pixel
Teljes biztonságban várjuk pácienseinket!

Rheumatoid arthritis kezelési eredménye IBR-System-el

 GYÓGYULÁSOM TÖRTÉNETE

Hogy a baj mikor ért el nem tudom. Mint később kiderült, jó sok ideje cipeltem, a bennem alattomosan megbúvó szörnyeteget, akár mint a filmben a gép a „nyolcadik utast”.

Szép ünnepet, 2005 húsvétját választotta, hogy kitörjön és megmutassa igazi erejét, a szépen megterített asztalnál. A szokásos finomságokból már nem tudtam falatozni.

Mind a tíz ujjam, mintha megkergült volna. Szertszét álltak mereven és fájón. Karjaim mintha megrövidültek volna, a tányér pereméig sem értem el.

Elsősegélyként kórházi kezelés következett már pár nap múlva. Injekciók sora és a diagnózis megállapítása is itt történt, mindenféle vizsgálatok után. Totális dühét a gonosz itt még fokozta, amikor az eddig csak csipkelődő csípőizületeim sem akartak engedelmeskedni. Aztán sorra csatlakozott a háborúhoz minden izületem.

Diagnózis a következő: rossz az immunrendszerem, saját sejtjeim, nem ismeri fel. Feltehetően így alakult ki nálam a sok izületi gyulladás, Latin neve talán ismertebb, reumatoid artritisz.

Hát, nem örültem a dolognak. Ugyanis még azt is közölték, hogy az orvostudomány mai állása szerint nem gyógyítható, és néhány komoly mellékhatása is van.

Évente kellett kórházi rehabilitációban részt vennem, a közbeeső időszakban pedig a városi reumatológus volt segítségemre. Mindenkinél tapasztaltam a segíteniakarást, a tudást, az empátiát. Sajnos azonban csak kisebb nagyobb csatákat nyertünk, de a végső győzelem még nem sejlett.

Évek teltek el. Megtapasztaltam a mellékhatások közül a lisztérzékenységet. Ez azt jelenti, hogy kenyér kalács, és kifli helyett csak rizsből, kukoricából és burgonyából készített ételeket fogyaszthatok.

A harc egyre komolyodott. Szervezetem már nem volt hajlandó elfogadni a felírt gyógyszereket, kenőcsöket, injekciókat. Magyarán, nem használt semmi. Csak fájt és fájt a sok izület közül valamelyik. Idegeim is kezdték felmondani a szolgálatot. Azt gondoltam jajongásom messze hallatszik. – Pedig „csak” családomat tették próbára.

Magambaroskadtam. Néha megpróbáltam kicsit felkapaszkodni a gödörből és gondolkodni.

Így bukkant elő, egy használhatónak látszó gondolat. Talán a gyökerekből kéne kiirtani gonosz támadóimat. Nem hagyhatom, hogy végleg eluralkodjon rajtam a betegség. Meg kell keresnem az új lehetőségeket! – Internet! – Kaptam a fejemhez.

 

Rátaláltam egy módszerre, amelyről éreztem, ez a nekem való, és belevágtam!

VITAL PORTA! Leírták róla, hogy fájdalommentes mellékhatások nélküli módon működik.

Ami szerint a gyógyítás folyik: IBR-SYSTEM, az Integrált Biológiai Szabályzó Rendszer. Évtizedes kutatómunka során fejlesztették ki.

Az első alkalom nem múlt el izgalom nélkül. Állapotfelméréssel kezdődött, amely kimutatta, hogy tele vagyok mérgező anyagokkal. Megrémültem, de a simogató szemek megnyugtattak. A hozzájuk tartozó megejtően kedves hang aztán elmondta, mi előtt állok, mi várható.

Most ezt írom le: nem fáj semmim! Ha nem velem történik, nem hiszem el.

Nem a csodának, hanem ennek a forradalminak mondható módszernek a buzdító szavaknak, a kellemes környezetnek és a hozzáértésnek köszönhetem.

Csak egy adat: ezév, 2013. januárjában kezdtem el, és most április van. Aligha kell meggyőzőbb érv.

 

Azért írom le, mi is történt, hogy bátorodjon fel, akinek fagyérzékenyek a keze, ne szenvedjenek ilyen-olyan krónikus betegségekkel. Bőr vagy allergiás bántalmaikat ne engedjék elhatalmasodni. És egyáltalán! Vállalják be az egészséges életmódot.

Ez a jövő.

 

 

Varázslatosan kellemes környezetbe csöppentem, melyet az ott dolgozók nesztelen léptei, kedves mosolygása csak fokozott. Azonnal láttam, hogy ez a hely, lelki haszonnal is jár, ami szinte fél gyógyulás.

 

Figyelemmel és elszántsággal hallgattam végig, hogy miből is áll a kezelés.

Az első tanács, számomra étkezési szokásaim megváltoztatásával járt. Tilos a répacukor, fagyi, jégkrém nyalogatása. A sertéshúst és mindenféle járulékát nagyívben el kell kerülnöm. Nagyot nyeltem, mert a ropogós tepertő jutott eszembe.

Ezután az állati tej-tejtermékek teljes tilalmának sora következett. Kezdtem meginogni. Félénken kérdeztem, hogy juhtúrót sem? – Buta kérdés. A birka is állat, jogos volt a nemleges fejcsóválás.

Talán a legfontosabb következett: igyon napi 2-2, 5 liter vizet. Figyelem, ebbe az ízesített folyadékok, mint a kávé, a leves és hasonlók nem tartoznak, mégha olykor víz ízűre sikerülnek is.

Második fázisban vitaminok tömege, és a természetes anyagok, őrlemények, olajok, gyógyteák, homeopátiás bogyócskák sora következett.

Harmadik összetevő a kedvencem. Fekszem az ágyon, drótok kapcsolnak az okos szerkezethez.  – Betakarhatom? – Hallom. És a hang tulajdonosa még a párnát is megigazítja fejem alatt. Enyhe bizsergés fut át rajtam, van egy halvány hőérzetem is. Úgy képzelem valami hasonló lehet az anyaméhben. Órákig kibírnám, de ennek is meghatározott szabályai vannak. Ez jelenti a szó valódi értelmében vett kezelést.

 

Az első alkalommal csak keservesen másztam fel az asztalra és úgy segítettek le. Ma már fel és lepattanok! Ez a tény elfelejteti velem a kezdeti nehézségeket.

Amikor az állapotfelmérés után hazaértem, kinyitottam a hűtőajtót és elkezdtem kiüríteni. Ajándékba kapták a gyermekeim a krinolintól kezdve a tejszínig szinte mindent.

Aztán táskákkal felszerelve kifosztottam párom segítségével a gyógynövényboltot. És teli szatyor rejtette a csirke, pulyka birka és marhahúsféléket. Hal szerencsére bőven volt, mivel horgászok vagyunk.

Kis pihenő után nekifogtam egy táblázat elkészítésének: mit mikor mennyit kell bevenni.

Feszültséget is éreztem, nehogy valamelyiket elfelejtsem. Kis idő multán napjaim tartozéka lett a reggeli „gyógyszeradagolás”.

Környezetem csak mosolygott és hitetlenkedett. – És te ezt mind be fogod tartani?

Hát betartottam!  Igaz sokszor próbáltam süket és vak lenni, ha tortákról sütikről

volt szó, de akkor a laborleletem segített.

Egy hónap, azaz hat kezelés után az eddigi megcsillagozott értékek lényegesen javultak. Tehát nem mese, nem csak az én szuggesszióm, hanem tény. Na, ezt lobogtattam hitetlen ismerőseimnek.

Ez vagyok én, velem így történ. Nyilván más problémákra más előírások vonatkoznak, de a lényeg ugyanaz.

Ez a rendszer képes fájdalommentesen gyógyszer és mellékhatások nélkül befolyásolni a szervezet működését.

Gondoljanak arra, milyen nagy úr a fájdalom és milyen boldogság nélküle élni!

IBR-SYSTEM kezelés menete

          Kelt: POLGÁR 2013. ápr.30.                                            Gyovainé Jutka

                                                  GYÓGYULÁS UTÁN

          Talán van, aki tavaly nyáron elolvasta a Gyógyulásom története című írásomat, amely tulajdonképpen egy köszönet volt részemről a Vital Port egészségcentrumnak Hajdúböszörményben.  – Évtizedes fájdalmaim múltak el nyomtalanul az ő segítségükkel.

         Tehát gyógyultnak tekintettem magam. Ennek ellenére nem búcsúztunk el örökre, egy kiskapu nyitva maradt, ha netán bajban lennék ismét.

         És, jó egy év elteltével, be is nyitottam a kiskaput. Saját hibám okozta, hogy fájdalmaim kezdtek előbújni. (Betegségeim: a sokízületi gyulladás és a glutén érzékenyég. Mindkettő. az immunrendszer meghibásodásából ered és sajnos test szerte  érezteti hatását.) Eleinte radikális életmódváltást kellett végrehajtanom, majd a szorítás fokozatosan lazult. Az ott kapott kezelések gyakorisága is ritkult. A vitaminokat, gyógynövénykivonatokat és homeopátiás szereket a kezelés végére már csak szintentartó adagokban alkalmaztam.

         Öröm lett az életem. Tele voltam pozitív gondolatokkal az addigi búbánatos szürkeség helyett. A nagy örömben, kezdtem itt-ott megszegni a szabályokat. Elfelejtettem bevenni például a déli vitaminokat. De főleg a táplálkozási tanácsokat nem tartottam be következetesen. Vendégségben sorra fogyasztottam a számomra tilos ételeket.

Rájöttem, vigyázni kell magunkra akkor is, amikor már nincs betegségi tünet. Táplálkozásunk egy kissé amúgy is elromlott, túl sok az étrend kiegészítő, tele kémiával.  A Vital Port okos és megfelelő étkezési javaslatokat ad, amelynek betartása az egész szervezetre jó hatással van.

Még időben kerestem fel a kedves ismerős arcokat, így most ismét jól vagyok, teljes az életem. Rövid időn belül helyre tették, amit elrontottam.

Nem szabad azzal takaróznunk, hogy nem vagyunk betegek, ha csak itt-ott fáj valami. A tünet mindenképpen betegséget jelez. Ez nem a reklám helye, de mindenképpen tanácsolom, hogy ne hagyja magát senki szenvedni.

         A Vital Port, egészségpénztár elfogadó hely is, az állapotfelmérés gyors, megbízható és fájdalommentes. Átfogó információt ad a szervezetről.

         Mindezt azért írtam le, hogy aki felkeresi az egészségcentrumot, ne csodát várjon, de látványos javulást, amelyhez a mi jó hozzáállásunk is szükséges.

                                                                               Gyovai Józsefné Jutka.

2014.04.14.