pixel
Teljes biztonságban várjuk pácienseinket!

Tisztában van egészségi állapotával? Netán kételyekkel küzd, hogy valóban minden rendben van? Jöjjön el állapotfelmérésünkre, és öntsön tiszta vizet a pohárba!

Candida kezelése hatásosanZsuzsanna évek óta kemény migrénnel küzdött. Kezdetben csak fájni kezdett a feje, azután már émelygés, hányás is szerepelt a tünetek között. 2011 nyarán kereste fel rendelőnket, mert már nem bírta tovább. Hetente egyszer jött IBR-SYSTEM kezelésünkre 6 héten keresztül és a javulás igen gyorsan tapasztalható volt.

“Nagyon hamar javulást tapasztaltam. Most már havonta csak egyszer megyek “szintentartásra”. Ma már nagyon ritkán fáj a fejem, és ha fáj is, elmúlik egy egyszerű fájdalomcsillapítótól. Egészen más így élni!
Nagyon köszönöm, hogy segítettek nekem!” – Zsuzsanna

Zsuzsanna történetéből láthatja, hogy a rejtett betegségek, gondok okai is felderíthetők arra alkalmas vizsgálatok segítségével. Ezután pedig megkezdhető a megfelelő kezelés, melynek révén a fájdalmaknak búcsút lehet mondani.

Az orvosok antibiotikumokkal vagy különféle gyógyszerekkel tömik? Ha nem jó az egyik, akkor meg kell venni a másikat, hátha az segít? Ismerős a helyzet?
Képzelje el, hogy ezentúl nem kell kisebb vagyonokat gyógyszerre költeni. Milyen lenne, ha pontosan megmondanák Önnek, hogy mi a probléma forrása és milyen kezeléssel tudna rajta segíteni?
Ugye, hogy ez picit jobban hangzik, azzal szemben, hogy szedjük a gyógyszert, majd csak segít valamelyik?

Mire jó az állapotfelmérés?

Az állapotfelmérés feltárja a szervrendszerek kóros működése közötti összefüggéseket és segít a betegség valódi okának felderítésében, amik eddig általában rejtve maradtak. Ha kiderítettük a valódi okot, akkor már nem okoz problémát a végleges gyógyítás. Állapotfelméréskor húsz szervrendszert vizsgálunk egy fájdalommentes és mellékhatásmentes, elektrodinamikai eljárással.

Az állapotfelmérés információiból következtetni tud a szervek eltérő működésére, pl. gyulladásokra, emésztési, keringési zavarokra.
Kimutathatóak vele a szervezetet terhelő baktériumok, vírusok, gombák, (CANDIDA elszaporodás) méreganyagok,nehézfémek.Tájékoztatást ad a szív ,a vesék, a tüdő a máj vagy akár az idegrendszer funkcionális állapotáról. Ezáltal felhívja a figyelmet a megelőzésre, precíz klinikai vizsgálatok szükségességére.

Most már betekintést nyert Állapotfelmérésünk részleteibe, de összegezzük, hogy pontosan mire számíthat, ha minket választ:

1. speciális vizsgálat
2. gyermekbarát vizsgálat
3. nincsenek mellékhatások
4. magyar orvos-mérnök csapat által fejlesztett biofizikai segédeszköz
5. gyorsan időpontot kap, nincs várakozási idő

Kíváncsi, hogy minden rendben van-e szervezete működésével? Szeretné, ha minden problémára választ kapna?
Ha igen, akkor csak annyit kell tennie, hogy felhív minket és időpontot egyeztet kollégánkkal, aki készségesen áll az Ön rendelkezésére.

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

VISSZAHÍVÁS KÉRÉS

DIÉTÁS RECEPTEK – GYÓGYTEÁK

Diétás receptek - Gyógyteák

GALÉRIA – KÉPEK – VIDEÓK

Vitalport - galéria - képek -videók

SZAKÉRTŐNK VÁLASZOL