcsár Szilvia  – gyógymasszőr – életmód és táplálkozási tanácsadó-fizioterapeuta

Gyógymasszázs 

Ez a masszázs alapfogásaiban a svédmasszázshoz hasonlítható, a különbség abban rejlik, hogy a gyógy masszázs során kimondottan a célzott területet kezelik . Megszünteti a derék, a nyak és a váll állandó feszültségét, csökkenti a fáradtságérzetet a lábszáron és a lábfejen, s jótékonyan járul hozzá olyan problémák kezeléséhez, mint , a nem gyulladásos ízületi betegség, az elégtelen vérkeringés vagy a rándulás. Elősegíti a vese és a máj méregtelenítését. Segít a tartási zavarokkal küszködőknek, és betegségek, balesetek, sérülések utáni regenerálódásnál. 60perc – 30perc

Hátmasszázs (részmasszázs) 

A stressz folyamatos jelenléte, az állandóan visszatérő érzelmi, anyagi problémák és a szorongások hatása megmutatkozik a hát, váll, lapocka és nyak izmainak merevségén, görcsösségén, melyre megoldás a masszázs.

A stressz okának megszüntetése mindenki számára személyes feladat és kihívás, de az izmok görcsösségének oldásában, az izmok tónusának ellazításában hatékonyan tud segíteni egy hát masszázs. 30 perc

Teljes testmasszázs 

Erőteljes, dinamikus, vérbőségfokozó, összetett, mozdulatokból álló svédmasszázs, mellyel az egész testet tetőtől-talpig átmasszírozzuk.

A masszázs kezelések által a szervezet aktivizálható, felfrissíthető, vagy ellenkezőleg, teljesen ellazítható, relaxálható; gondolataink, lelkünk pedig kellemesen áthangolható. Azáltal, hogy a testi feszültséget feloldjuk, a lélek is ellazul, örömteli állapotba kerül. Ez a test és a lélek harmóniája. Csillapítja az idegi feszültségeket, ellazítja az izmokat és ízületeket, természetes módon oldja a stresszt, javítja a mozgáskoordinációt és a járást, rendezi a test mozgásfunkcióit és egyensúlyba hozza a szervezet általános fizikai működését.

Ajánljuk izmok lazítására, görcsök oldására és mindazok részére, akik szeretik az erőteljes fogású masszázst. 60perc

Időpontok

Olvassa el ügyfeleink tapasztalatát!► 

Milyen előnye származhat a rendszeres masszázstól ?

Jobb ellenálló képesség a megbetegedésekkel szemben.

Gyorsabb regenerálódási idő

Jobb testtartás, vérkeringés, rugalmasság, mozgékonyság.

Jobb mentális és érzelmi egészség.

Jobb és megnövelt sportteljesítmény.

Jobb idegek, csökken a stressz szintje és a belső feszültség

Nagyobb teljesítmények után a masszázs lényegesen jobb hatású mint a normál pihenés.

Nagyobb igénybevétel után az ízületek, inak merevedések oldására is rendkívül hatékony.

Segít abban, hogy az izmok a masszázs után tökéletesebben működjenek és a mozgás valóban örömet, okozzon.

Ki szeret folyamatos fájdalmakkal együtt élni?

Mégis többen szenvednek olyan panaszoktól, melyek megelőzhetőek, sőt elkerülhetőek is lehetnek! .

Vegye igénybe rendelőnkben az IBR-SYSTEM állapotfelmérést! Ez a vizsgálat feltárja a szervek kóros működése közötti összefüggéseket és segít a betegség valódi okának felderítésében. Gyors, pontos, kényelmes, és megbízható eljárás, mely fájdalom és mellékhatás-mentesen tájékoztat:

 

A masszázs kiegészítésére az alábbi terápiák vehetők igénybe:

Kinezio-Tapeing

A kinesio tape segíti a vérkeringést, a nyirokfolyadék áramlását, emellett az izmok, ízületek stabilizálására is kiválóan alkalmas. Segítségével az izomgörcsök kialakulását is megakadályozhatjuk, ráadásul gyulladások ellen is hatékonyan alkalmazható.

Talpmasszázs

A talp reflexzóna – masszázs sikeres, ősrégi módszer a betegségek megelőzésében és kiegészítő kezelésében.

A talpmasszázs serkenti az egyes szervek funkcióját, máshol viszont enyhíti a túlterhelést, segít az energiablokk feloldásában, a méregtelenítésben.

Nyirok masszázs

Lágy masszázs – erős méregtelenítés.

A nyirokmasszázs vagy lymphodrenázs olyan speciális masszázstechnika, melynek segítségével a nyirokáramlás többszörösére növelhető, így megnő a méreganyagok felszabadulása és hatékony kiürítése

 
Proffesszionális, személyre szabott masszázs, megfizethető áron. A nyugalom varázsa biztosítja a test és a lélek valódi felüdülését. A masszázs a legkellemesebb módszer a betegségek megelőzésére és gyógyítására, az egészség megőrzésére.  Az érintés gyógyító erejét évezredek óta sikerrel alkalmazzák a feszültségek, stressz oldására, különböző betegségek gyógyítására, a lélek mindennapos terhek alól történő felszabadítására.

AJÁNDÉKUTALVÁNY VÁSÁROLHATÓ!

Nyitva tartás:  a kezelések előzetes időpont egyeztetés alapján történnek.

Tekintse meg Facebook oldalunkat is!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

VISSZAHÍVÁS KÉRÉS

DIÉTÁS RECEPTEK – GYÓGYTEÁK

Diétás receptek - Gyógyteák

GALÉRIA – KÉPEK – VIDEÓK

Vitalport - galéria - képek -videók

SZAKÉRTŐNK VÁLASZOL