pixel
Teljes biztonságban várjuk pácienseinket!

Ekcéma kezelése

Intsen búcsút az ekcémának és legyen újra gyönyörű a bőre!

Mit kap, ha az ekcéma kezelést választja?

Felderítjük az ekcéma okát

Tartós megoldás szteroidok nélkül

Az okokat kezeljük, nem a tüneteket

Gyors időpont egyeztetés

Fájdalom és mellékhatásmentes kezelés pici gyerekeknek is

Szeretne egyszer és mindenkorra véget vetni az Ekcéma okozta szenvedéseknek? Szeretné végre önfeledten élvezni az életet, és elfelejteni, hogy van takargatni valója?

Csak annyit kell tennie, hogy felhív minket és időpontot egyeztet kollégánkkal, aki készségesen áll az Ön rendelkezésére.

Telefonáljon még ma!

Kérek időpontot!

Mi okozza az ekcémát?

Ekcéma kezelése hatékonyan

Az ekcémás, atópiás dermatitiszes gyerekek száma 20 év alatt megduplázódott. Az esetek többségében ezt a problémát felnőtt korokra is magukkal viszik.

Az ekcémák esetében már korábban is különféle táplálék, gyógyszer vagy valamilyen kontaktérzékenységet kiváltó anyagokat tartottak felelősnek a tünetekért.Nem nehéz megjósolni, hogy a táplálékainkban egyre nagyobb mennyiségben található testidegen, vegyi anyagok miatt az ekcémások száma egyre nő. Döntő többsége a jövőben a táplálék és pollenallergia lesz.

A hagyományos terápiában a legfőbb kezelési elv az allergizáló és kontakt  anyagok elkerülése. Ez komoly életviteli problémát jelent. Mit tegyünk, ha nem használnak a gyógyszerek? Mi váltja ki valójában az immunrendszer zavarait? Az egyre szaporodó számú betegeknek a nyitott kérdések lezárásáig is élni kell, és nem mindegy, hogy hogyan.!

Milyen új lehetőségek vannak az ekcéma kezelésében?

Bőrgyulladás kezeléseElső lépés a háttérben lévő okok kiderítése.

Ha a bőrünkön lévő  tüneteket, tüneti kezeléssel elfedjük, akkor a mélyben zajló folyamatok súlyosbodhatnak.Minden ekcémánál, bőrbetegségnél fontos az okok kiderítése és megszüntetése,amelyre kiváló módszer az IBR-SYSTEM kivizsgálás és terápia.

A bőrtünetek megjelenéséhez egyéb tényezők is szükségesek. Rejtett gyulladások, gócok, legyengült immunrendszer, nem megfelelő táplálkozás, stresszes- mozgásszegény életmód. Korrekt állapotfelmérés szükséges a valódi okok feltárásához ( krónikus arcüreggyulladás, gócos fog, felborult vastagbél-flóra, candida gomba elszaporodás stb). Ezek kiderítésével és megszüntetésével, a bőrbetegségek meggyógyíthatók.

Bőrbetegségek gyógyítása

IBR-SYSTEM első lépéseként elvégezzük az állapotfelmérést, melyből kiderülhet, hogy van-e gyulladás, allergiás reakció, toxikus terhelés, elszaporodott gombák a szervezetben.Ha allergia áll a háttérben, akkor lehetőség szerint az allergén tesztelést. Az IBR-Systemmel sikeresen kimutathatók olyan allergének is, amelyek a hagyományos tesztekkel még negatívak.

Telefonon érdeklődök!

 

Több, mint 100 féle allergén anyag tesztelésére van lehetőség! Többek között:

Hogyan működik az allergia teszt?

Nézze meg videónkat arról, hogyan történik nálunk az allergia vizsgálat!

A hagyományos bőrtesztek helyett teljesen fájdalmatlan, nagyon érzékeny elektrodinamikai vizsgálatokkal mutatja ki azokat az anyagokat, amelyekre az emberi szervezet allergiás vagy túlérzékeny. Ezért már az ételintoleranciát is kimutatja, amit a hagyományos allergia tesztek még nem mutatnak ki.

Ekcéma kezelése terápiával

A kezelés teljesen fájdalommentes, mellékhatásmentes.

Az  IBR-System terápiás kezelésekkel lehet a terheltségeket megszüntetni, az öngyógyító folyamatokat beindítani. Általában kúraszerűen javasoljuk, az elején heti rendszerességgel.

Amennyiben a panaszok fokozatos megszűnését, az energetikai egyensúly helyreállását tapasztaljuk, akkor a kezelések közti időtartamot egyre növeljük 2-3-4 hétre.

Ha a kezelések között eltelt időben nem térnek vissza a tünetek, akkor fenntartó kezelésként havonta egy kezelést javasolunk.

A kezelések időtartama általában 30 perc.

A terápia alatt a betegnek gyógyszert nem kell szednie, az IBR-SYSTEM készülékkel végzett kezelések mellett csak a kezelő által összeállított étrendet kell betartani.

A terápia a legtöbb esetben végleges gyógyulást hozhat, ugyanis, nem a tünetek kezelésére hanem az ekcémát kiváltó ok megszüntetésére és az immunrendszer helyreállítására összpontosít.

Az IBR-SYSTEM kezelés hatása:

 

Időpontot kérek!

A vizsgálatra hogyan kell felkészülni?

Ékszereket ne viseljen. Ne használjon testápolót.

Amennyiben megoldható, a vizsgálat napján ne fogyasszon gyógyszereket, kábító vagy serkentő szereket.

Igyon megfelelő mennyiségű folyadékot.

Viseljen természetes alapanyagú, pamut ruházatot.

A vizsgálathoz nem kell teljesen levetkőzni, de a zoknit, harisnyát le kell venni, ezért,ha megoldható hozzon magával papucsot.

Szükség esetén a rendelőben mi is tudunk biztosítani fertőtlenített papucsot, vagy cipővédő zsákot.

Ezzel az eljárással az ekcémás betegek 71%-a meggyógyítható.(Forrás:Dr Kiss-Solingen Attila)

Nézze meg terápiás eredményeinket!

Az ekcéma lelki okai

ekcéma kezelésA különböző bőrbetegségek könnyen megkeseríthetik az adott betegségben szenvedők életét, hiszen sokszor szemmel látható és eltakarhatatlan bőrfelületeken jelentkezik a probléma – ilyen az ekcéma is.Azon túl, hogy az ekcéma esztétikailag sem szép látvány, nem elhanyagolhatóak kialakulásának lelki okai, hiszen sok betegség elsősorban erre vezethető vissza. Az ekcéma megjelenése pszichoszomatikus tünetként is értékelhető.

Nézzük meg ezt bővebben:

Az ekcémás emberekre általában jellemző, hogy nem áll távol tőlük a befelé forduló, önmarcangoló magatartás, hiszen alapvetően érzékeny jellemek, és mindent intenzíven, érzelmi alapon élnek meg. Az ekcéma kialakulása legtöbbször egy, a múltban átélt érzelmi traumára vezethető vissza: gyakran egy szeretett személytől való elszakadás, vagy egy kapcsolat felbomlásának elszenvedett traumája húzódik meg a háttérben.

Ám mindemellett fontos kiemelni, hogy nem csupán lelki okok válthatják ki az ekcémás tüneteket, bizonyos fizikai okok is felfedezhetőek az ekcémás betegek esetében, minden ekcémás betegnél fennáll a tej-, tojás-, esetleg lisztallergia.Ahhoz, hogy megszabaduljon a tünetektől, az okokat kell megszüntetni – ehhez pedig forduljon hozzánk!

Várjuk ügyfeleinket Budapest, Debrecen, Hajdúböszörmény és Nagyvárad környékéről is.

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

VISSZAHÍVÁS KÉRÉS

DIÉTÁS RECEPTEK – GYÓGYTEÁK

Diétás receptek - Gyógyteák

GALÉRIA – KÉPEK – VIDEÓK

Vitalport - galéria - képek -videók

SZAKÉRTŐNK VÁLASZOL