pixel
Teljes biztonságban várjuk pácienseinket!

Közeledik az akció vége! NE maradjon le a kedvezményről!

Hírlevél olvasóinknak, MOST 15% kedvezményt adunk a 12 alkalomra szóló IBR-SYSTEM kezelés bérlet árából, május 30-ig.
A 12 kezelés 72.000 Ft helyett, most május 30-ig csak 53.550 Ft
Sajnos, a hagyományos allergia kezelés, mint pl. az antihistaminok, (Allegra, Cetirizin, stb….)  elsősorban a tüneti kezelésre, vagy az allergén anyagok elkerülésére koncentrálnak, így sokszor csak átmeneti vagy az életminőség ( aluszékonyság, fáradékonyság, gyógyszer mellékhatások) romlásával járó megoldást nyújtanak.
Az IBR-System kezelés nagy áttörést jelen az allergiák terápiájában. Ennek köszönhetően ma már elérhető, hogy száz betegből nyolcvan tartósan tünet és panaszmentessé váljék. Ezzel a terápiával az allergiás betegek 80-85%-a meggyógyítható. (Forrás:Dr Kiss-Solingen Attila)

Az allergia végleges gyógyítását az IBR-System módszerrel komplexen és személyre szabottan végezzük, így valódi gyógyulást érünk el.

Mi az az IBR-SYSTEM TERÁPIA?

Az IBR-System olyan fájdalommentes és mellékhatásokkal nem járó biológiai terápiát kínál, amely a legtöbb esetben végleges gyógyulást hoz. Ugyanis nem a tünetek kezelésére, hanem az allergiát kiváltó ok megszüntetésére és az immunrendszer helyreállítására összpontosít. Az IBR-SYSTEM egy biofizikai kutatások eredményei alapján kifejlesztett, mikrointenzitású berendezés, melyet magyar orvos-mérnök csapat hozott létre, már több mint 25 éve.A Vitalport Egészségcentrum rendelőiben, már 13 éve alkalmazzuk nagy sikerrel.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!