pixel
Teljes biztonságban várjuk pácienseinket!

Elégedetlen bőrével? Takargatnia kell kezét vagy arcát? Csak hosszú ujjú pólóban mer emberek közé menni a kiütések miatt? Jöjjön el ekcéma kezelés alkalomra budapesti rendelőnkbe és enyhítse tüneteit hatékonyan!

Candida kezelése hatásosanEkcéma kezelés történet

Ágnes gyerekkora óta küzdött ekcémás tünetekkel. Főiskolás korára felerősödtek a tünetei és 2016-ban kereste fel rendelőnket, mert már nem bírta tovább. Hetente egyszer jött IBR-SYSTEM ekcéma kezelés alkalomra néhány héten keresztül és a javulás igen gyorsan tapasztalható volt.

“Már gyermekkoromban jelentkeztek rajtam apró piros pöttyök. Nagyon sok bőrgyógyászhoz elvittek a szüleim. Megállapították, hogy ekcémám van és állítólag allergiás vagyok a paradicsomra. Azt mondták, felnőtt koromra biztosan elmúlik, adtak szteroidos krémeket. Így nem is volt különösebb problémám egészen addig, amíg el nem kezdtem a főiskolát.

Azon a nyáron annyira felerősödtek a tünetek, hogy ellepte az egész arcom, a nyakam, a hajlataimat, az ujjaimat még a derekam is. Borzalmas volt átélni. Az éjszakákat végig sírtam, aludni nem tudtam, már hiába kentem be, a kenőcs is csak csípte, de annyira, hogy véresre tudtam volna kaparni. Nem mertem emberek közé menni, mert nagyon szégyelltem magam, a legnagyobb melegben is hosszú ujjú pólót viseltem.

Nagyon el voltam keseredve, ezért anyukám elvitt egy debreceni magán bőrgyógyászhoz, aki azt mondta, hogy ez olyan, mint a magas vérnyomás próbáljak meg vele együtt élni, azon kívül, hogy kenőcsöt ír nem tud mást tenni. Ezen annyira felbőszültem, hogy ki tudtam volna szaladni a világból. Nem akartam elfogadni, hogy így kell leélni az életem.

A megoldás megtalálása

Elkezdtem keresgélni az interneten. Hála a jó Istennek rátaláltam a Vital-Port Egészségcentrumra. Úgy gondoltam bármi legyen is az, megpróbálom. Mára kiderült, hogy életem egyik legjobb döntése volt. Elmentünk egy állapotfelmérésre, ahol kiderült, hogy elég sok mindent ki kell zárjak az étrendemből (cukor, tej, csoki, fagyi, sertéshús stb.) valamint tisztító teákat és vitaminokat kell fogyasztanom.

Elkezdtem az IBR-SYSTEM kezelést. Eleinte minden héten mentünk, majd kéthetente, havonta. Jelenleg 8-9 hetente járok. A tüneteim látványosan javultak hétről hétre. Mára már eltűntek azok a ronda kiütések, néha még előjön egy-egy halványan az ujjaimon, de az már szinte semmiség. A diétát már nem olyan szigorúan tartom, csak tejet nem fogyasztok. Az a legnagyobb boldogság, amikor nyugodtan mehetek emberek közé, mert az én bőröm is ugyanolyan szép, mint bárki másé.

Nagyon hálás vagyok mindenért, amit az Egészségcentrumban kaptam és kapok, a kedvességért, az odafigyelésért. Mindenkinek tiszta szívből ajánlom.
” – Ágnes

Találja meg nálunk a megfelelő gyógymódot

Ágnes történetéből láthatja, hogy soha nem kell feladni, kitartó kereséssel megtalálható a megoldás, legyen szó bármilyen problémáról. A tünetek okai felderíthetők arra alkalmas vizsgálatok segítségével. Ezután pedig megkezdhető a megfelelő kezelés, melynek révén az ekcéma okozta kiütéseknek búcsút lehet mondani.

Előfordult már, hogy az orvosok antibiotikumokkal vagy különféle gyógyszerekkel tömték? Ha nem jó az egyik, akkor meg kell venni a másikat, hátha az segít?
Képzelje el, hogy ezentúl nem kell kisebb vagyonokat gyógyszerre költeni. Milyen lenne, ha pontosan megmondanák Önnek, hogy mi a probléma forrása és milyen kezeléssel tudna rajta segíteni?
Ugye, hogy ez picit jobban hangzik, azzal szemben, hogy szedjük a gyógyszert, majd csak segít valamelyik?

A Vitalport ekcéma kezelése Budapesten segít a betegség valódi okainak felderítésében, melyek eddig rejtve maradtak. Ha kiderítettük a valódi okot, akkor már nem okoz problémát a hatékony gyógyítás célzott kezelésünk révén.

Fájdalommentes kezelés? – Igen

Ha kicsit vagy nagyon tart a tűszúrás okozta fájdalmaktól, esetleg gyermekét nem szeretné felesleges fájdalmaknak kitenni, akkor jó hírrel szolgálhatunk, hiszen nálunk abszolút fájdalom -és tűszúrásmentes kezeléseken vehet részt.

És a mellékhatások?

Kezelésünk teljes mértékben mentes mindenféle mellékhatástól. Nem kell aggódnia a gyógyszerek, vagy antibiotikumok által okozott további tünetek, mellékhatások megjelenése miatt. Ezek használatára abszolút nincs szükség a kezelések során.

Most már betekintést nyert Ekcéma kezelésünk részleteibe, de összegezzük, hogy pontosan mire számíthat, ha minket választ:

1. speciális vizsgálat
2. gyermekbarát vizsgálat
3. nincsenek mellékhatások
4. tartós megoldás szteroidok nélkül
5. magyar orvos-mérnök csapat által fejlesztett biofizikai segédeszköz
6. gyorsan időpontot kap, nincs várakozási idő
7. ingyenes parkolás

Szeretne egyszer és mindenkorra véget vetni az Ekcéma okozta szenvedéseknek? Szeretné végre önfeledten élvezni az életet, és elfelejteni a kiütéseket?
Akkor kérjük, hívja fel kollégánkat és kérjen időpontot EKCÉMA kezelésre!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

VISSZAHÍVÁS KÉRÉS

DIÉTÁS RECEPTEK – GYÓGYTEÁK

Diétás receptek - Gyógyteák

GALÉRIA – KÉPEK – VIDEÓK

Vitalport - galéria - képek -videók

SZAKÉRTŐNK VÁLASZOL