pixel
Teljes biztonságban várjuk pácienseinket!

GYÓGYMASSZÁZS – SVÉDMASSZÁZS

Ez a masszázs alapfogásaiban a svédmasszázshoz hasonlítható, bár technikájában eltér, a különbség abban rejlik, hogy a gyógy masszázs során kimondottan a célzott területet kezelik és szakképesített gyógy masszőrök végzik.

Nemcsak a test fizikai szinten történő javulását idézheti elő, hanem jótékonyan hat az idegességből eredő fejfájásra, illetve nyugtató hatással is bír. Megszünteti a derék, a nyak és a váll állandó feszültségét, csökkenti a fáradtságérzetet a lábszáron és a lábfejen, s jótékonyan járul hozzá olyan problémák kezeléséhez, mint az ízületi gyulladás, a nem gyulladásos ízületi betegség, az elégtelen vérkeringés vagy a rándulás. Elősegíti a törött csontok összeforradását, a vese és a máj méregtelenítését, s növeli a vörösvérsejtek számát. Segít a tartási zavarokkal küszködőknek, fejlődési rendellenességnél és betegségek, balesetek utáni regenerálódásnál. Mindenképpen hasznos, mivel rendkívül sok jó hatása van.

A masszázs technika titka a simító, gyúró, dörzsölő, ütögető és rezegtető fogásokban rejlik, illetve abban, hogy a masszőr kezével olyan ingerületeket kelt a szövetek érzékelő idegvégződéseiben, amelyek ideiglenesen gátolják, csökkentik a krónikus fájdalmi ingerületek eljutását az agyba, ami gyógyszerek használata nélkül enyhíti a fájdalmat.

Kérek időpontot!

 Javallott az alábbi esetekben:

  nyak-, váll-, hát fájdalmak,

 végtagi fájdalmak,

 krónikus fejfájás,

ortopéd elváltozások esetén,

 tartásproblémákná,  ülőmunka,

  vérkeringési problémák,

kóros álmatlanság,

közérzet javítás,

izomhúzódás,

izomgörcs,

aktív fizikai munkát végzőknek,

  sportolók számára,

emésztési zavarok okozta hasi fájdalmak esetén

stresszből eredő fájdalmak

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

VISSZAHÍVÁS KÉRÉS

DIÉTÁS RECEPTEK – GYÓGYTEÁK

Diétás receptek - Gyógyteák

GALÉRIA – KÉPEK – VIDEÓK

Vitalport - galéria - képek -videók

SZAKÉRTŐNK VÁLASZOL