pixel
Teljes biztonságban várjuk pácienseinket!

Seborrea kezelése

A seborrea ekcémával, a hajas fejbőr, az arc, a fül, a hajlatok, a törzs bőrének sajátos, körülírt, zsírosan hámló, minimális beszűrődéssel (göbös tapintatú a bőrből kiemelkedő terület) járó folyamata.

Tünetek

A szeborreás ekcéma kezdete rendszerint fokozatos, a fejbőrön száraz vagy zsíros hámlást (korpásodás) okoz, amely néha viszkethet, súlyosabb esetekben sárgás-vöröses hámló pattanások keletkeznek a hajas fejbőr határán, a fül mögött, a külső hallójáratban, a szemöldökön, az orrnyergen, az orrajak barázdában és a szegycsont felett.
Az újszülötteken a szeborreás ekcéma a fejbőrön vaskos, sárga pörkös felrakódást (koszmó), a fül mögött sárgás hámlást, az arcon vörös pattanásokat okoz. A fejbőr gyulladását gyakran makacs pelenka alatti bőrgyulladás kísérheti. Idősebb gyermekek fejbőrén vastag, tapadó, hámló, nagy pikkelyekkel fedett gyulladás alakulhat ki.

Lefolyás

Kezdetben a fejbőrön, a szemöldöktájon koszmós felrakódást látunk, a folyamat innen terjed a fül mögötti tájra, a hajlatokra, a fartájra és a hátra. Sárgás-vörös hámló, összefolyó területeket is megfigyelhetünk a pelenkával borított területeken. Néhány hónap alatt megszűnik, kialszik a folyamat, majd a serdülőkorban újra feléled. A fejbőr felrakódása gyakran nehezen távolítható el.

Kérek időpontot!

Milyen új lehetőségek vannak a seborrea kezelésében?

A legújabb biofizikai kutatások eredményei alapján kifejlesztett mikrointenzitású berendezés az IBR-SYSTEM, melyet magyar orvos-mérnök csapat hozott létre.
Az IBR-SYSTEM új ,eredményes alternatívát nyújt a seborrea kezelésében is. Kezeléseink során biofeedback terápiát alkalmazunk, frekvencia-spektrumanalizis segítségével.

Első lépés, hogy kiderítsük mi áll a háttérben az  IBR-SYSTEM állapotfelméréssel

Speciális bioelektromos pontokon az IBR-SYSTEM berendezéssel mérjük a szövetek vezetőképességét. Ezzel a mért pontok funkcionális csatornáihoz kapcsolódó szervek és szervrendszerek állapotáról alkothatunk képet. Segítségével például megállapítható, hogy az adott szervrendszer reaktivitása a normális tartományban, az alatt, esetleg felette található. A normáltartomány feletti értékek akut gyulladás, irritáció, túlműködés jelzői, a túlságosan magas értékek pedig súlyosabb akut gyulladást, erőteljes salakanyag-túlterhelést vagy allergiás folyamatot jelezhetnek. Az alacsonyabb értékek az adott szerv alulműködését, strukturális elváltozását jelezhetik, a nagyon alacsonyak komolyabb sejtszintű károsodásra

IBR-SYSTEM kezelés

A vizsgálat és a kezelések teljesen fájdalommentes, mellékhatásmentes.
A terápia alatt a betegnek semmiféle gyógyszert nem kell szednie, az IBR-SYSTEM® készülékkel végzett kezelések mellett csak a kezelő által összeállított étrendet kell betartani és az előírt vitaminokat szedni. A terápia a legtöbb esetben végleges gyógyulást hoz,ugyan is, nem a tünetek kezelésére hanem az ok megszüntetésére és az immunrendszer helyreállítására összpontosít.

Várjuk ügyfeleinket Budapest, Debrecen, Hajdúböszörmény és Nagyvárad környékéről is.

Az IBR-SYSTEM kezelési eredménye

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

VISSZAHÍVÁS KÉRÉS

DIÉTÁS RECEPTEK – GYÓGYTEÁK

Diétás receptek - Gyógyteák

GALÉRIA – KÉPEK – VIDEÓK

Vitalport - galéria - képek -videók

SZAKÉRTŐNK VÁLASZOL