pixel
Teljes biztonságban várjuk pácienseinket!

Migrén fejfájás kezelése

Szeretne egyszer és mindenkorra véget vetni a migrén okozta szenvedéseknek? Szeretné végre önfeledten élvezni az életet, és elfelejteni az örökös fejfájást?

Válassza migrén kezelésünket, hogy…

Kiderítse a gyötrő okokat

Tartósan megszüntesse a migrént

Rövid időn belül kapjon időpontot

Fájdalom és mellékhatásmentes kezelés után vidáman térjen haza

Intsen búcsút a migrénnek, fejfájásnak! Szabadítsa meg gondolatait a fejfájás rabláncaitól!

Csak annyit kell tennie, hogy felhív minket és időpontot egyeztet kollégánkkal, aki készségesen áll az Ön rendelkezésére.

Telefonáljon még ma!

Kérek időpontot!

A migrén az önállóan előforduló (primer) fejfájások egyik közismert fajtája. A fejfájások két nagyobb csoportra oszthatóak:

az elsődleges fejfájások (ilyen a migrén, a cluster fejfájás, a tenziós fejfájás és a krónikus rohamokban előforduló féloldali fejfájás).

A másik nagyobb csoport: a fejfájás ezen túl számos idegrendszeri, vagy más szervi betegség kísérő tünete is lehet, ezek a másodlagos fejfájások.

A migrén előfordulása

A migrén gyakorisága a felnőtt lakosság körében körülbelül 10-20%-os, nőknél 3-4x gyakoribb, mint férfiaknál. A krónikus, rohamokban előforduló féloldali fejfájás betegség sokkal ritkább, és szinte csak a nőket érinti.

 A családi halmozódás miatt a migrénnek valószínűleg genetikai háttere is van.

A migrént provokáló tényezők közé tartozik az időjárásváltozás, a villódzó fényingerek, a túl sok ill. túl kevés alvás, pszichés megterhelés, valamint a menstruáció és a fogamzásgátló szerek szedése is.

A migrén tünetei

A migrénes rohamnak négy fázisa lehet – bevezető fázis, aura, fejfájás, utótünetek. A bevezető fázis a roham előtt 24 órával jelentkezik: indokolatlan jókedv, irritábilitás, bizonyos ételek-italok megkívánása, ásítozás.Ezt követheti a rohamok 15-30%-ában az aura jelensége, amely a fejfájás előtt lép fel és 5-60 percig tarthat. Színes, villódzó fényekről, fogazott szélű fényes csíkról, látótérkiesésről, felső végtagon illetve az arcon érzett zsibbadásról, átmenetileg elnehezedő végtagokról, vagy akár átmeneti bénulásról és beszédzavarról számolnak be a betegek.

A migrénes roham lefolyása

Maga a migrénes fejfájás többnyire egyoldali, diffúz, általában a homlok- és halántéktájékról indul, majd ráterjed a fej adott oldalára (esetenként az egész fejre, akár a tarkóra is). A roham és a fájdalom heves, lüktető, görcsös jellegű. Fény, zaj, mozgás fokozza az erősségét. 1-2 óra alatt eléri maximális intenzitását, teljes időtartama 6-24 óra lehet. Az esetek nagy részében hányinger, hányás, hasmenés is fellép, majd a roham elmúltával gyakori vizelés jellemző.

A fejfájásroham megszűnése után még egy napig előfordulnak utótünetek: fáradtság, kimerültség, koncentrálási nehézségek.

A krónikus, rohamokban előforduló féloldali fejfájás megjelenésében inkább a cluster fejfájásra hasonlít: naponta többszöri (10-20x), rövid ideig tartó (1-2 perc), súlyos, szemkörül megjelenő fejfájás jellemző. Társuló tünetek: orrdugulás, orrfolyás, könnyezés, kötőhártya gyulladás, csüngő szemhéj.

Időpontot foglalok!

Mit érdemes tudni a migrén kezeléséről?

A migrén a fejfájás egyik leggyötrőbb változata. A betegek gyakori panasza, hogy a rohamszerű fellépésétől számítva hosszantartó ideig nem múlik el a fejfájás, melyet olyan mellékhatások is kísérnek, mint látás- és mozgászavar, valamint hányinger.

A migrént bátran nevezhetjük korunk egyik népbetegségének, amely nagymértékben megnehezíti a mindennapjainkat. Érdemes a migrén kezelését mielőbb elkezdeni, mivel egészségünkre és közérzetünkre egyaránt rányomja negatív hatásait.

migrén kezelésére manapság már számtalan gyógyszer létezik, azonban az agresszív fájdalmakat ezek sem tudják maradéktalanul megszüntetni. Az elmúlt időszakban azonban kutatók sikeresen kifejlesztették az IBR-SYSTEM terápiát, melynek segítségével könnyedén kivizsgálhatóvá váltak a migrént kiváltó szervi elváltozások, a probléma gyökerének felismerésétől kezdve pedig már könnyedén elejét vehetjük a migrénes fejfájásoknak is. Az IBR-SYSTEM terápia a jelenlegi legsikeresebb megoldás a migrén kezelésére.

Ha Ön is migrénes fejfájástól szenved, forduljon hozzánk bizalommal és ne késlekedjen a fájdalmak megszüntetésével!

migrén kezeléseMilyen új lehetőség van a migrénes fejfájás kezelésére, megszüntetésére?

A migrénes vagy fejfájásos megbetegedések száma rohamosan nő. Azokban az esetekben, amikor a gyógyszerek már nem hatnak, még mindig megoldást jelenthet egy új, magyar technológia, ami világújdonság, az IBR-SYSTEM terápia.

Amikor a migrén és a fejfájás hátterében nem lehet kimutatni műszeres vizsgálatokkal – mint a CT, MRI, PET, RTG – szervi elváltozásokat, akkor funkcionális, azaz működési problémáról beszélünk. A kutatások szerint  fejfájások 95%-a funkcionális, azaz szervi elváltozás nem áll a háttérben. A funkció sajnos nem látható, ettől függetlenül nagyon fáj az ember feje. Mivel a működés nem látható, nem lehet diagnosztizálni a hagyományos műszeres eljárásokkal, mert azok nem mutatják ki hogy mi áll a háttérben. Ezért kellett kidolgozni egy olyan új eljárást, amivel a funkció láthatóvá tehető. 

A hozzánk forduló betegeknél először IBR-SYSTEM állapotfelmérést végzünk. A berendezés segítségével sok esetben feltárhatók azok az okok, amelyek a funkcionális zavarokat okozzák. Az okok megszüntetésével pedig a migrén és a fejfájások jelentős része véglegesen meggyógyítható. Az eljárás teljesen mellékhatás- és fájdalommentes. A problémát az  esetek 75-80 %-ában a máj túlterhelése jelenti. A túlterhelést pedig méreganyag felhalmozódás idézi elő. A méreganyagok hosszú távú fokozatos felhalmozódása miatt, egy bizonyos szint elérését követően a szervezet szabályozó rendszerei nem képesek az optimális egyensúlyt fenntartani, ezért a működésben zavarok támadnak. Ennek következtében például érregulációs változások is kialakulnak, ami fejfájáshoz, migrénhez vezethet.(forrás: Dr Kiss-Szolingen Attila)

A háttérben gyakran meghúzódnak az alábbi problémák -gyakori arcüreggyulladás,fülgyulladás (akár a régmúltban,lehet hogy mostanában nem is okoz panasz),-sokszor előfordul rejtett ételallergia,szükség esetén  ALLERGIA TESZTET készítünk, -toxinok,nehézfémek felhalmozódása,-candida gomba elszaporodás.

A kezelések hatására enyhülnek a fájdalmak,a hányinger, a rossz közérzet. Egyre ritkábban jelentkeznek. Egyre kevesebb gyógyszert kell bevenni,akár el is lehet hagyni.

Hogyan történik a komplex Ibr-System kezelés?

Az első alkalommal a panaszok meghallgatása, eddigi kivizsgálások, esetleges orvosi leletek, zárójelentések áttekintése után kerül sor az átfogó, részletes, egyénre szabott, a szervezet terheltségét feltáró  Ibr-System állapotfelmérés elvégzésére. Az eredmények alapján kezdjük el az IBR-SYSTEM terápiát, életmódbeli és diétás tanáccsal látjuk el a beteget. Javaslatot teszünk gyógynövények alkalmazására, vitaminok, ásványi anyagok pótlására.

Az IBR-SYSTEM ® az egész szervezetet összességében vizsgálja. A bőrfelszínről elvezetett impulzus-sorozatokban minden szervrendszerünk együttes információja jelen van. Ez egy grafikon segítségével láthatóvá is válik és kijavíthatók a kóros eltérések. A szervezetről kapott jelsorozat egy speciális visszacsatolással terápiás jelekké alakítható. Egy kezelés sorozattal a kóros információk kiolthatók és a migrén és a fejfájás végleg meggyógyul.

Az IBR-System olyan fájdalommentes és mellékhatásokkal nem járó biológiai terápiát kínál, amely a legtöbb esetben végleges gyógyulást hoz, ugyanis nem a tünetek kezelésére, hanem a problémát kiváltó ok megszüntetésére és az immunrendszer helyreállítására összpontosít. A terápia alatt a betegnek semmiféle gyógyszert nem kell szednie, az IBR-SYSTEM® készülékkel végzett kezelések mellett csak a kezelő által összeállított étrendet kell betartani. Ezzel az eljárással a migrénes betegek 81%-a meggyógyítható.(Forrás:Dr Kiss-Solingen Attila)

Nézze meg terápiás eredményeinket!

Kezelési eredmény

Kezelési eredmény

Orvosi cikk, kutatási eredmények

Várjuk ügyfeleinket Budapest, Debrecen, Hajdúböszörmény és Nagyvárad környékéről is.

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

VISSZAHÍVÁS KÉRÉS

DIÉTÁS RECEPTEK – GYÓGYTEÁK

Diétás receptek - Gyógyteák

GALÉRIA – KÉPEK – VIDEÓK

Vitalport - galéria - képek -videók

SZAKÉRTŐNK VÁLASZOL