pixel
Teljes biztonságban várjuk pácienseinket!

Arcidegzsába kezelése IBR-SYSTEM-el

Szeretnék köszönetet mondani a Vital Portnak. Arcidegzsábám van, ami hosszú szünet után újból jelentkezett és három héttel ezelőtt olyan beteg lettem, hogy a fájdalomtól semmit nem tudtam csinálni. Olyan erőteljes fájdalom hasított a fejembe, szinte megállás nélkül, hogy még enni sem tudta, sőt feküdni sem. Egy héten át nem aludtam, ülve töltöttem az éjszakákat. Végső elkeseredésemben fordultam a Vital Porthoz, a lányom tanácsára, akinek már voltak pozitív tapasztalatai. Az orvosok ugyanis vizsgálat nélkül hazaküldtek, azzal, hogy szedjem az orvosságot, majdcsak hatni fog, ezzel a betegséggel sajnos együtt kell élni.

A Vital Portnál kapott IBR-SYSTEM kezeléseknek köszönhetően mára elmúlt a fájdalom, el se tudom hinni, de megszabadultam attól elviselhetetlen kíntól, ami miatt már a beszéd is szinte nehezemre esett.

Nagyon köszönöm a türelmet és a segítséget, nagyon hálás vagyok, hogy újból együtt örülhetek a családommal.

Szeretném elmondani, hogy azért mentem el a Vital Porthoz, mert a kis unokám már kapott IBR-SYSTEM kezeléseket a Vital Port budapesti rendelőjében, és jó hatással volt rá. Óvodásként folyamatosan betegeskedett, és az állandó felső légúti megbetegedések arcüreggyulladást és középfül gyulladást okoztak nála. Mindez azt eredményezte, hogy állandóan hiányzott a közösségből. Nagyon féltünk, mi lesz vele, ha iskolás lesz, hiszen az iskolából nem lehet sokat hiányozni. A Vital Portnál kapott kezeléseknek köszönhetően úgy megerősödött az immunrendszere, hogy az első osztályból csak kétszer hiányzott néhány napot, és végre úgy telt el egy iskolai év, hogy egyszer sem kellett fül-orrgégészeti kezelésre mennünk. Mindezért köszönet a Vital Portnak.

Okos Károlyné és Okos Erika