pixel
Teljes biztonságban várjuk pácienseinket!

Véget vetne a Candida okozta fájdalmaknak? Jöjjön el hajdúböszörményi kezelésünkre, és induljon a nap ezentúl fájdalom és tünetmentesen!

Candida kezelése hatásosanAnnamária tini kora óta küzdött különböző betegségekkel. Számtalan orvosnál járt többnyire kevés sikerrel, nem tudták megállapítani, hogy pontosan mi okozhatja az állandó betegeskedést. Ezután felkereste rendelőnket és még a megkeresés napján tudtuk fogadni. Kiderült, hogy candida volt a problémák oka és Annamária úgy döntött, hogy részt vesz az IBR-SYSTEM kezelésen.

Az eredmény? Beszéljenek Annamária szavai:

“Minden alkalommal egyre erősebb lettem s szinte könyörgött a testem érte annyira jót tett. Eltelt közel 9 hónap, s annyira megerősödtem, hogy a szervezetem megajándékozott egy kisbabával. Én nemcsak az egészségem köszönhetem ennek a kezelésnek de a gyermekem is. Köszönöm.” – Annamária

Annamária történetéből láthatja, hogy a rejtett betegségek, gondok okai is felderíthetők arra alkalmas vizsgálatok segítségével. Ezután pedig megkezdhető a megfelelő kezelés, melynek révén a fájdalmaknak búcsút lehet mondani.

Az orvosok antibiotikumokkal vagy különféle gyógyszerekkel tömik? Ha nem jó az egyik, akkor meg kell venni a másikat, hátha az segít? Ismerős a helyzet?
Képzelje el, hogy ezentúl nem kell kisebb vagyonokat gyógyszerre költeni. Milyen lenne, ha pontosan megmondanák Önnek, hogy mi a probléma forrása és milyen kezeléssel tudna rajta segíteni?
Ugye, hogy ez picit jobban hangzik, azzal szemben, hogy szedjük a gyógyszert, majd csak segít valamelyik?

Ez a kezelés is fájdalmakkal jár? – Nos, nem!

Ha kicsit vagy nagyon tart a tűszúrás okozta fájdalmaktól, esetleg gyermekét nem szeretné felesleges fájdalmaknak kitenni, akkor ismét jó hírrel szolgálhatunk, hiszen nálunk abszolút fájdalom -és tűszúrásmentes kezeléseken vehet részt.

És a mellékhatások?

Kezelésünk teljes mértékben mentes mindenféle mellékhatástól. Nem kell aggódnia a gyógyszerek, vagy antibiotikumok által okozott további tünetek, mellékhatások megjelenése miatt. Ezekre használatára abszolút nincs szükség a kezelések során.

Most már betekintést nyert Candida kezelésünk részleteibe, de összegezzük, hogy pontosan mire számíthat, ha a hajdúböszörményi Candida kezelésünket választja.

1. speciális vizsgálat
2. tűszúrásmentes kezelés
3. gyermekbarát vizsgálat
4. nincsenek mellékhatások
5. magyar orvos-mérnök csapat által fejlesztett biofizikai segédeszköz
6. gyorsan időpontot kap, nincs várakozási idő

Szeretne egyszer és mindenkorra véget vetni a Candida okozta szenvedéseknek? Szeretné végre önfeledten élvezni az életet, és elfelejteni a fájdalmat?
Akkor kérjük, hívja fel kollégánkat és kérjen időpontot CANDIDA kezelésre!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

VISSZAHÍVÁS KÉRÉS

DIÉTÁS RECEPTEK – GYÓGYTEÁK

Diétás receptek - Gyógyteák

GALÉRIA – KÉPEK – VIDEÓK

Vitalport - galéria - képek -videók

SZAKÉRTŐNK VÁLASZOL