pixel
Teljes biztonságban várjuk pácienseinket!

Érszűkületi problémákkal, magas vérnyomással bajlódik? Gyakran fájnak végtagjai, gyorsan elfárad? Fejfájásos panaszai vannak? Jöjjön el debreceni érszűkület kezelés alkalomra és enyhítse fájdalmát hatékonyan!

István 20 év cukorbetegség után érzékelte, hogy érszűkületi problémái kezdenek megjelenni. Nagy fájdalmakkal és éjszakai alvászavarral küszködve kereste fel debreceni rendelőnket.

“Több mint 20-évi cukorbetegség után, sajnos én is érzékeltem, hogy az érszűkülettel is számolnom kell, ami nagy fájdalommal jár. Éjszakánként nem tudtam aludni a fájdalom miatt, ami már akkor is érzékelhető volt, ha a takaró hozzáért. A megtett út távolsága egyre csökkent, fájdalmas volt, így közben pihenni kellett. 10 napi infúziós érszűkület kezelés alkalomban is részesültem , de javulást nem éreztem.
Ezért fokozottan figyeltem az újságban megjelent hirdetéseket az érszűkülettel kapcsolatos kezelésekről.
A VITAL PORT Egészségcentrum értágító hatású hirdetését olvasva a MOFETTA M kabin értágító kezelésére bejelentkeztem, 15 kezelést ajánlottak, amit már be is fejeztünk.
A kezelés 30 perces és fájdalommentes. A kezelés után 90%-os javulást érzek, mivel a lábaim nem fájnak, a lépcsőzés nem jelent gondot, a megtett út távolsága 2000 méternél is több, a görcsök nem jelentkeznek.
A kezelés alatt a fájós kezeimet is kezelték, mivel a kézfej erei addig megduzzadtak, elkékültek, lilultak. A kezelés óta ezeket nem érzékeltem, kézereim szinte kisimultak.
Úgy érzem, hogy a kezelés nagyon sikeres volt, csak ajánlani tudom mindenkinek.
Köszönet mindenkinek, aki a gyógyulásomat elősegítette.” – István

István történetéből kiderül, hogy van gyógymód az érszűkületi problémákra. Fájdalommentes kezelésünk révén, ismét teljes életet élhet és elfelejtheti a magas vérnyomás, hideg, zsibbadó végtagok okozta fájdalmakat és újult erővel indulhat útnak nap mint nap.

Nézze meg videónkat a Mofetta-M szén-dioxid kezelésről!

Ha a Vitalport debreceni érszűkület kezelését választja, akkor a következőkre számíthat:

Csökken a fájdalom
Növekszik a járástávolság
A vérkeringés javításával gyógyulnak a sebek, fekélyek, sérülések
Csökkennek a görcsök
Mofetta M kezelés 80%-os hatékonysággal
Enyhülnek az ízületi fájdalmak
Élénkül a gondolkodás

Számoljon le az állandó fáradékonysággal, izomgyengeséggel, fejfájással és kezdje el újra élvezni a mozgás adta örömöt! Mindössze annyit kell tennie, hogy felhív minket és időpontot egyeztet kollégánkkal, aki készségesen áll az Ön rendelkezésére.
Telefonáljon még ma!

Tekintse meg Facebook oldalunkat is!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

VISSZAHÍVÁS KÉRÉS

DIÉTÁS RECEPTEK – GYÓGYTEÁK

Diétás receptek - Gyógyteák

GALÉRIA – KÉPEK – VIDEÓK

Vitalport - galéria - képek -videók

SZAKÉRTŐNK VÁLASZOL