pixel
Teljes biztonságban várjuk pácienseinket!

Gyomorfekély kezelése

A gyomornyálkahártya sérülése, gyulladása fájdalmat okoz. Hosszú ideig tartó erős savas-maró hatás károsodást válthat ki, melynek a következménye a gyomorfekély. Amikor a savas gyomornedv pH-ja a nyombélbe érve sem semlegesítődik, akkor hozza létre a nyombélfekélyt.

A tartós gyomortáji panaszokat komolyan kell venni és ennek kivizsgálása feltétlenül indokolt.

A fekélyek, reflux betegség kezelésének alapköve a savas pH normalizálása.

Enyhe esetben elegendő lehet a táplálkozással bevitt károsító anyagok kerülése: ne fogyasszon a beteg savanyú, túl fűszeres ételeket. Kerülni érdemes az alkoholt, kávét, csokoládét, sőt, még a dohányzást is.

Milyen új kezelési lehetőségek vannak a gyomorfekély kezelésében?

A legújabb biofizikai kutatások eredményei alapján kifejlesztett mikrointenzitású berendezés az IBR-SYSTEM.

Telefonon érdeklődök!

IBR-SYSTEM új ,eredményes alternatívát nyújt a GYOMORFEKÉLY, MINT GYULLADÁSOS FOLYAMAT enyhítésében, a sav- bázis egyensúly helyreállításában.

A berendezés működési elve: azon alapul, hogy mikroimpulzusok formájában kérdéseket tesz fel a szervezetnek, amelyre az azonnal válaszol. A válaszok kialakításában a szervezet minden egyes sejtje, minden egyes szervrendszere részt vesz.

Ezek a válaszok ugyancsak mikroimpulzusok formájában érkeznek, amelyek elektródák segítségével a bőrfelületről elvezethetők, majd feldolgozhatók.

Az EKG során is részben hasonló folyamat játszódik le, csak sokkal egyszerűbb formában. Ezeket a válaszjeleket a berendezés regisztrálja, majd speciálisan szűri. A szűrt mikroimpulzusokkal pedig visszakezeli a szervezetet.

A terápia során személyre szabott táplálkozási tanácsokkal látjuk el a pácienseket.

Pszichés okok, melyek gyomorfekély kialakulásához vezethetnek

emésztési panaszokA pszichoszomatikus hatásokkal foglalkozó szakemberek a gyomorfekélyt olyan betegségként tartják, mely kialakulásában közre játszanak bizonyos pszichés okok, vagyis a gyomorfal elvékonyodásában – a megfigyelések szerint – szerepe lehet lelki tényezőknek is.

A kellemetlen, emésztési panasszal és savtúltermelődés járó bélgyulladás az egyre halmozódó stresszel küzdő embereknél jelenik meg elsőként, amely hatását a bolygóideg (X. agyideg) fokozza. A sav túltermelődése hozzájárul a gyomornyálkahártya gyulladásához, később pedig nyombélfekélyhez is vezethet.

A gyomorfekély elkerülését elősegíti a stresszoldás, a pesszimizmus és a zárkózottság mellőzése, ám sajnos, ha már kialakult a probléma és tartós fájdalmakkal jár, ideje orvoshoz fordulni.

Ha szeretné elkerülni ezeket a problémákat és időben megelőzné a bajt, jelentkezzen Vital Port Egészségcentrumunkba egy fájdalommentes vizsgálatára, ahol a korszerű IBR-SYSTEM berendezéssel dolgozunk az Ön egészségéért!

A vizsgálat és a kezelés teljesen fájdalommentes, mellékhatásmentes.

Várjuk ügyfeleinket Budapest, Debrecen, Hajdúböszörmény és Nagyvárad környékéről is.

Tekintse meg Facebook oldalunkat is!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

VISSZAHÍVÁS KÉRÉS

DIÉTÁS RECEPTEK – GYÓGYTEÁK

Diétás receptek - Gyógyteák

GALÉRIA – KÉPEK – VIDEÓK

Vitalport - galéria - képek -videók

SZAKÉRTŐNK VÁLASZOL