+36-70-376-77-77 vitalport@gmail.com

Ételallergia kezelése

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) a 21. század egyik járványának kiáltotta ki ezt a megbetegedést. A tüneteket is kiváltó allergiás megbetegedések száma az elmúlt bő egy évtized során megduplázódott.

Mi az ételallergia?

Az ételallergia során a szervezet immunrendszere túlreagál bizonyos összetevőket, általában egy fehérjét, így a természetes, normális esetben ártalmatlan táplálék- összetevőt úgy kezeli, mint egy veszélyes betolakodót. A legtöbbünknél az immunrendszer a bélrendszerben harcol az ártalmas organizmusok ellen és az ártalmatlan összetevőket is itt ismeri fel.. Néhány embernél ez a rettentően érzékeny mechanizmus nem működik rendesen.  Az ő immunrendszerük túl hevesen reagál, ennek eredménye az érzékenység és a kérdéses élelmiszer(tejallergia) fogyasztását követő allergiás reakció.

Időpontot foglalok!

Milyen élelmiszerek okozhatnak leggyakrabban  allergiát?

Hal,kagyló,tejfehérje,tejcukor(laktóz),szója,gabona(glutén),földimogyoró,diófélék,tojás,szezámmag,alma, paradicsom,..

Rendelőnkben több mint 100-féle allergén anyag-étel tesztelésére van lehetőség! Többek között:

tej

tejtermékek

tojás

liszt

glutén

cukor

húsok

rizs

kukorica

dió

mandula

mogyoró

szója

hal

paradicsom

zöldségek

kakaó

élesztő

gyümölcsök

szalicil

Nabenzoát

zeller

gyapjú 

toll

kutyaszőr

macskaszőr

lószőr

házipor

parlagfű

penészgomba

fűfélék

virágporok,stb.

  

Nézze meg videónkat arról,hogyan történik nálunk az allergia vizsgálat!

A vizsgálat tűszúrás és fájdalommentes. Az eredményt azonnal kézhez kapja!

Telefonon érdeklődök!

Melyek az ételallergia tünetei?

A tünetek általában életkorhoz köthetők, kulcskérdés, hogy mely életkorban jelentkeznek először.A születést követő első pár hétben a tünetek általában az emésztőrendszer éretlenségéhez kapcsolódnak (hányás, hasmenés).Az első hónapokban vagy években a bőrön jelennek meg (ekcéma, atópiás dermatitisz). Felnőttkorban akár az emésztőrendszerben ,akár a légutakban, akár a bőrön egyaránt okozhata tüneteket.

Sajnos, a hagyományos terápiás eljárások elsősorban a tüneti kezelésre, vagy az allergén anyagok elkerülésére koncentrálnak, így sokszor csak átmeneti, vagy életminőség romlással járó megoldást nyújtanak.

A tünetek jól ismertek: hasmenés, puffadás, bélgyörcsök csalánkiütés, ekcémás tünetek,intenzív orrfolyás, orrdugulás, tüsszögés, gyakran szemviszketés, könnyezés, torok és fülviszketés, szűnni nem akaró, ingerköhögések, nehezített légzés, esetleg fulladás,(asztma).

A gyógyszerek csak ideig óráig enyhítik az allergiás tüneteket és gyakoriak a kellemetlen mellékhatások, mint az álmosság fáradtság, bágyadtság.

Milyen új lehetőség van az ételallergia kezelésére?

A hozzánk forduló betegeknél előszőr IBR-SYSTEM állapotfelmérést végzünk. A vizsgálat feltárja a szervrendszerek kóros működése közötti összefüggéseket és segít a betegség valódi okának felderítésében, amik eddig általában rejtve maradtak. Ha kiderítettük a valódi okot, akkor már nem okoz problémát a végleges gyógyítás. Állapotfelméréskor húsz szervrendszert vizsgálunk egy fájdalommentes és mellékhatásmentes, elektrodinamikai eljárással.

Allergia esetén gyakran tapasztaljuk a vizsgálatok során, hogy a máj mérési értékei nagyon magasak annak ellenére, hogy a laborvizsgálatokkal és a képalkotó eljárásokkal nem lehetett kimutatni a májjal kapcsolatban semmilyen kóros eltérést. Ilyenkor egyértelmű, hogy a májnál keresendő az alapvető probléma és ennek megoldásával érhető el a végleges gyógyulás az allergiából.

De az is előfordult, hogy a vékonybél vagy a vastagbél vagy a tüdő, sok esetben a kötőszöveti rendszer, az epehólyag vagy egyéb szervrendszer működési eltérése volt az alapvető gond. Ha megszűntetjük ezt a működési problémát, akkor megszűnik az allergia.Az allergia végleges gyógyítását IBR-SYSTEM módszerrel komplexen és egyénre szabottan végezzük, így valódi gyógyulást érünk el. Az IBR-System olyan fájdalommentes és mellékhatásokk nem járó biológiai terápiát kínál, amely a legtöbb esetben végleges gyógyulást hoz, ugyanis nem a tünetek kezelésére, hanem az allergiát kiváltó ok megszüntetésére és az immunrendszer helyreállítására összpontosít.

Az IBR-SYSTEM egy biofizikai kutatások eredményei alapján kifejlesztett, mikrointenzitású berendezés, melyet magyar orvos-mérnök csapat hozott létre. A kezelések során biofeedback terápiát alkalmaz, frekvencia-spektrumanalizis sgítségével.  A sérült információk miatt az immunrendszerben túlkapások keletkeznek, ami túlzott, rosszul vezérelt immunválaszokat eredményezhet, súlyos panaszokat-allergiás reakciókat- okozva ezzel a betegeknek. (forrás:Dr Kiss-Szolingen Attila)

Az IBR-SYSTEM terápia a szervezetnek ezeket a kóros visszajelzéseit korrogálja, melynek következtében megszűnik az allergia.A berendezéssel gyógyszerek alkalmazása nélkül tartós tünet és panaszmentesség, az esetek 85 %-ában pedig végleges gyógyulás érhető el az allergiákban. Ma már sokan vannak, akik ily módon öt-tíz éve panaszmentesek. 

Ezzel a módszerrel az ételallergiás betegek 85%-a meggyógyítható! (Forrás:Dr Kiss-Solingen Attila) 

Jelentkezzen kezelésre!

Nézze meg terápiás eredményeinket!

Atópiás dermatitisz

Tudjon meg többet az IBR-SYSTEM-ről! >

IBR-SYSTEM kezelési eredmények

Ételallergia kezelési eredmémye IBR-SYSTEM-el

Ekcéma kezelése

Tudományos kutatási eredmények

Egészségpénztár elfogadóhely vagyunk!

Várjuk ügyfeleinket Budapest, Debrecen, Hajdúböszörmény és Nagyvárad környékéről is.

VISSZAHÍVÁST KÉREK

DIÉTÁS RECEPTEK – GYÓGYTEÁK

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE

GALÉRIA – KÉPEK – VIDEÓK

Vitalport - galéria - képek -videók

SZAKÉRTŐNK VÁLASZOL