pixel
Teljes biztonságban várjuk pácienseinket!

Ekcéma kezelése IBR-SYSTEM terápiával

 Már gyermekkoromban jelentkeztek rajtam apró piros pöttyök. Nagyon sok bőrgyógyászhoz elvitek a szüleim. Megállapították, hogy ekcémám van és állítólag allergiás vagyok a paradicsomra. Azt mondták, felnőtt koromra biztosan elmúlik, adtak szteroidos krémeket. Így nem is volt különösebb problémám egészen addig, amíg el nem kezdtem a főiskolát.

Azon a nyáron annyira felerősödtek a tünetek, hogy ellepte az egész arcom, a nyakam, a hajlataimat, az ujjaimat még a derekam is. Borzalmas volt átélni. Az éjszakákat végig sírtam, aludni nem tudtam, már hiába kentem be, a kenőcs is csak csípte, de annyira, hogy véresre tudtam volna kaparni. Nem mertem emberek közé menni, mert nagyon szégyelltem magam, a legnagyobb melegben is hosszú ujjú pólót viseltem.

Nagyon el voltam keseredve, ezért anyukám elvitt egy debreceni magán bőrgyógyászhoz, aki azt mondta, hogy ez olyan, mint a magas vérnyomás próbáljak meg vele együtt élni, azon kívül, hogy kenőcsöt ír nem tud mást tenni. Ezen annyira felbőszültem, hogy ki tudtam volna szaladni a világból. Nem akartam elfogadni, hogy így kell leélni az életem.

Elkezdtem keresgélni az interneten. Hála a jó Istennek rátaláltam a Vital-Port Egészségcentrumra. Úgy gondoltam bármi legyen is az, megpróbálom. Mára kiderült, hogy életem egyik legjobb döntése volt. Elmentünk egy állapotfelmérésre, ahol kiderült, hogy elég sok mindent ki kell zárjak az étrendemből (cukor, tej, csoki, fagyi, sertéshús stb.) valamint tisztító teákat és vitaminokat kell fogyasztanom.

Elkezdtem az IBR-SYSTEM kezelést. Eleinte minden héten mentünk, majd kéthetente, havonta. Jelenleg  8-9 hetente járok. A tüneteim látványosan javultak hétről hétre. Mára már eltűntek azok a ronda kiütések, néha még előjön egy-egy halványan az ujjaimon, de az már szinte semmiség.

A diétát már nem olyan szigorúan tartom, csak tejet nem fogyasztok. Az a legnagyobb boldogság, amikor nyugodtan mehetek emberek közé, mert az én bőröm is ugyan olyan szép, mint bárki másé.

Nagyon hálás vagyok mindenért, amit az Egészségcentrumban kaptam és kapok, a kedvességért, az odafigyelésért. Mindenkinek tiszta szívből ajánlom.

2016.03.01.

 

B. Ágnes, 24 éves