pixel
Teljes biztonságban várjuk pácienseinket!

Akut fülgyulladás kezelési eredménye IBR-SYSTEM-el

6 éves kislányom az egyik éjszaka heves fülfájásra ébredt. Próbáltam neki meleg sóval enyhíteni, de nem igazán használt. Reggel annyira fájt a füle, hogy elmentünk a fül-orr-gégészetre.

Ott az orvos azt mondta, hogy középfülgyulladása van, fel kell szúrni. Én ebbe persze nem egyeztem bele, így azt mondta menjünk el a gyerekgyógyászatra és ott írnak fel antibiotikumot. A gyerekgyógyász délután rendelt, a kislányom meg folyamatosan sírt, hogy fáj a füle.

Felhívtam egy kedves ismerősömet (a Vital Port tulajdonosa), hogy nincs-e neki otthon First-je, mert tudtam, hogy az jó lehet fülfájásra.Éppen akkor nem volt neki, azt mondta, vigyük el a Vital port rendelőbe egy IBR-System  kezelésre. Férjem elvitte a kislányunkat és rögtön a kezelés után megszűnt a fülfájás.

Így délután nem vittem el a gyerekgyógyászatra. Este egyszer megemlítette a lányom, hogy fáj a füle, de közben nyugodtan játszott tovább. Másnap délelőtt a biztonság kedvéért kapott még egy kezelést, így megúsztuk a szúrást és az antibiotikum szedését is.

 

Szné.N.K. Hajdúböszörmény