pixel
Teljes biztonságban várjuk pácienseinket!

Immunerősítés gyerekeknekImmunerősítő gyermekeknek

Modern világunkban a fejlett orvosi ellátás ellenére is egyre gyakrabban fordul elő, hogy gyermekeink mind többet betegeskednek. Egyik antibiotikumos kúrából esnek a másikba, úgy, hogy az immunerősítés gyerekeknek szóba sem kerül, mint megoldás. Egyik középfülgyulladás követi a másikat. Lelki és fizikai fájdalom a gyerekeket és a szülőket is próbatétel elé állítja.A 20. század közepén az EKG felfedezésével elindult egy út, mely a szervezet működésének biofizikai feltárását tűzte ki célul.

Ez az út, -melyen az IBR-SYSTEM is halad- rendelkezik azzal a lehetőséggel, hogy a szervezet működését globálisan detektálja, és így fejtse ki a terápiás hatást is.Mindezt annak megfelelően, ahogy az emberi test valójában működik. A visszacsatolás módszerével pedig elérhető, hogy a szervezet önmaga irányítsa a terápiát, így kialakítható egy olyan rendszer, amellyel önmaga segíti elő biológiai szabályozásának optimális működését.

Az IBR-SYSTEM által vezérelt terápiának köszönhetően a legyengült immunrendszer felerősíthető, fájdalom , és mellékhatásoktól mentesen.A rendelőnkben gyógyszereket nem alkalmazunk! A terápia végére a beteges gyerekek, valóságos immunológiai „Schwarzenegger-é” válhatnak.

Időpontot foglalok!

Immunerősítés gyerekeknekHogyan történik a komplex IBR-System kezelés?

Az első alkalommal a panaszok meghallgatása, eddigi kivizsgálások, esetleges orvosi leletek, zárójelentések áttekintése után kerül sor az átfogó, részletes, egyénre szabott, a szervezet terheltségét feltáró  Ibr-System állapotfelmérés elvégzésére.

A kezelés hatására aktivizálódnak a test saját folyamatai – csökken a gyulladás, javul az anyagcsere,- emelkedik a sejtek energiaszintje,- megnő az oxigénfelvétel, – javul a vérkeringés. Mindezek következtében fokozatosan helyreáll az immunrendszer működése.

Az IBR-System olyan fájdalommentes és mellékhatásokkal nem járó biológiai terápiát kínál, amely a legtöbb esetben végleges gyógyulást hoz, ugyanis nem a tünetek kezelésére, hanem a problémát kiváltó ok megszüntetésére és az immunrendszer helyreállítására összpontosít.

Ki szeret folyamatos fájdalmakkal együtt élni?

Mégis többen szenvednek olyan panaszoktól, melyek megelőzhetőek, sőt elkerülhetőek is lehetnek! .

Vegye igénybe rendelőnkben az IBR-SYSTEM állapotfelmérést, mely feltárja a szervek kóros működése közötti összefüggéseket és segít a betegség valódi okának felderítésében. Gyors, pontos, kényelmes, és megbízható eljárás, mely fájdalom és mellékhatás-mentesen tájékoztat többek között:

Telefonon érdeklődök!

Az állandó betegeskedés mögött nagyon gyakran rejtett allergia, ételallergia állhat!

Nézze meg allergia vizsgálatunkról a videónkat!  VIDEÓ A VIZSGÁLATRÓL

Fájdalom és tűszúrásmentes. Az eredmény azonnal elkészül.

Rendelőnkben több mint 100 féle allergén anyag tesztelésére van lehetőség! Többek között: 

Nézze meg terápiás eredményeinket!

Legyengült immunrendszer 

Kezdődő asztma

Krónikus bélproblémák 

Ekcéma

Az immunerősítés gyerekeknek fontossága napjainkban

Az immunerősítés fontossága napjainkbanAz őszi-téli időszakban szervezetünk fogékonyabb a fertőzéses eredetű megbetegedésekre, éppen ezért ilyenkor érdemes még jobban odafigyelnünk saját és gyermekeink immunrendszerének állapotára.

A legyengült immunrendszer számos intő jellel figyelmeztet minket. Eleinte csak kisebb, jelentéktelennek tűnő szimptómák követhetik egymást, majd egyre kellemetlenebb tünetek következnek például fülgyulladás, emésztési panaszok, végül ágynak dőlünk. Ilyenkor pedig kénytelenek leszünk segítségül hívni a drágábbnál drágább készítményeket és gyógyszereket. Mindezek elkerülése végett a legjobb módszer a megelőzés. Erősítse meg immunrendszerét, még mielőtt a baj bekövetkezne.

Természetesen a legmegfelelőbb az lenne, ha egész évben odafigyelnénk az egészséges étkezésre, azonban ez sokszor nehezen kivitelezhető. Amennyiben a hagyományos módszerek csődöt mondanak és egyre gyakrabban szenved megfázással, vagy akár fülgyulladással, próbálja ki az IBR-System által vezérelt terápiát!

Ha Ön is ügyel a saját és családja egészségére, keressen minket bizalommal, és az IBR-System állapotfelmérésével kiderítjük, mit kell még tennie a gondtalan mindennapokért!

Ne hagyja, hogy életét a betegség és a fájdalom irányítsa!

Várjuk ügyfeleinket Budapest, Debrecen, Hajdúböszörmény és Nagyvárad környékéről is.

Tekintse meg Facebook oldalunkat is!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

VISSZAHÍVÁS KÉRÉS

DIÉTÁS RECEPTEK – GYÓGYTEÁK

Diétás receptek - Gyógyteák

GALÉRIA – KÉPEK – VIDEÓK

Vitalport - galéria - képek -videók

SZAKÉRTŐNK VÁLASZOL