pixel
Teljes biztonságban várjuk pácienseinket!

Atópiás dermatitisz

Az utóbbi években a csecsemők és kisgyerekek körében egyre növekvő számban jelentkező bőrbetegség az atópiás dermatitisz. Az atópiás dermatitisz veleszületett atópiás hajlamon alapuló, és számos környezeti tényező által befolyásolt krónikus betegség. Sokszor valamilyen allergia áll a háttérben.

Válassza atópiás-dermatitisz kezelésünket, hogy…

Kiderítse a gyötrő okokat

Tartósan megszüntesse a gyulladást

Fájdalom és mellékhatásmentes kezelésen vegyen részt

Rövid időn belül kapjon időpontot

Intsen búcsút az atópiás-dermatitisznek! Csak annyit kell tennie, hogy felhív minket és időpontot egyeztet kollégánkkal, aki készségesen áll az Ön rendelkezésére.

Telefonáljon még ma!

Telefonon érdeklődök!

Atópiás dermatitisz tünetei

A betegségre utaló jelek gyakran már a születés utáni első hónapok után észlelhetők. A tünetek gyerekeken és felnőtteken elsősorban az arc a könyök, térdhajlat és a nyak területére, valamint a comb belső felszínére, ill. testnyílások környékére lokalizálódnak. Csecsemőkön a típusos lokalizáció a hajas fejbőr és az arc.

Az atópiás dermatitisz sok esetben álmatlansággal, erős viszketési rohamokkal kezdődik, és az esetek bizonyos százalékánál a felnőttkorban is megmarad, sőt a tünetek az idő múlásával súlyosbodhatnak, és növelik más allergiás betegségek, mint például az asztma rizikóját vagy súlyosságát.A tünetek fellobbanását számos provokáló tényező elősegítheti, melyek közül a poratkák, inhalatív és étel-allergének, klimatikus változások hatása a legismertebb.

Az atópiás dermatitisz okozta éjszakai álmatlanság, a kellemetlen viszketés az életminőséget nagymértékben befolyásolja, továbbá pszichés megterhelést és beilleszkedési zavarokat jelenthet a betegek számára. Gondot okoz a betegség krónikus volta miatt az állandó helyi kezelésekkel járó napi procedúra, a viszketés miatti éjszakai álmatlanság.A betegség fellángolását és fenntartását a fizikai megterhelés és emocionális stressz is befolyásolja. A gyermekek esetében a betegség tünetei (nyugtalanság, sírás, stb.)

Az atópiás dermatitisz kialakulásának okai

atópiás dermatitisz kezeléseAz atópiás dermatitisz veleszületett hajlam alapján fejlődik ki. Az immunrendszer kórós túlműködése az alapvető kiváltó oka, ennek az igen kellemetlen betegségnek. A szervezet védekező rendszerének instabilitása következtében az atópiás dermatitiszben szenvedő páciens heves viszketéssel és erős bőrgyulladással reagál a különféle külső behatásokra. Az ilyen tüneteket produkáló alanyokat nevezi a szaknyelv „atópiás alkatnak”.

Az atópiás alkat önmagában nem jelenti azt, hogy az érintett beteg, de előfordulhatnak úgynevezett atópiás betegségek ezeknél a személyeknél. Ilyen betegség az atópiás dermatitisz is. Az atópiás betegségek egymással párhuzamosan is jelentkezhetnek.

Az atópiás dermatitisz fő kiváltó okai a következő külső környezeti tényezők lehetnek:

  • Klíma
  • Allergének
  • Ruházat
  • Irritánsok
  • Anyagcserezavarok
  • Immunológiai eltérések

Az atópiás alkatúakat számos környezeti tényező, illetve az elfogyasztott ételek is nagymértékben befolyásolják. Válassza fájdalomtól és mellékhatásoktól mentes terápiás kezelésünket, és felejtse el az atópiás dermatitiszt!

Kérek időpontot!

Milyen új lehetőségek vannak az atópiás dematitisz kezelésében?                  

A legújabb biofizikai kutatások eredményei alapján kifejlesztett mikrointenzitású berendezés az IBR-SYSTEM, melyet magyar orvos-mérnök csapat hozott létre.
Az IBR-SYSTEM új ,eredményes alternatívát nyújt a táplálékallergiák talaján kialakult atópiás dermatitis kezelésében is. Kezeléseink során biofeedback terápiát alkalmazunk, frekvencia-spektrumanalizis segítségével.

IBR-SYSTEM allergia diagnózis

Rendelőnkben lehetőség van allergia teszt elvégzésére tűszúrások nélkül.Az eredmény azonnal elkészül.

Több mint 100 anyag vizsgálatára van lehetőség, köztük:

Ételek -tej,tejtermékek, liszt, gabonák ,cukor,

húsok,kávé, kakaó,rizs, élesztő,kukorica,mogyoró , zöldségek, gyümölcsök , málna, barack, dinnye,stb.

Fák, virágok , fűfélék , parlagfű pollenje, házipor stb, ásványi anyagok, fémek, amalgám, higany, stb,

Kutyaszőr, macskaszőr,lószőr,toll,gyapjú, stb.

 

A vizsgálat és a kezelés teljesen fájdalommentes, mellékhatásmentes.

Az atópiás dermatitisz  terápiája alatt a betegnek gyógyszert nem kell szednie, az IBR-SYSTEM® készülékkel végzett kezelések mellett .

A terápia a legtöbb esetben végleges gyógyulást hoz,ugyanis, nem a tünetek kezelésére hanem az kiváltó ok megszüntetésére és az immunrendszer helyreállítására összpontosít.

Az atópiás kórképekben szervezetünk súlyos információs zavarokban szenved. A téves információk miatt az immunrendszer nem képes a megfelelő hatékonysággal ellátni feladatát. Az IBR-SYSTEM ® a szervezetben áramló információkat, mint elektromos és mágneses jelzéseket képes érzékelni. Egy speciális spektrumelemzés és szűrőrendszer segítségével kiszűri és kijavítja a kórosakat. Így elősegíti a szervezet immun- és önregenerációs tevékenységét, gyorsítja a gyógyulási folyamatokat, megelőzi a betegségek kiújulását.

Az IBR-SYSTEM ® az egész szervezetet összességében vizsgálja. Az elvezetett válasz-impulzusokban benne van minden szervrendszerünk együttes információja. A szervezet egy speciális visszacsatolással így maga mutatja meg, hogy mi kell a gyógyulásához. A kitűnő gyógyulási eredmények azt mutatják, hogy a beteg szervezet meghálálja, ha anyanyelvén szólnak hozzá és meghallgatják komplex jelzéseit, ami megmutatja az utat a gyógyuláshoz.

Ezzel az eljárással az atópiás dermatitiszes betegek 81%-a meggyógyítható.(Forrás:Dr Kiss-Solingen Attila)

Várjuk ügyfeleinket Nagyvárad környékéről is.

Nézze meg terápiás eredményeinket!

IBR-SYSTEM kezelés eredménye

Atópiás dermatitisz kezelési eredménye

Kezelési eredmény csecsemőknél

Tudományos kutatási eredmények

Kérjen időpontot! IBR-SYSTEM terápia: Hogy ne a fájdalom határozza meg az életét!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

VISSZAHÍVÁS KÉRÉS

DIÉTÁS RECEPTEK – GYÓGYTEÁK

Diétás receptek - Gyógyteák

GALÉRIA – KÉPEK – VIDEÓK

Vitalport - galéria - képek -videók

SZAKÉRTŐNK VÁLASZOL