pixel
Teljes biztonságban várjuk pácienseinket!

Pattanás kezelése

pattanásos megbetegedések száma jelentős. Leggyakrabban az arcon, a vállakon, mellkason, a háton jelentkezik, de a test bármély részén felléphet. Főleg a tinédzserek bőrpanasza, de későbbi életkorokban is gyakori jelenség. Amikor gyógyszerek és a rendszeres kozmetikai kezelések sem hoznak megnyugtató eredményt a pattanás kezelését tekintve, akkor a szervezet komplex kezelésére és az immurendszer hatásos, biológiai támogatására is szükség van.

Ezt teszi lehetővé az IBR-SYSTEM terápia.

 

Kérek időpontot!

 

Magyar orvosokból és mérnökökből álló kutató és fejlesztő csoport kidolgozott egy olyan berendezést, amely mellékhatás- és fájdalommentes, biológiai terápiát tesz lehetővé kitűnő eredményekkel. Ez a diagnosztikai és terápiás műszer az IBR-SYSTEM.

Az elhúzódó pattanások esetén szervezetünk súlyos információs zavarokban szenved.

A téves információk miatt az immunrendszer nem képes a megfelelő hatékonysággal ellátni feladatát. Az IBR-SYSTEM a szervezetben áramló információkat, mint elektromos és mágneses jelzéseket képes érzékelni.

Egy speciális  spektrumelemzés és szűrőrendszer segítségével kiszűri és kijavítja a kórosakat. Így elősegíti a szervezet immun- és önregenerációs tevékenységét, gyorsítja a gyógyulási folyamatokat, megelőzi a betegségek kiújulását.

Az IBR-SYSTEM az egész szervezetet összességében vizsgálja.

A pattanásos bőr  már egy tünet, a hátterében mindíg áll valamilyen működési zavar a szervezetben.

Milyen oka lehet a makacs pattanásoknak?

  • candida elszaporodás
  • emésztési problémák
  • anyagcserezavarok
  • étel allergia
  • fehérje lebontási zavar
  • a szervezet elsavasodása
  • hormonzavarok
  • gyulladások

A vizsgálat eredményeképpen teljesen személyre szabottan tudjuk a terápiát beállítani.Nincs két egyforma ember.Mindenkinél más-más tényezők játszhatnak szerepet a háttérben.

Ezzel az eljárással a pattanásos problémák 75%-nál jelentős javulás érhető el..

A szép bőr titka

pattanások kezeléseA társadalom jelentős részét érintik a pattanásos tünetek, amelyek leggyakrabban a háton, vállon, mellkason, illetve az arcbőrön jelennek meg. A pattanás egyfelől életkori sajátosság is, amely a serdülőkorral jelenik meg és a húszas évek elejéig tart, másfelől viszont a későbbiekben is megjelenhetnek.

A pattanások kezelésére hatékony lehetőséget biztosít az IBR-SYSTEM terápia. Előnye, hogy jóval hatékonyabb, mint a kozmetikumok, amelyek gyakran kudarcot vallanak a pattanások eltüntetésében. Mint általában a legtöbben, mindenki mielőbb meg szeretne szabadulni a pattanásoktól, de sokan félnek az esetleges mellékhatásoktól és ezért inkább saját maguk próbálják meg kezelni a bőrüket. Sajnos ez így gyakran tévútra vezethet, hiszen a pattanások is bőrbetegségnek számítanak, ebből kifolyólag szakszerű kezelést igényelnek.

Vegye igénybe Ön is a pattanások kezelésére az IBR-SYSTEM terápiát, hogy mielőbb megszabadulhasson kellemetlenségeitől! A pattanások kezelése, még soha nem volt ennyire egyszerű, bátran keressen minket elérhetőségeinken!

Kezelési erdmény IBR-SYSTEM-el

Hívja rendelőnket és kérjen konzultációs időpontot!

Várjuk ügyfeleinket Budapest, Debrecen, Hajdúböszörmény és Nagyvárad környékéről is.

Tekintse meg Facebook oldalunkat is!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

VISSZAHÍVÁS KÉRÉS

DIÉTÁS RECEPTEK – GYÓGYTEÁK

Diétás receptek - Gyógyteák

GALÉRIA – KÉPEK – VIDEÓK

Vitalport - galéria - képek -videók

SZAKÉRTŐNK VÁLASZOL