pixel
Teljes biztonságban várjuk pácienseinket!

Immunerősítés megfelelően

A legyengült immunrendszert újra meg lehet erősíteni az IBR-SYSTEM által vezérelt terápia segítségével.
Mellékhatásoktól abszolút mentesen.  A terápia nem gyógyszeres kezelés, emiatt nem kell semmilyen orvosi beutaló a részvételhez, elég telefonon bejelentkezni és kollégáink gyorsan tudnak Önnel időpontot egyeztetni.

Mit várhat egy ilyen rendszerrel végrehajtott kezeléssorozattól?

  • többalkalmas, biztonságos terápia
  • mellékhatások és tűszúrás nélkül
  • forradalmi fejlesztésű IBR rendszer
  • gyulladások csökkenése, vérkeringés beindulása
  • okok felkutatása és kezelése, nem tüneti kezelés

A kezelés hatására beindulnak a test folyamatai és így csökkenhetnek a gyulladások, javulnak az anyagcsere folyamatok, az oxigénfelvétel növekszik és ezekkel együtt a vérkeringés is javul.

Modern világunkban a fejlett orvosi ellátás ellenére is egyre gyakrabban fordul elő, hogy szervezetünk nem képes felvenni a versenyt a betegségekkel, ezért fontos az immunerősítés, amihez cikkünkben szeretnénk hasznos tanácsokat adni és egy hatásos vizsgálati módszert bemutatni. A vizsgálattal feltérképezhetjük, hogy milyen állapotban van jelenleg szervezete és hogy milyen téren tudja megerősíteni, vagy szinten tartani, ahhoz hogy védekező képességét megfelelően el tudja látni a kórokozókkal szemben. Sajnos egyre többet betegeskedünk és egyik antibiotikumos kúrából esünk át a másikba, ami lelki és fizikai megmérettetés is a szervezetünk számára. A 20. század közepén az EKG felfedezésével elindult egy olyan irányzat, mely a szervezet működésének biofizikai feltárását jelölte ki céljának.

Ez az út, melyen az alábbiakban részletesen bemutatott IBR-SYSTEM is halad, rendelkezik azzal a lehetőséggel, hogy a szervezet működését globálisan feltérképezze és ez alapján fejthessen ki terápiás hatást. Ez a rendszer úgy lett kialakítva, hogy teljesen összhangban legyen az emberi test működésével. Tehát visszacsatolásos módszerrel működik, amivel elérhető, hogy a szervezet kontrollálja a terápiát, így egy önmagát javító, szabályzó rendszer alakítható ki.  

Az IBR-SYSTEM által vezérelt terápia segítségével a legyengült immunrendszert újra meg lehet erősíteni mellékhatásoktól abszolút mentesen. A terápia nem gyógyszeres kezelés, emiatt nem kell semmilyen orvosi beutaló a részvételhez, elég telefonon bejelentkezni és kollégáink gyorsan tudnak Önnel időpontot egyeztetni.

Hogyan zajlik az IBR-System terápia?

Ha eljön kezelésünkre, akkor egy több részes terápián vehet részt. Az első alkalom arról szól, hogy meghallgatjuk a panaszokat és átvesszük együtt az eddigi kivizsgálásokat és a korábbi orvosi leleteket. Ezek áttekintése után kerül sor egy átfogó és részletes, személyre szabott, a szervezet aktuális terheltségét monitorozó IBR-System állapotfelmérés elvégzésére.

A kezelés hatására beindulnak a test folyamatai és így csökkenhetnek a gyulladások, javulnak az anyagcsere folyamatok, az oxigénfelvétel növekszik és ezekkel együtt a vérkeringés is javul. Ezek összhatásának köszönhetően megalapozható az immunrendszer működése és erősödése.

Az IBR-System kezelésen történő részvétel során egy olyan fájdalommentes és mellékhatásokkal nem járó természetes terápiát kínálunk, amely nagyon sok esetben képes látványos gyógyulást előidézni. Fontos kihangsúlyoznunk, hogy ez a terápia nem egy tüneti kezelés, hanem elsődlegesen az okokat szünteti meg és az immunrendszer megerősítésére lett kifejlesztve.

Állandó betegeskedés? Gyakran rejtett allergia, ételallergia állhat a háttérben!

Amennyiben egyik betegségből a másik tengődik az életben, akkor valami biztosan van a háttérben. Ez könnyen lehet, hogy csak allergiás reakció valamely étellel kapcsolatban, melynek elhagyásával megszűnhetnek a gondok. Ne késlekedjen, ha változtatni szeretne és nézze meg az allergia felderítő vizsgálatunkat, melyben bemutatjuk, hogyan zajlik egy ilyen alkalom:  VIDEÓ A VIZSGÁLATRÓL

Fontos, hogy a kezelés teljesen fájdalom és tűszúrás mentes. Az eredmény pedig azonnal elkészül.

Rendelőnkben több, mint 100 féle allergén anyag tesztelésére biztosítunk lehetőséget, tehát tényleg egy átfogó kimutatást fog kapni arról, hogy milyen állapotban van az immunrendszere: 

 

Az immunerősítés rendkívül fontos napjainkban

Az őszi és téli időszakban szervezetünk fogékonyabb a fertőzéses jellegű betegségek felvételére, ezért ilyenkor fokozott figyelemmel kell lennünk az egészségünk megőrzésével kapcsolatban. Ezt elsősorban az immunrendszerünk felturbózása kapcsán érhetjük el, amelyre kiemelt szerep jut ebben az időszakban.

Ha úgy érzi, hogy gyengült az immunrendszere és hajlamosabb egy egyszerű nátha is ledönteni a lábáról, akkor ez egy intő jel, mely arra figyelmeztet, hogy segítségre van szüksége a szervezetnek. Ezt a segítséget csakis Ön tudja megadni, de ehhez tisztában kell lennie azzal, hogy mire van szüksége a testének. Mielőtt nekiveselkedne a gyógyszereket tömegesen megvásárolni, előbb tudja meg, hogy valójában mire is van szüksége a szervezetnek és tegye lehetővé, hogy öngyógyító módon lépjen fel az immunrendszere a külső támadások ellen. Keressük meg együtt az okokat és a további betegeskedés elkerülése végett előzze meg a bajt. Erősítsen immunrendszerén és keressen minket bizalommal. Az IBR-System állapotfelmérése révén kiderítjük, hogy mit kell még tennie a gondtalan mindennapokért!

Ne hagyja, hogy életét a betegség és a fájdalom irányítsa!

Várjuk immunerősítés kezelésünkre ügyfeleinket Budapest, Debrecen, Hajdúböszörmény és Nagyvárad környékéről is.

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

VISSZAHÍVÁS KÉRÉS

DIÉTÁS RECEPTEK – GYÓGYTEÁK

Diétás receptek - Gyógyteák

GALÉRIA – KÉPEK – VIDEÓK

Vitalport - galéria - képek -videók

SZAKÉRTŐNK VÁLASZOL