pixel
Teljes biztonságban várjuk pácienseinket!

Migrén kezelési eredménye IBR-SYSTEM-el

Köszönöm a Vitalport munkatársainak a segítséget!

Évek óta kemény migrénnel küzdöttem. Eőször csak fájni kezdett a fejem, bevettem a gyógyszert, de persze nem múlt el a fájdalom.
Azután jött az émelygés, hányás, másnap alig bírtam lábra állni.
2011 nyarán  úgy döntöttem, hogy elég volt, nem bírom tovább.
Az interneten találtam az IBR-System kezelést és a Vitalportot.
Hetente egyszer mentem kezelésre 6 hétig , szigorúan betartottam, hogy mit ne egyek, tisztító teákat ittam.
Nagyon hamar javulást tapasztaltam.
Most már havonta csak egyszer megyek „szintentartásra”.
Ma már nagyon ritkán fáj a fejem, és ha fáj is, elmúlik egy egyszerű fájdalomcsillapítótól.
Egészen más így élni!
Nagyon köszönöm, hogy segítettek nekem!
Köszönettel: Kasznár Zsuzsanna

45 éves nő vagyok. Fejfájásom serdülő korban kezdődött. Először ritkábban, majd egyre gyakrabban jelentkezett a fejfájásom, mely hányingerrel, szédüléssel, látászavarral járt. Egy idő után a hagyományos fájdalomcsillapítók, hányingercsökkentők nem segítettek. Elkezdődtek a kivizsgálások (góckutatás,belgyógyászat, ideggyógyászat), kiderült migrén.

 Sokféle migrénes gyógyszert szedtem, melyeknek természetesen voltak mellékhatásai. Ahogy teltek az idők egyre jobban féltem a rohamoktól, melyek 2012, 2013-ban már havi 2 alkalommal jelentkeztek.

2013. október közepén ismét migrén, mely éjszaka elviselhetetlen görcsös fejfájással járt. Az ügyeleten kötöttem ki, ahol nem igazán tudtak segíteni, a injekció csak minimálisan csökkentette fájdalmamat .

– 4 napig tartott a rosszullét- Ekkor döntöttem úgy, hogy más módszert keresek, így találtam rá az interneten az IBR-SYSTEM kezelésre, melyet a Vitál Port Egészségcentrumnál találtam.

 Állapotfelmérés után 2013. október 30-tól hetente 1 alkalommal jártam az IBR-SYSTEM kezelésre 6 hétig. Vitaminokat, tisztító teákat fogyasztottam illetve bizonyos élelmiszereket a kezelés ideje alatt nem fogyaszthattam. Majd a kezelések időtartama csökkent. Jelenleg 2 havonta egyszer kell járnom. A kezelés ideje alatt fejfájásom intenzitása, időtartama folyamatosan csökkent. A gyógyszereket fokozatosan el tudtam hagyni.

Köszönetemet és hálámat fejezem ki  VITAL-PORT dolgozóinak a segítségért.

 2014. április10.

B. Ildikó


Fejfájás kezelése IBR-SYSTEM-el