pixel
Teljes biztonságban várjuk pácienseinket!

Sz.A. Hajdúböszörmény: Atopiás bőrgyulladás kezelési eredménye

4 éves koromban jelentkezett az első tünet a csuklómon. Majd későbbiekben a könyök hajlataimnál is kezdtek jelentkezni. Orvoshoz jártunk, kenőcsöket és gyógyszert szedtem mivel a diagnózisuk szerint atópiás bőrproblémát állapítottak meg.

A kenőcsök használata helyileg használtak de nem túl sok ideig, mert a problémák mindig visszajöttek. 9 évesen elküldtek allergia vizsgálatra. Semmiféle szőrre,porra stb-re nem mutattak ki allergiát. 5 napig voltam kórházba a problémámmal ahol megint csak kenőcsöket kaptam.

Ezek után is hol használt a krém, hol nem. Mivel, hogy nem használtak a krémek ezért abbahagytuk. Mindezek után saját magunk kezdtük el a bőrömet kezelni.

2009.szeptember 23-án anyukám sokadik hírdetés olvasása után úgy döntött elhoz a Vital Port Egészségcentrumba, ahol időpontot kaptunk szeptember 25-én első alkalommal megállapították, hogy élelmiszer allergiám van és Candida gombám e naptól IBR-SYSTEM kezelésekre járok és eddig használ ez a kezelés. Azóta is jobban érzem magam, diétáznom kell. Nem ehetek:liszt,cukor,tej,tojás,rizs,szója,sertéshús,csokoládé. Ezeket mind betartva még most, is a közérzetem jobb, a viszketéseim lényegesen enyhültek. Jól érzem magam.

Sz.A. Hajdúböszörmény


2009. október

2010. január

2010. április