pixel
Teljes biztonságban várjuk pácienseinket!

Kinezio-Tape kezelés tapasztalata

Már évek óta fájt  aderekam és lábam. Mindent kipróbáltam, de semmi sem segített. A lábgörcs miatt éjjel sem tudam aludni. Elmentem a VITAL PORT Egészségcentrumba, gondoltam egy próbát megér. MOFETTA M  terápiát ésorvosi izom és izületragasztástkaptam., mely tartást biztosít a derekamnak.Nagyon hamar enyhültek a fájdalmak. Megszüntek a görcsök. Sokkal többet bírok állni és járni. A húsvéti vendégvárással járó sütést, főzést gond nélkül végigbírtam dolgozni.

Bátran ajánlom a hasonló problémákkal küzdőknek.

Sütő Sándorné

Hajdúböszörmény

 

Egyik reggel füvet nyírta, és egy nagy zsákba szoltam öszzegyűjteni. Sajnos egy rossz mozdulattal emeltem meg a zsákot és megrándult a vállam, nagyon fájt még másnap is, alig bírtam dolgozni.

A VITAL PORT Egészségcentrumban kaptam rá KINEZIO-TAPE kezelést. 

Aznap mág éreztem a fájdalmat, de másnapra fokozatosan csökkent. A munkavégzésben sem akadályozott.Hála a kezelésnek elmúlt a fájdalmam, nekem segített.

Tóth Imre,

Hajdúböszörmény

 

 

Kedves Vital Port!

Röviden beszámolok a térdemre helyezett kinezio-tape hatásáról.

Emlékeztetőül:  2014.04. 25-én, pénteken 1-kor került föl a térdemre és 29-én, kedden este 10-kor vettem le, mert már nagyon gyűrött volt egy része.   Ez 4,5 nap.

Ez idő alatt semmi fájdalmam nem volt!!!!  Van a térdemnek egy külső pontja, amire mindig a mágnest tettük és ami nem volt a szalag alatt, az a pont mutatott egy kis érzékenységet, de fájdalmat ott sem éreztem.

Azért most írom csak a levelet mert arra is kíváncsi voltam, hogy a levétel után mi a helyzet?    A hatás tart, a térdem nem fáj.

2014.05. 02.

Sok szeretettel üdvözlöm Önöket: Bakosné Kayser Márta

 

 

Kedves Vital Port!

Anikó be”tape”elte az izomhúzódásomat. Már a ragasztás után sokkal stabilabbnak és egészségesebbnek éreztem a lábszáramat. Néhány nap múlva teljesen megszűntek a problémák, újra teljes értékűen tudtam sportolni.

Köszönöm szépen!

Nagy Zoltán, Debrecen


orvosi izomragasztás-derékfájdalom

KInezio-Tape válfajdalom kezelésére