+36-70-376-77-77 vitalport@gmail.com

Középfülgyulladás kezelése

Szeretne egyszer és mindenkorra véget vetni a középfülgyulladás okozta szenvedéseknek? Szeretné végre elfelejteni a fül- és arcüreggyulladást?

Válassza középfülgyulladás kezelésünket, hogy…

Kiderítse a gyötrő okokat

Tartósan megszüntesse a gyulladást

Fájdalom és mellékhatásmentes kezelésen vegyen részt

Rövid időn belül kapjon időpontot

Intsen búcsút a középfülgyulladásnak! Csak annyit kell tennie, hogy felhív minket és időpontot egyeztet kollégánkkal, aki készségesen áll az Ön rendelkezésére.

Telefonáljon még ma!

Időpontot kérek!

A krónikus középfülgyulladás és arcüreggyulladás sok ember életét megkeseríti.

Modern világunkban a fejlett orvosi ellátás ellenére is egyre gyakrabban fordul elő, hogy gyermekeink mind többet betegeskednek. Egyik antibiotikumos kúrából esnek a másikba. Egyik középfülgyulladás követi a másikat. Lelki és fizikai fájdalom a gyerekeket és a szülőket is próbatétel elé állítja.

A gyakori felszúrások következménye halláskárosodás, műtét.

Néhány szó a középfülgyulladásról

középfülgyulladás A tél beálltával rohamosan megnő a különböző felső légúti fertőzésektől, megfázástól való megbetegedés kockázata. Néhány esetben a náthából következő orr- és torokgyulladás során az Eustach-kürt (a középfület az orral és a garattal összekötő járat) megduzzad, így a középfül nem tud megfelelően szellőzni, ami könnyen a középfül gyulladásához vezethet.

A középfülgyulladás többféleképpen osztályozható aszerint, hogy akkut, vagy krónikus, más szempont szerint pedig gennyes vagy hurutos fülgyulladásról van szó.

Az akut középfülgyulladás jól gyógyítható fülcseppekkel, ám sokan panaszkodnak a mellékhatásokra. A krónikus középfülgyulladás kezelése a felszúrás, ami azonban halláskárosodáshoz vezethet, ezért sok szülő és felnőtt fordul inkább alternatív megoldások felé.

Az IBR-SYSTEM már sok esetben bizonyította hasznosságát a krónikus középfülgyulladás kezelésében, ráadásul a mellékhatásoktól sem kell senkinek tartania. A honlapon számos hasznos információt talál még az IBR-SYSTEM hatékonyságáról, válasszon minket!

Milyen új lehetőségek vannak a gyógyításban?

A 20. század közepén az EKG felfedezésével elindult egy út, mely a szervezet működésének biofizikai feltárását tűzte ki célul.Ez az út, -melyen az IBR-SYSTEM terápia is halad, rendelkezik azzal a lehetőséggel, hogy a szervezet működését globálisan detektálja, és így fejtse ki a terápiás hatást is. Ma már nyílvánvaló, hogy a gyakori középfül és arcüreggyulladások mögött a legtöbbször valamilyen relytett ételallergia állhat.

A terápia elkezdése előtt speciális vizsgálatot (fájdalommentes) végzünk, mellyel kideríthető, hogy áll e a háttérben allergia. Rendelőnkben kb. 100 féle anyag allergia tesztelésére van lehetőség, tűszúrások nélkül. Az eredményt azonnal megkapja a beteg.

Telefonon érdeklődök!

Több mint 100 féle allergén anyag tesztelésére van lehetőség! Többek között:

tej

tejtermékek

tojás

liszt

glutén

cukor

húsok

rizs

kukorica

dió

mandula

mogyoró

szója

hal

paradicsom

zöldségek

kakaó

élesztő

gyümölcsök

szalicil

Nabenzoát

zeller

gyapjú 

toll

kutyaszőr

macskaszőr

lószőr

házipor

parlagfű

penészgomba

fűfélék

virágporok,stb.

Nézze meg vidónkat az allergia tesztről!

Az IBR-SYSTEM által vezérelt terápiának köszönhetően a legyengült immunrendszer felerősíthető, a krónikus fülgyulladások megszünhetnek, elkerülhető a gyógyszerek mellékhatásai.

A kezelések fájdalom  és mellékhatásoktól mentesek. A kicsik jó hangulatban élik át a kezeléseket, közben a szülők akár mesélhetnek is nekik.

Nagyon sok felnőttet is érint ez a betegség.  Az IBR-SYSTEM terápiát felnőtteknél is kiváló hatékonysággal alkalmazzuk a krónikus középfülgyulladásokban-arcüreggyulladásokban.

Nézze meg terápiás eredményeinket!

Arcüreggyulladás kezelési eredménye

Kezelési eredmény IBR_SYSTEM-e

Akut fülgyulladás kezelési eredménye

Fülfájás kezelési eredménye

Tudományos kutatási eredmények

Egészségpénztár elfogadóhely vagyunk!

Várjuk ügyfeleinket Budapest, Debrecen, Hajdúböszörmény és Nagyvárad környékéről is.

VISSZAHÍVÁST KÉREK

DIÉTÁS RECEPTEK – GYÓGYTEÁK

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE

GALÉRIA – KÉPEK – VIDEÓK

Vitalport - galéria - képek -videók

SZAKÉRTŐNK VÁLASZOL