pixel
Teljes biztonságban várjuk pácienseinket!

Asztma kezelése

Tünetei

A sípoló légzés, köhögés, mellkasi szorító érzés és légzési nehézség (fulladás), szapora légzés, a mellkas felfújt állapota, súlyos roham esetén elkékülés és légzési elégtelenség, mely néha akár halálhoz is vezethet. Ezek az asztma tünetek már kisgyermekkorban jelentkezhetnek. Leggyakrabban 3 éves kor után. De bármely életkorban kialakulhat asztma. A tünetek jelentkezhetnek rövid (percekig vagy órákig tartó) légzészavar vagy roham formájában például fizikai terhelés, allergiás reakció után. Máskor légúti fertőzéstől kiváltva akár napokig is eltarthatnak. Súlyos asztmásoknál a tünetek folyamatosan jelen maradhatnak éveken át.

Milyen új, természetes lehetőség van az asztma kezelésében?

A hozzánk forduló betegeknél először mindig IBR-SYSTEM állapotfelmérést végzünk. A vizsgálat feltárja a szervrendszerek kóros működése közötti összefüggéseket és segít az asztma valódi okának tisztázásában, amik eddig általában rejtve maradtak. Ha megtaláltuk a valódi okot, akkor már nem jelent nehézséget a végleges gyógyítás. Állapotfelméréskor húsz szervrendszert vizsgálunk egy fájdalmatlan, elektrodinamikai eljárással.

Kérek időpontot!

Asztma esetén gyakran tapasztaljuk az elektrodinamikai vizsgálatok során, hogy a máj mérési értékei nagyon magasak annak ellenére, hogy a laborvizsgálatokkal és a képalkotó eljárásokkal nem lehetett kimutatni a májjal kapcsolatban semmilyen kóros eltérést. Ilyenkor egyértelmű, hogy a májnál keresendő az alapvető probléma és ennek megoldásával érhető el a  gyógyulás az asztmából.

De az is előfordul, hogy allergia okozza az asztmatikus tüneteket. Ilyenkor allergia tesztet végzünk.

A kezeléseket mindig egyénre szabottan, az adott beteg problémáira fókuszálva állítjuk be. 

A legújabb biofizikai kutatások eredményei alapján kifejlesztett mikrointenzitású berendezés az IBR-SYSTEM.
Az IBR-SYSTEM  kezelés új ,eredményes alternatívát nyújt az asztma kezelésében. Kezeléseink során biofeedback terápiát alkalmazunk, frekvencia-spektrumanalizis segítségével.

Az IBR-SYSTEM első lépéseként elvégezzük az állapotfelmérést, melyből kiderülhet,hogy van-e gyulladás, allergiás reakció, toxikus terhelés, elszaporodott gombák a szervezetben. Ha allergia áll a háttérben akkor lehetőség szerint az  allergén tesztelést (tej,tojás,ételek, por, pollen , nehéz fémek, stb.)

Az állapotelmérés alapján, személyre szabottan tudjuk kezelni a beteget. A kezelés hatására aktivizálódnak a test saját folyamatai-csökken a gyulladás,- javul az anyagcsere,- emelkedik a sejtek energiaszintje,- megnő az oxigénfelvétel, – javul a vérkeringés. Mindezek következtében fokozatosan megszűnnek az asztmás tünetek.

Az IBR-System olyan fájdalommentes és mellékhatásokkal nem járó biológiai terápiát kínál, amely a legtöbb esetben végleges gyógyulást hoz, ugyanis nem a tünetek kezelésére, hanem a problémát kiváltó ok megszüntetésére és az immunrendszer helyreállítására összpontosít.

A vizsgálat és a kezelések teljesen fájdalommentes, mellékhatásmentes.

NE SZENVEDJEN TOVÁBB! Jöjjön el rendelőnkbe és kezeltesse magát!

IBR-SYSTEM kezelés eredménye

Légúti allergia kezelési eredménye

Kezdődő asztma kezelési eredménye

Ételallergia kezelési eredménye IBR-SYSTEM-el

Várjuk ügyfeleinket Budapest, Debrecen, Hajdúböszörmény és Nagyvárad környékéről is.

Tekintse meg Facebook oldalunkat is!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

VISSZAHÍVÁS KÉRÉS

DIÉTÁS RECEPTEK – GYÓGYTEÁK

Diétás receptek - Gyógyteák

GALÉRIA – KÉPEK – VIDEÓK

Vitalport - galéria - képek -videók

SZAKÉRTŐNK VÁLASZOL