pixel
Teljes biztonságban várjuk pácienseinket!

Ekcéma kezelési eredménye IBR-SYSTEM-el

Kedves Vitalport,

Ezúton szeretném megköszönni, hogy kezelésük hatására, 3 éves és 8 hónapos kisfiam ekcémájamajdnem teljesen elmúlt mindkét karján.
Kisfiam 2014. novemberében, 3 évesen lett allergiás, kezdetben csak a bal könyökén jött ki kisebb vörös folt, aztán a jobb könyökhajlatában is megjelent, majd ezek terjedtek, 1-2 hónapon belül mindkét karján könyöktől  a kézfejéig összefüggő véres, viszketős ekcémás kiütés volt látható.  Éjjel nem bírt aludni, napközben vakarózott, és próbáltam tej, tojás mentes étrenddel megállítani, de nem segített.  3 orvoshoz mentem vele, se a vérvétel, se a Prick teszt nem mutatott ki semmit, így tehetetlenek voltak az orvosok.
Ekkor találtam rá a neten végső elkeseredésemben a Vitalportba, beírtam a keresőbe, hogy alma allergia, mert akkor már az is felmerült bennem, hogy az almára is esetleg allergiás.
Az allergia teszten kiderült, hogy kisfiam allergiás lett a tojásra, tejre, rizsre, kakaóra, cukorra, banánra, kiwire és még több más dologra.  3 hónap nagyon szigorú diéta és az IBR-SYSTEM kezelések következtek, amit kisfiam hősiesen végigcsinált.A kezelések nagyon kellemesek, a kisfiamnak közben mesélhettem, játszhattunk.
 Már az első héten múltak a foltok, most kb az 5. hónapra szinte eltűnt minden folt, a bal könyökén jelenik meg még néha egy kis piros kiütés, de az is elmúlik 1-2 napon belül.
  A kontroll felmérés azt mutatta, hogy már csak a tejjel kell óvatosan bánni, illetve a rizsre még mindig allergiás, de a rizst szerencsére nem nehéz elkerülni, és még ez is javulni fog. Óvatosan adagolom vissza az étrendjébe a tiltott ételeket, jól tolerálja őket.
Nagyon nagyon hálásak vagyunk Önöknek a hozzáértésükért, a kedvességükért, azért hogy tartották bennem a lelket, és amiért kisfiam megint normálisan élheti az életét, és tudunk aludni éjjel.
Köszönjük szépen,
2015.07.29.
Egy Anyuka Budapestről