pixel
Teljes biztonságban várjuk pácienseinket!

Tóthné Szabó Tünde: kismama

Tóthné Szabó Tünde vagyok egy hajdúnánási 41 éves kismama.

A szülésem várható időpontja 2010.júl.13-ára van kiírva. Ez a második legcsodálatosabb dolog lesz az életemben, mert az első idén tölti a 17-ik életévet ő a nagy lányom.

Sajnos úgy alakult az életem, hogy nem volt lehetőségem egyelőre másik gyermeket szülni. 35 éves koromban azonban megismertem a mostani férjemet, és nemsokkal ez után elhatároztuk, hogy kapcsolatunkat szeretnénk szorosabbá fűzni egy közös gyermekkel. Hiábavalónak tűnt minden próbálkozás nem tudtam teherbe esni.

Orvosnál is voltam utána természetgyógyászhoz fordultam, de eredménytelenül. 2009-be megismerkedtem egy hajdúböszörményi kolléganőmmel egy szakmai találkozón és ő ajánlotta nekem a Vital Port Egészségcentrumot Hajdúböszörményben, ahol az IBR-SYSTEM terápiát alkalmazzák.

Másnap fölhívtam telefonon, megkaptam az időpontot és felkerestem őket. Az állapotfelmérésből kiderült, hogy ami az áldott állapothoz szükséges(mellékvese, hormonháztartás)egyáltalán nem úgy működik ahogyan kellene.Még aznap elkezdtük a kezelést az IBR-SYSTEM-el, aztán még kétszer érkeztem menni és a 4-ik kezelésnél már terhes voltam, amiről még akkor nem tudtam.Később viszont bebizonyosodott. Most pedig remélem 2 hét múlva kezemben, tarthatom a második kislányomat is, aki erős és egészséges!

Köszönettel és hálával tartozom ennek az új biofizikai gyógymódnak, mert hiszem, hogy ez által lehetek kétszer is anyuka. Mindenkinek ajánlom, aki bármilyen problémával küszköd!