pixel
Teljes biztonságban várjuk pácienseinket!

Hatásos allergia kezelést keres? Szeretné végre megtudni milyen allergia gyötri?

Sajnos, a hagyományos allergiás terápiás eljárások elsősorban a tüneti kezelésre, vagy az allergén anyagok elkerülésére koncentrálnak, így sokszor csak átmeneti vagy az életminőség romlásával járó megoldást nyújtanak. Kezelésünkön az alábbi tünetekre nyújtunk megoldást

Csalánkiütés, ekcéma, bőrviszketés, orrfolyás, orrdugulás, fulladás, tüsszögés, szemviszketés, könnyezés, krónikus középfül vagy arcüreggyulladás

Ha tudni szeretné, mely allergének okozzák allergiás tüneteit,  jöjjön el rendelőink egyikébe, és néhány perc alatt, fájdalommentes eljárással, tűszúrások nélkül megvizsgáljuk és az eredményt azonnal kiértékeljük.

Válassza allergia vizsgálatunkat, mert…

Fájdalommentes kezelésen fog részt venni

Elfelejtheti a tűszúrás miatti fájdalmat

Pici gyerekeket is vizsgálunk

Több mint 100 féle anyagra vizsgálunk

Speciális, IBR-SYSTEM biofizikai terápiát kap

Gyorsan időponthoz jut

 

Vessen véget az eldugult orrnak, a kiütéseknek és egyéb kellemetlenségeknek! Éljen teljes életet allergia nélkül!

Hívás most!

 

Milyen allergiás betegségeken segíthet az IBR-System?

 

Az IBR-System kezelés nagy áttörést jelen az allergiák terápiájában. Ennek köszönhetően ma már elérhető, hogy száz betegből nyolcvan tartósan tünet és panaszmentessé váljék. Ezzel a terápiával az allergiás betegek 80-85%-a meggyógyítható. (Forrás:Dr Kiss-Solingen Attila)

Az allergia teszt gyors és fájdalommentes, nincs tűszúrás, sem sorban állás! Az eredmény azonnal elkészül!

Nézze meg hogyan működik nálunk az allergia vizsgálat!

Több mint 100 féle allergén anyag tesztelésére van lehetőség! Többek között

Létezik alternatíva az allergia kezelésében!

Az allergia az immunrendszer túlterhelése, hibás működése miatt alakul ki. A hagyományos kezelések a tünetek elnyomására irányulnak, melynek mindig vannak mellékhatásai. Az allergia végleges gyógyítását az IBR-System módszerrel komplexen és személyre szabottan végezzük, így valódi gyógyulást érünk el.

Az IBR-System olyan fájdalommentes és mellékhatásokkal nem járó biológiai terápiát kínál, amely a legtöbb esetben végleges gyógyulást hoz. Ugyanis nem a tünetek kezelésére, hanem az allergiát kiváltó ok megszüntetésére és az immunrendszer helyreállítására összpontosít

Az IBR-SYSTEM egy biofizikai kutatások eredményei alapján kifejlesztett, mikrointenzitású berendezés, melyet magyar orvos-mérnök csapat hozott létre. A kezelések során biofeedback terápiát alkalmaz, frekvencia-spektrumanalizis segítségével. A sérült információk miatt az immunrendszerben túlkapások keletkeznek, ami túlzott, rosszul vezérelt immunválaszokat eredményezhet, súlyos panaszokat, allergiás reakciókat okozva ezzel a betegeknek.

Az IBR-System terápia a szervezetnek ezeket a kóros visszajelzéseit korrigálja, melynek következtében megszűnik az allergia. Ezzel a terápiával az allergiás betegek 80-85%-a meggyógyítható. (Forrás:Dr Kiss-Solingen Attila)

Orvosi cikk az IBR-SYSTEM terápiáról

Hívás most!

 

 

Az allergia kezelés jelentősége

A régi, latin közmondás úgy tartja „ép testben ép lélek”. Felgyorsult világunkban ez különösen igaz, hiszen rossz egészségi állapotban a mindennapok próbatételei is nagyobb energia befektetést követelnek meg. Az allergia roppant kellemetlen probléma, mivel sok erőt képes elvonni tőlünk és az igazán jelentős dolgokra már nem is marad kapacitásunk. Az allergia kezelés első lépése az allergizáló anyagok eltávolítása és a tünetek mielőbbi kivizsgálása.

Gondoljon az egészségére és ne vonja meg magától a gyógyuláshoz vezető utat, hiszen az élet legnagyobb adománya az egészség. Ne feledje, hogy a mielőbbi allergia vizsgálattal időben elejét vehetjük a későbbi betegségek kialakulásának.

A budapesti székhelyű Vitalport Egészségcentrum élen jár az allergia gyógyításában. Vegye fel velünk a kapcsolatot és mi biztosítjuk Önt, hogy minden segítséget megadunk az allergia kezelésben.

Jelentkezzen be hozzánk allergia tesztre, és bátran tegye fel kérdéseit, hiszen mi azért vagyunk, hogy segítsünk Önnek!

 

Az allergia nem kérdés többé

Aggódik, hogy allergiás? Esetleg eddig nem jelentkező tünetek jelentek meg Önnél, és szeretne a végére járni? Figyelmébe ajánljuk az IBR-System diagnosztikai és terápiás rendszerrel végzett allergia vizsgálatunkat, melyet igen nagy hatékonysággal használunk rendelőnkben. Ez a rendszer a szokott módszerekkel ellentétben fájdalommentes.

Az IBR-System számos típusú allergiára nyújthat hatékony megoldást, köztük az ekcémára, az allergiás légcsőhurutra, a hideg-meleg allergiára, napallergiára, különböző ételallergiákra.

Nyáron nem tudja élvezni a szabadban töltött pillanatokat, mert pollen allergiája van? Az IBR-System erre is megoldást kínál Önnek, többszöri kezeléssel 80-85%-os valószínűséggel szüntetjük meg allergiás reakcióit. Így nyugodtan tudja élvezni szabadidejét, ott, ahol szeretné, és úgy, ahogy szeretné. 

Amennyiben szeretné jobbá tenni mindennapjait és allergiájától megszabadulva élvezni a szabadidejét, keressen fel minket bizalommal!

 

 

Nézze meg kezelési eredményeinket!

Ekcéma (tejallergia)
Atópiás dermatitis 
Száraz orrnyálkahártya
Pattanásos bőr 
Pattanásos bőr 
Ételallergia 
Hideg allergia

 

Allergia teszt, tűszúrás nélkül!

Ha tudni szeretné, mely allergének okozzák allergiás tüneteit, illetve kíváncsi milyen anyagokra lehet potenciálisan allergiás, jöjjön el rendelőink egyikébe, és néhány perc alatt, fájdalommentes eljárással, tűszúrások nélkül megvizsgáljuk, és az eredményt azonnal kiértékeljük.

Kisgyermekes anyuka tapasztalata IBR-SYSTEM allergia tesztről

Várjuk ügyfeleinket Budapest, Debrecen, Hajdúböszörmény és Nagyvárad környékéről is.

VISSZAHÍVÁST KÉREK

DIÉTÁS RECEPTEK – GYÓGYTEÁK

Diétás receptek - Gyógyteák

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE

GALÉRIA – KÉPEK – VIDEÓK

Vitalport - galéria - képek -videók

SZAKÉRTŐNK VÁLASZOL