pixel
Teljes biztonságban várjuk pácienseinket!

Pikkelysömör – neurodermatitis kezelése

A pikkelysömör, illetve a neurodermatitis jellemző tünetei a bőrviszketés, a korpás hámlás, a bőrpír. A betegségek oka mindmáig felderítetlen, csupán annyit tudunk, hogy a bőr valamiféle gyulladásos reakciójáról van szó. A vér pH-jának kiegyensúlyozatlansága is vezethet irritációhoz és gyulladásokhoz.

Az egyik módja, ahogyan a test megszabadul a savaktól az izzadás. A savak távozása a bőrön keresztül, olyan tüneteket produkál, mint az ekcéma, a pattanások, a kelések, a fejfájás, az izomgörcsök, az izomfájdalmak, a duzzanatok, az irritáció, a gyulladás, valamint az általános fájdalomérzet.

Krónikus tünetek pedig akkor jelentkeznek, amikor a test már minden lehetőségét kimerítette a savak semlegesítése és kiürítése terén.Minél több gomba van a testünkben, annál több micotoxint kell közömbösítenie a szervezetünknek.

A szervezet harcol: antitesteket küld valamilyen vakmerő betolakodó ellen.
Ez a normálistól eltérő immunglobulin-többlet laboratóriumi úton kimutatható. Az antitestszint növekedése azt mutatja, hogy mindkét betegség allergiás eredetű. Valamiféle, ismeretlen eredetű, téves immunreakcióval állunk szemben.

Telefonon érdeklődök!

Kezelések a pikkelysömör problémákra

A bőrgyulladás elleni szteroid (mellékvese kéreg által termel hormon) kezelés szintén kedvez a gombáknak. A betegek bőrkárosodásai pedig szinte kaput nyitnak a gombáknak. Ha a paraziták bejutnak a beteg szervezetbe, az immunrendszerre kettős feladat hárul: ezentúl nemcsak a bőrbetegség, hanem a gomba ellen is védekeznie kell.

Ha az immunrendszert gombaellenes terápiával mentesítjük, a psoriasis (pikkelysömör vagy idült bőrbetegség) és a neurodermitis jellemző tünetei is mérséklődnek.

Egyes nézetek szerint a patogén gombák éppenséggel e bőrbetegségek kiváltó okai is lehetnek.

A megfigyelések szerint a pikelysömörben és idegi alapú bőrgyulladásban szenvedő betegek 80-90%-ának bélflórája károsodott, kórokozó baktériumok és gombák mutathatók ki benne. Ezen a fertőzött bélfalon át a táplálékból nem megfelelő anyagok is átjuthatnak a szervezetbe, az ellenanyag-termelés során allergizálódnak a betegek egyes élelmiszerekre.

Egyes kutatók szerint a nagymérvű fejkorpásodást is okozhatják gombák. A szaknyelven szeborreás ekcémában (szeborreás: bőr felszínes gyulladása, fő tünete a fokozott hámlás) szenvedő betegek fejbőre gyakran gyulladt, viszket, hámlik. A betegség egyéb testrészekre is átterjedhet. A pikkelysömörös,szeborreás, ekcémás betegek bélfórája is gyakran károsodott.

Székletmintáikból gyakran kimutatható a patogén élesztő- és penészgomba. A béltraktus gombaellenes kezelése a szeborreás, ekcémás tüneteket is csökkenti.

Kérek időpontot!

Milyen új lehetőségek vannak a pikkelysömör kezelésében?

A legújabb biofizikai kutatások eredményei alapján kifejlesztett mikrointenzitású berendezés az IBR-SYSTEM, melyet magyar orvos-mérnök csapat hozott létre.
Az IBR-SYSTEM új ,eredményes alternatívát nyújt a pikkelysömör kezelésében is. Kezeléseink során biofeedback terápiát alkalmazunk
frekvencia-spektrumanalizis sgítségével. A kezelés során megerősítjük az immunrendszert.

A berendezés működési elve 

Azon alapul, hogy mikroimpulzusok formájában kérdéseket tesz fel a szervezetnek, amelyre az azonnal válaszol. A válaszok kialakításában a szervezet minden egyes sejtje, minden egyes szervrendszere részt vesz. Ezek a válaszok ugyancsak mikroimpulzusok formájában érkeznek, amelyek elektródák segítségével a bőrfelületről elvezethetők, majd feldolgozhatók. Az EKG során is részben hasonló folyamat játszódik le, csak sokkal egyszerűbb formában. Az integrált biológiai regulációban teljesen új, hogy az egész szervezetet összességében értékeli. A szervezetről elvezetett válasz-impulzusokban
ugyanis benne van a bőr, a mozgatórendszer, a gyomor-bélrendszer, a hormonrendszer, a keringés, a légzőrendszer stb. pillanatnyi válasza, a szervezet egésze.

Ezeket a válaszjeleket a berendezés regisztrálja, majd speciálisan szűri. A szűrt mikroimpulzusokkal pedig visszakezeli a szervezetet.

IBR-SYSTEM kezelés eredménye neurodermatitis esetén

IBR-SYSTEM kezelési eredménye pikkelysömör esetén

Hiperkeratózis kezelési eredménye

 

Ne a betegség irányítsa az életét! Hívja rendelőnket! Vegye igénybe az IBR-SYSTEM terápiát!

Várjuk ügyfeleinket Budapest, Debrecen, Hajdúböszörmény és Nagyvárad környékéről is.

Tekintse meg Facebook oldalunkat is!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

VISSZAHÍVÁS KÉRÉS

DIÉTÁS RECEPTEK – GYÓGYTEÁK

Diétás receptek - Gyógyteák

GALÉRIA – KÉPEK – VIDEÓK

Vitalport - galéria - képek -videók

SZAKÉRTŐNK VÁLASZOL