pixel
Teljes biztonságban várjuk pácienseinket!

Léguti allergia kezelési eredménye: Bíróné Anikó Püspökladány

35 éves vagyok és több, mint 15 éve kezdődött az allergiás betegségem. Gyógyszeres kezelést az utolsó két évig nem kellett szednem, előző években csak gyógyszerek kezelése mellett tudtam elviselni ezt az időszakot. Az idei év márciusától már kezdődtek a tüneteim, gyógyszerekhez nyúltam, de nem használt semmit. Nem tudtam a szabad levegőre menni, hivatalos ügyeket intézni, mert az állandó tüsszögés, orrfújás,duzzadt szemek, viszkető torok, bedugult orr, levertség, fáradtság kínzott. Ekkor döntöttem el, hogy valami természetes kezelést keresek, ami végérvényesen megszünteti a panaszaimat. Kis böngészés után kerültem kapcsolatba Vital-Port egészségentrumban az IBR-system kezeléssel.

Az első állapotfelmérés és allergia teszt után kiderült, hogy pontosan mire vagyok allergiás. Heti egy IBR-SYSTEM kezeléssel, az allergizáló ételek kerülésével és a javasolt étrendkiegészítőkkel hihetetlen gyorsan kezdett rendeződni az allergiám. Nagyon örültem a javulásnak, és hetek elteltével már a családi kirándulások alkalmával arra figyeltem fel, hogy elfelejtettem zsebkendőt magammal vinni. Panaszaim a minimálisra csökkentek, volt 1-2 tüsszentés, ami inkább csak hapci volt. A kezelés előtt a zsebkendőt 100-val használtam el, de ezt az allergiások nagyon jól tudják. Augusztus 13-án beköszöntött a parlagfű szezon, ekkor a tüneteim egy picit flerősödtek, de a kezelések során sokkal enyhébb és gyorsabb lefolyású volt, mint az előző években. A kezeléseket már az után havi egyre csökkkentettük.

Nagyon köszönöm a segítséget! Nem tudom,hogy viselhettem volna az év legszebb hónapjait, ha nem kapom meg a megfelelő kezelést! Kedves allergiások, higyjétek el, van segítség az allergia kezelésére, hogy mindenki teljes életet éljen zsebkendők, orrspray-k és allergia tüneteik csökkentő gyógyszerek mellett!

Üdvözlettel Bíróné Anikó