pixel
Teljes biztonságban várjuk pácienseinket!

Asztma kezelése, gyenge immunrendszer megerősítése

 

8 éves kislányom éveken át szenvedett orrhang,torok,kötőhártya,orrnyálkahártya,arcüreggyulladástól míg végül a mandulákat is eltávolították,de a tünetek nem szűntek.
2010 augusztusban üdülni mentünk,ott gyermekem tünetei nagyon fel erősödtek ezért kórházba került. Az elvégzett vizsgálatok alapján asztma küszöbös állapotban volt.
Haza térve kerestük fel a gyermek immunológiát, ahol megerősítették az előző eredményeket és ellátták gyógyszerekkel, megtanították a pipa napi kétszeri használatára.
Tájékoztattak,hogy nagyon allergén, a normál érték négyszerese,talán 13-14éves korára kinövi,ha nem, akkor élete végéig asztmás lesz.

Kétségbe esett anyaként az útólsó reménybe kapaszkodva kerestem fel gyermekemmel a VITAL PORT egészségcentrumot amiről már előzőleg olvastam az újságokban.Az állapot felmérés után heti egy IBR-SYSTEM kezeléssel,enyhe diétával és a javasolt vitamin,és probiotikum fogyasztására kislányom szervezete jól reagált,egyre hosszabb tünetmentes időszakok következtek. Már csak havonta egyszer járunk utókezelésre.

A rendszeres immunológiai ellenőrzés is alá támasztja fokozatos javulását mert a légzés teszt eredménye egyre jobb.
Nagyon örülünk ennek az eredménynek!!!

Egy aggódó édesanya, Hajdúböszörmény