pixel
Teljes biztonságban várjuk pácienseinket!

Ekcéma és fejfájás kezelési eredménye

 IBR System kezelés

Háromgyerekes édesanya vagyok, születésemtől fogva ekcémábanszenvedek. Szüleim rendszeresen bőrgyógyászhoz vittek, aki tüneti kezelésben részesített. Egész gyermekkoromban szenvedtem a bőrbetegségem tüneteitől, majd fiatal felnőttként többé-kevésbé tünetmentes voltam, ám a terhességek okozta hormonális változások következtében a kezeimen lévő bőr állapota rohamosan romlani kezdett.

A második terhességem alatt csak cérnakesztyűben tudtam emberek közé menni, annyira vörös és gyulladt volt a bőr a kezeimen. Próbálkoztam többféle gyógymóddal (pl. homeopátiás kezeléssel, kineziológiával), de semmi sem hatott hosszú távon.

Tavaly év elején annyira elhatalmasodott az ekcémám, illetve felülfertőződött gombával, hogy nem hatottak a szteroid tartalmú kenőcsök sem. Interneten olvastam az IBR System kezelésről, és egy állapotfelmérés után elkezdtük a heti kezeléseket. Candida túltengést diagnosztizáltak, illetve a pár éve rendszeresen visszatérő arcüreggyulladás-szerű fejfájásokat is kimutatta a felmérés.

A diétával kiegészítve a kezelés hatott, eleinte hullámzó volt az állapotom, de kb. fél év szigorú diéta és kezelések hatására az ekcémám szinte teljesen tünetmentes lett!

A fejfájások még visszatértek, de egyre gyengébb intenzitással. Azóta egy év telt el, már nem tartom a diétát, és kezelésre is csak 2 havonta járok. Az elmúlt téli, szeles időszakban nem vörösödött ki a kezem, épp csak annyira száradt ki, mint minden egészséges embernek a hidegtől.

A fejfájások is sokkal ritkábban és gyengébben jelentkeznek, mint előtte. Úgy érzem nagyon sokat segített az IBR System kezelés, hálás vagyok érte. Köszönöm.

T.T. Budapest