pixel
Teljes biztonságban várjuk pácienseinket!

Tudja meg mire allergiás tűszúrás nélkül! Gyerekeknek is!

Miért válassza tűszúrás-mentes vizsgálatunkat?

Fájdalommentes kezelésen fog részt venni

Elfelejtheti a tűszúrás miatti fájdalmat

Az eredményt azonnal kézhez kapja

Pici gyerekeket is vizsgálunk

Életmód és táplálkozási tanácsokat kap

Több mint 100 féle anyagra vizsgálunk

Ha szeretné sorbanállás nélkül, fájdalommentesen megtudni, hogy mire allergiás Ön vagy gyermeke, akkor vegyen részt vizsgálatunkon!

Időpontot kérek!


A vizsgálat után személyre szabott IBR-SYSTEM terápiát, életmód és táplálkozási tanácsadást tudunk biztosítani. Ezzel a terápiával az allergiás betegek 80-85%-a meggyógyítható. (Forrás:Dr Kiss-Solingen Attila)

Az IBR-SYSTEM  KEZELÉSRŐL nézze meg a részleteket itt! 

Allergia vizsgálat IBR System segítségével

Az allergia teszt gyors és fájdalommentes, nincs tűszúrás, sem sorban állás! Az eredmény azonnal elkészül!

Nehéz bekerülni gasztroenterológushoz, , hosszú a várakozási idő, Ráadásul az ételallergia tesztek nem is mindig mutatnak ki biztos eredményeket, hiszen a bőr karcolásos teszt , és akár a vérteszt is fals pozitív illetve fals negatív eredményeket is mutathat.

Mi okozhat álnegatív eredményt?

Ha a vizsgálatok a tünetek ellenére sem mutatnak allergiát, annak több oka is lehet. A bőrpróba során a specifikus IgE-ellenanyag, hízósejtekben lekötött formája mutatható ki. Kezdődő allergia esetén ezért előfordulhat, hogy a heves tünetek ellenére a bőrben még nincs a reakció kialakulásához elegendő ellenanyag.

Kisgyermekkorban, időskorban, rossz vérkeringési viszonyok között, vagy antihisztamin tartalmú készítmények szedése esetén a bőrpróba álnegatív lehet. Vérvizsgálat során az ellenanyag vérben oldott formája mutatható ki. Itt is adódhatnak azonban olyan körülmények, amelyek az eredményeket befolyásolják, ezért fontos, hogy fennálló tüneteket  mindenképpen figyelembe vegyék. Sajnos a legtöbb esetben ez nem így történik.

Telefonon érdeklődök!

Az IBR-System-mel sikeresen kimutathatók olyan allergének is, amelyek a hagyományos tesztekkel még negatívak.

Hogyan működik az allergia teszt?

Rendelőnkben eredményesen alkalmazzuk az IBR-System diagnosztikai és terápiás rendszert.

A hagyományos bőrtesztek helyett teljesen fájdalmatlan, nagyon érzékeny elektrodinamikai vizsgálatokkal mutatja ki azokat az anyagokat, amelyekre az emberi szervezet allergiás vagy túlérzékeny.

Ezért már az ételintoleranciát is kimutatja, amit a hagyományos allergia tesztek még nem mutatnak ki.

Az IBR-System olyan komplex rendszer, amely a többi között  érzékenyebb allergén- és reaktív anyag kimutatást tesz lehetővé. Mellékhatásmentes, bármely más terápiával kombinálható, az eljárás teljesen fájdalmatlan.Gyerekek is jól tűrik a vizsgálatot.

Nézze meg videónkat a lap tetején!

Milyen allergének kimutatására alkalmas az allergia vizsgálat?

Több mint 100 féle anyag allergén vizsgálatára van lehetőség, tűszúrások és veszélyes bőr irritáció nélkül. Az eredmény azonnal elkészül,és Ön kézhez kapja. 

Egyéb allergének vizsgálata:  fémek, amalgám,aluminium, fogászati fémek, ólom, kadmium, higany, ezüst, arany, nikkel, titánium, koronahíd fém, kerámia tömés,palládium,stb

Rendelőnkben  lehetőség van az allergiák kezelésére-megszüntetésére!

allergia vizsgálat

Magyar orvos- és mérnökcsoport által kifejlesztett terápiás rendszerrel gyógyszerek alkalmazása nélkül tartós tünet és panaszmentesség, az esetek 80-85 %-ában pedig végleges gyógyulás érhető el az allergiás, ekcémás betegségekben.

Ma már sokan vannak, akik ezzel a módszerrel öt-tíz éve panaszmentesek.

A berendezést IBR-System®-nek (Integrált Biológiai Regulációs Rendszernek) nevezték el.

A terápia alatt a betegnek nem kell gyógyszert szednie, az IBR-SYSTEM® készülékkel végzett kezelések mellett csak a kezelő által összeállított étrendet kell betartani .

A vizsgálatra hogyan kell felkészülni?

– Ékszereket ne viseljen. Ne használjon testápolót.

– Amennyiben megoldható, a vizsgálat napján ne fogyasszon gyógyszereket, kábító vagy serkentő szereket.

– Igyon megfelelő mennyiségű folyadékot.

– Viseljen természetes alapanyagú, pamut ruházatot.

– A vizsgálathoz nem kell teljesen levetkőzni, de a zoknit, harisnyát le kell venni, ezért,ha megoldható hozzon magával papucsot.

– Szükség esetén a rendelőben mi is tudunk biztosítani fertőtlenített papucsot, vagy cipővédő zsákot.

Kérek időpontot!

Ki szeret folyamatos fájdalmakkal együtt élni?

Mégis többen szenvednek olyan panaszoktól, melyek megelőzhetőek, sőt elkerülhetőek is lehetnek!

Vegye igénybe rendelőnkben az IBR-SYSTEM állapotfelmérést, mely feltárja a szervek kóros működése közötti összefüggéseket és segít a betegség valódi okának felderítésében. Gyors, pontos, kényelmes, és megbízható eljárás, mely fájdalom és mellékhatás-mentesen tájékoztat:

Gyógyuljon ki az ételallergiáiból!

Olyan tünetei vannak, melyek alapján ételallergiára gyanakszik? Egyre több érzékenység alakul ki? Látogasson el hozzánk, és vegyen részt allergia tesztünkön a mielőbbi hatékony kezelés érdekében!

Problémáit a Candida albicans is okozhatja. Lássuk, mi az összefüggés!

ételallergiaAz immunrendszer ellenanyag termeléssel és hisztamin kibocsájtásával reagál a gombára, ami allergiás tüneteket produkálhat.

A lisztérzékenység és a gabonaallergia között vannak különbségek. A tünetek nagyon hasonlóak, a tápanyagok és a vitaminok felszívódási zavara kimutatható mindkét esetben. A gabonaallergia el is múlhat a méregtelenítés és a toxinoktól való megszabadulás után. Ezzel szemben a lisztérzékenység a vékonybél nyálkahártya károsodásával jár együtt, ezek sajnos életre szóló elváltozások is lehetnek.

Az elsavasodott szervezetet meg kell tisztítani a méreganyagoktól, gombáktól, parazitáktól és a tápanyagok felszívódása is javul. A Candida ingerli a bélfalat, ez által túlzott érzékenységi reakciók is lehetnek bizonyos élelmiszerekre.

Látogasson el hozzánk allergia tesztre, és találjuk meg együtt a módját a biztos gyógyulásnak ételallergia vagy más érzékenység esetén!

Nézze meg terápiás eredményeinket!

Ekcéma

Atópiás dermatitisz

Ételallergia kezelési eredménye

Léguti allergia kezelési eredménye

Migrén

Krónikus fülfájás

Várjuk ügyfeleinket Budapest, Debrecen, Hajdúböszörmény és Nagyvárad környékéről is.

VISSZAHÍVÁST KÉREK

DIÉTÁS RECEPTEK – GYÓGYTEÁK

Diétás receptek - Gyógyteák

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE

GALÉRIA – KÉPEK – VIDEÓK

Vitalport - galéria - képek -videók

SZAKÉRTŐNK VÁLASZOL