pixel
Teljes biztonságban várjuk pácienseinket!

Középfülgyulladás kezelése

Kezelje középfülgyulladását hatékonyan és vessen véget a középfülgyulladás okozta szenvedéseknek!

Válassza középfülgyulladás kezelésünket, hogy…

Kiderítse a gyötrő okokat

Tartósan megszüntesse a gyulladást

Fájdalom és mellékhatásmentes kezelésen vegyen részt

Rövid időn belül kapjon időpontot

Intsen búcsút a középfülgyulladásnak! Csak annyit kell tennie, hogy felhív minket és időpontot egyeztet kollégánkkal, aki készségesen áll az Ön rendelkezésére.

Telefonáljon még ma!

Időpontot kérek!

A krónikus középfülgyulladás és arcüreggyulladás sok ember életét megkeseríti.

Modern világunkban a fejlett orvosi ellátás ellenére is egyre gyakrabban fordul elő, hogy gyermekeink mind többet betegeskednek. Egyik antibiotikumos kúrából esnek a másikba. Egyik középfülgyulladás követi a másikat. Lelki és fizikai fájdalom a gyerekeket és a szülőket is próbatétel elé állítja.

A gyakori felszúrások következménye halláskárosodás, műtét.

Néhány szó a középfülgyulladásról

középfülgyulladás A tél beálltával rohamosan megnő a különböző felső légúti fertőzésektől, megfázástól való megbetegedés kockázata. Néhány esetben a náthából következő orr- és torokgyulladás során az Eustach-kürt (a középfület az orral és a garattal összekötő járat) megduzzad, így a középfül nem tud megfelelően szellőzni, ami könnyen a középfül gyulladásához vezethet.

A középfülgyulladás többféleképpen osztályozható aszerint, hogy akkut, vagy krónikus, más szempont szerint pedig gennyes vagy hurutos fülgyulladásról van szó.

Az akut középfülgyulladás jól gyógyítható fülcseppekkel, ám sokan panaszkodnak a mellékhatásokra. A krónikus középfülgyulladás kezelése a felszúrás, ami azonban halláskárosodáshoz vezethet, ezért sok szülő és felnőtt fordul inkább alternatív megoldások felé.

Az IBR-SYSTEM már sok esetben bizonyította hasznosságát a krónikus középfülgyulladás kezelésében, ráadásul a mellékhatásoktól sem kell senkinek tartania. A honlapon számos hasznos információt talál még az IBR-SYSTEM hatékonyságáról, válasszon minket!

Milyen új lehetőségek vannak a gyógyításban?

A 20. század közepén az EKG felfedezésével elindult egy út, mely a szervezet működésének biofizikai feltárását tűzte ki célul.Ez az út, -melyen az IBR-SYSTEM terápia is halad, rendelkezik azzal a lehetőséggel, hogy a szervezet működését globálisan detektálja, és így fejtse ki a terápiás hatást is. Ma már nyílvánvaló, hogy a gyakori középfül és arcüreggyulladások mögött a legtöbbször valamilyen relytett ételallergia állhat.

A terápia elkezdése előtt speciális vizsgálatot (fájdalommentes) végzünk, mellyel kideríthető, hogy áll e a háttérben allergia. Rendelőnkben kb. 100 féle anyag allergia tesztelésére van lehetőség, tűszúrások nélkül. Az eredményt azonnal megkapja a beteg.

Telefonon érdeklődök!

Több mint 100 féle allergén anyag tesztelésére van lehetőség! Többek között:

Nézze meg vidónkat az allergia tesztről!

Az IBR-SYSTEM által vezérelt terápiának köszönhetően a legyengült immunrendszer felerősíthető, a krónikus fülgyulladások megszünhetnek, elkerülhető a gyógyszerek mellékhatásai.

A kezelések fájdalom  és mellékhatásoktól mentesek. A kicsik jó hangulatban élik át a kezeléseket, közben a szülők akár mesélhetnek is nekik.

Nagyon sok felnőttet is érint ez a betegség.  Az IBR-SYSTEM terápiát felnőtteknél is kiváló hatékonysággal alkalmazzuk a krónikus középfülgyulladásokban-arcüreggyulladásokban.

Nézze meg terápiás eredményeinket!

Arcüreggyulladás kezelési eredménye

Kezelési eredmény IBR_SYSTEM-e

Akut fülgyulladás kezelési eredménye

Fülfájás kezelési eredménye

Tudományos kutatási eredmények

Várjuk ügyfeleinket Budapest, Debrecen, Hajdúböszörmény és Nagyvárad környékéről is.

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

VISSZAHÍVÁS KÉRÉS

DIÉTÁS RECEPTEK – GYÓGYTEÁK

Diétás receptek - Gyógyteák

GALÉRIA – KÉPEK – VIDEÓK

Vitalport - galéria - képek -videók

SZAKÉRTŐNK VÁLASZOL