pixel
Teljes biztonságban várjuk pácienseinket!

Ekcéma kezelési eredmény IBR-SYSTEM-el

Először is el szeretném mondani, hogy az orvosaink, akik kezeltek minket nagyon tisztességesen, lelkiismeretesen foglalkoztak velünk, csak valahogy mégse találtunk megoldást…

Ezután találtam rá a Vitalport-ra az interneten és elkezdtem olvasni az IBR- systemről. Mint mindent ezt is szkeptikusan kezeltem, de úgy voltam vele, hogy ha 10% esélyünk van a gyógyulásra én belevágok.

 Kislányom most hat éves és születése óta ekcémás. Azt mondták ilyen alkat, érzékeny a bőre. Az állapota évről évre romlott.

Allergológus, homeopátiás háziorvos fül-orr gégész, bőrgyógyász próbálta kezelni a gyereket de csak a tüneteket enyhítettük, az allergia tesztek nem mutattak ki semmit.

Ráadásul az allergiás menetelés következő lépcsőfokára lépve még asztmás is lette a kislányom

 A Vitalportnál az állapotfelmérésen rögtön kiderült, hogy a gyerek tejfehérje érzékeny.

Azt mondták ezt teljesen ki kell iktatni az étrendből és szigorú diétára van szükség a kezelés mellett. Kemény időszak következett. Teljes tejfehérje, tojás és cukormentes (fehércukor) étrendet kellett kialakítani a kezelések mellett.

3 hét után éreztem először eredményt: kislányom hat év után először átaludta az éjszakát, a bőre selymes puha lett, és sokkal jobban érezte magát.

6 hónapja tartjuk a diétát, és járunk a kezelésekre, a bőréről szinte teljesen eltűntek a viszkető foltok. Nem árulok el vele nagy titkot, ha elmondom, hogy voltak nagyon nehéz pillanatok a mikor azt mondtam feladom, de a lányom azt mondta „Anya ez a diéta nagyon kemény , de inkább csinálom mert olyan jó hogy már nem viszketek!”

A kezelésekre, pedig szeret járni, mert kedves segíteni akaró emberek veszik körül, fájdalommal egyáltalán nem jár, nem is kellemetlen,  és érzi, hogy itt segíteni akarnak neki.

Bízom benne, hogy a kezelések végére teljesen meggyógyulunk mind az ekcéma mind az asztma terén.

 

Garai Júlia