pixel
Teljes biztonságban várjuk pácienseinket!

Ételallergia kezelése

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) a 21. század egyik járványának kiáltotta ki ezt a megbetegedést. A tüneteket is kiváltó allergiás megbetegedések száma az elmúlt bő egy évtized során megduplázódott.

Mi az ételallergia?

Az ételallergia során a szervezet immunrendszere túlreagál bizonyos összetevőket, általában egy fehérjét, így a természetes, normális esetben ártalmatlan táplálék- összetevőt úgy kezeli, mint egy veszélyes betolakodót. A legtöbbünknél az immunrendszer a bélrendszerben harcol az ártalmas organizmusok ellen és az ártalmatlan összetevőket is itt ismeri fel.. Néhány embernél ez a rettentően érzékeny mechanizmus nem működik rendesen.  Az ő immunrendszerük túl hevesen reagál, ennek eredménye az érzékenység és a kérdéses élelmiszer(tejallergia) fogyasztását követő allergiás reakció.

Időpontot foglalok!

Ételallergia, élelmiszer allergia

Milyen élelmiszerek okozhatnak leggyakrabban allergiát?

Hal,kagyló,tejfehérje,tejcukor(laktóz),szója,gabona(glutén),földimogyoró,diófélék,tojás,szezámmag,alma, paradicsom,..

Rendelőnkben több mint 100-féle allergén anyag-étel tesztelésére van lehetőség! Többek között:

  

Nézze meg videónkat arról,hogyan történik nálunk az allergia vizsgálat!

A vizsgálat tűszúrás és fájdalommentes. Az eredményt azonnal kézhez kapja!

Telefonon érdeklődök!

Melyek az ételallergia tünetei?

A tünetek általában életkorhoz köthetők, kulcskérdés, hogy mely életkorban jelentkeznek először.A születést követő első pár hétben a tünetek általában az emésztőrendszer éretlenségéhez kapcsolódnak (hányás, hasmenés).Az első hónapokban vagy években a bőrön jelennek meg (ekcéma, atópiás dermatitisz). Felnőttkorban akár az emésztőrendszerben ,akár a légutakban, akár a bőrön egyaránt okozhata tüneteket.

Sajnos, a hagyományos terápiás eljárások elsősorban a tüneti kezelésre, vagy az allergén anyagok elkerülésére koncentrálnak, így sokszor csak átmeneti, vagy életminőség romlással járó megoldást nyújtanak.

A tünetek jól ismertek: hasmenés, puffadás, bélgyörcsök csalánkiütés, ekcémás tünetek,intenzív orrfolyás, orrdugulás, tüsszögés, gyakran szemviszketés, könnyezés, torok és fülviszketés, szűnni nem akaró, ingerköhögések, nehezített légzés, esetleg fulladás,(asztma).

A gyógyszerek csak ideig óráig enyhítik az allergiás tüneteket és gyakoriak a kellemetlen mellékhatások, mint az álmosság fáradtság, bágyadtság.

Ételallergia, élelmiszer allergia

Milyen új lehetőség van az ételallergia kezelésére?

 

A hozzánk forduló betegeknél előszőr IBR-SYSTEM állapotfelmérést végzünk. A vizsgálat feltárja a szervrendszerek kóros működése közötti összefüggéseket és segít a betegség valódi okának felderítésében, amik eddig általában rejtve maradtak. Ha kiderítettük a valódi okot, akkor már nem okoz problémát a végleges gyógyítás. Állapotfelméréskor húsz szervrendszert vizsgálunk egy fájdalommentes és mellékhatásmentes, elektrodinamikai eljárással.

Allergia esetén gyakran tapasztaljuk a vizsgálatok során, hogy a máj mérési értékei nagyon magasak annak ellenére, hogy a laborvizsgálatokkal és a képalkotó eljárásokkal nem lehetett kimutatni a májjal kapcsolatban semmilyen kóros eltérést. Ilyenkor egyértelmű, hogy a májnál keresendő az alapvető probléma és ennek megoldásával érhető el a végleges gyógyulás az allergiából.

De az is előfordult, hogy a vékonybél vagy a vastagbél vagy a tüdő, sok esetben a kötőszöveti rendszer, az epehólyag vagy egyéb szervrendszer működési eltérése volt az alapvető gond. Ha megszűntetjük ezt a működési problémát, akkor megszűnik az allergia.Az allergia végleges gyógyítását IBR-SYSTEM módszerrel komplexen és egyénre szabottan végezzük, így valódi gyógyulást érünk el. Az IBR-System olyan fájdalommentes és mellékhatásokk nem járó biológiai terápiát kínál, amely a legtöbb esetben végleges gyógyulást hoz, ugyanis nem a tünetek kezelésére, hanem az allergiát kiváltó ok megszüntetésére és az immunrendszer helyreállítására összpontosít.

Az IBR-SYSTEM egy biofizikai kutatások eredményei alapján kifejlesztett, mikrointenzitású berendezés, melyet magyar orvos-mérnök csapat hozott létre. A kezelések során biofeedback terápiát alkalmaz, frekvencia-spektrumanalizis sgítségével.  A sérült információk miatt az immunrendszerben túlkapások keletkeznek, ami túlzott, rosszul vezérelt immunválaszokat eredményezhet, súlyos panaszokat-allergiás reakciókat- okozva ezzel a betegeknek. (forrás:Dr Kiss-Szolingen Attila)

Az IBR-SYSTEM terápia a szervezetnek ezeket a kóros visszajelzéseit korrogálja, melynek következtében megszűnik az allergia.A berendezéssel gyógyszerek alkalmazása nélkül tartós tünet és panaszmentesség, az esetek 85 %-ában pedig végleges gyógyulás érhető el az allergiákban. Ma már sokan vannak, akik ily módon öt-tíz éve panaszmentesek. 

Ezzel a módszerrel az ételallergiás betegek 85%-a meggyógyítható! (Forrás:Dr Kiss-Solingen Attila) 

Jelentkezzen kezelésre!

Nézze meg terápiás eredményeinket!

Atópiás dermatitisz

Tudjon meg többet az IBR-SYSTEM-ről! >

IBR-SYSTEM kezelési eredmények

Ételallergia kezelési eredmémye IBR-SYSTEM-el

Ekcéma kezelése

Tudományos kutatási eredmények

Várjuk ügyfeleinket Budapest, Debrecen, Hajdúböszörmény és Nagyvárad környékéről is.

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

VISSZAHÍVÁS KÉRÉS

DIÉTÁS RECEPTEK – GYÓGYTEÁK

Diétás receptek - Gyógyteák

GALÉRIA – KÉPEK – VIDEÓK

Vitalport - galéria - képek -videók

SZAKÉRTŐNK VÁLASZOL