pixel
Teljes biztonságban várjuk pácienseinket!

Hyperceratosis kezelési eredménye

Tisztelt Vitalport Munkatársai !

Ez év január közepe óta járok az Önök budapesti rendelőjébe kezelésekre,amit egy teljes állapot felmérés előzött meg. Most eljött az ideje,hogy elmeséljem a történetemet és erőt,kitartást adjak azoknak a betegeknek,akik hasonló problémával küzdenek és úgy gondolják,hogy ez a probléma nem gyógyítható.
2011-ben kezdődtek a bajok. A talpamon egy nagyon erős szarusodás kezdődött amit hagyományos módszerekkel nem tudtam eltávolítani,sőt napról-napra vastagabb lett a bőr.Ha nem kentem folyamatosan gyógykrémekkel,akkor kirepedezett,vérzett.
Emiatt kaptam egy bőrfertőzést is(orbáncot) amire antibiotikumot kellett szednem és további kenőcsöket használni.Éjjel-nappal zokniban voltam,mert féltem az újabb fertőzéstől. Közben jártam ortopédusnál,mert azt mondták, lehet hogy talpbetét kell és az javítani fog a problémán. Nem javított.
Közben a tenyeremen is elindult egy erős szarusodás. Így aztán bőrgyógyászoknál kerestem orvoslást. Mind az öten,akiknél jártam egybehangzóan azt mondták,hogy ez öröklött hiperkeratozis és hogy nyugodjak bele,mert ez nem gyógyítható. Illetve egy drága gyógyszer létezik aminek annyi a mellékhatása,hogy csak saját felelősségemre írják fel.
Ez már 2013 őszén volt. Már az ujjaim is repedtek szét.Vízbe nyúlni,takarítani csak gumikesztyűben tudtam a fájdalom miatt. Azt mondtam nem nyugszom bele,hogy ez gyógyíthatatlan. Kutattam az interneten,mígnem az Önök egészségcentrumának a honlapját megtaláltam.Mindent elolvastam töviről-hegyire és azt mondtam megpróbálom mit veszíthetek,hiszen már nagyon sok pénzt elköltöttem krémekre,kenőcsökre stb.
Eleinte hetente mentem az IBR-SYSTEM kezelésekre,később 2 hetente,most már csak havonta egyszer megyek.
Az előírt szigorú diétát,vitaminok szedését végig betartottam.Nyár elején már látható javulás indult meg a talpamon és a kezemen is
.Mostanra, szeptember közepére a talpamon csak annyi az elszarusodott bőr amennyi egy egészséges ember talpán is képződik és pedikűrös által szakszerűen eltávolítható.
A kezem tökéletesen rendben van.
Köszönöm az emberi hozzáállásukat és a biztatásukat.
2014.09.17.
Laczkó Ágnes
Budapest