pixel
Teljes biztonságban várjuk pácienseinket!

Tapasztalatok szomatika kezelés eredményéről

Tapasztalatok a szomatika-kezelésről

Egy kisebb velemszületett rendellenesség miatt egészen fiatal korom óta izületi fájdalmaim, problémáim vannak. Reumatológiai ill. ortopéd szakemberek foglalkoztak velem, különböző kezelésekben volt részem, gyógytornákat is tanultam.

Mindez sokat könnyített az életemen, ma is tudok mozogni, akik nem ismernek közelebbről, a mozgásomon nem veszik észre, hogy gondom van. Ahogy telik az idő, egyre több fájdalommal, izommerevedéssel, a mozgásom beszűkülésével küzdök.

A szokásos kezelések egyre több időmet igényelnék, ami nem mindig áll rendelkezésemre. Így találkoztam a lehetőséggel, hogy kipróbáljam a szomatikát.

Amikor a kezeléseket megkezdtük, a karomat alig bírtam felemelni, a hátam izmai folyamatosan görcsben álltak, alig vonszoltam magam. Noha fájt minden tagom, a kezelések jól estek, a hozzátanult gyógytornát képes voltam végezni.

A kezelések hatására a mozgásom teljesen felszabadult, a fájdalmak elmúltak. A megtanult gyógytorna végzése a jó állapot fenntartásában sokat segít.

Külön megemlítendőnek tartom, hogy a kezelések során gondos figyelemben volt részem, úgy éreztem, hogy mindenben személyre szabott ellátást kapok.

Az sem mellékes szempont, hogy nem kell hetekig naponta hosszasan sorakoznom a különböző kezelésekre várva, mert ez az egy fajta kezelés képes elérni azt, amit eddig három, négy, öt fajta kezeléssel értünk el.

Zila Péterné Marika