pixel
Teljes biztonságban várjuk pácienseinket!

Bélrendszeri problémák kezelési eredménye IBR-SYSTEM-el

F. L., Debrecen-Józsa,

Bélrendszeri probléma kezelési eredménye

17 éves fiam, 3 és fél éve szenvedett bélrendszeri problémákkal, fejfájással, heteken-hónapokon áttartó lázas állapottal. Egyik szakorvostól mentünk a másikhoz mindhiába, 3 éve gasztroenterológián vastag és vékony beleiben polypoid-okat fedeztek föl. A tünetek a gyógyszerek szedése mellet sem szűntek meg.

Folyamatos volt a hasmenés, hányás, lázas állapot. Minden gyógyszert és gyógykészítményt amit felírtak/javasoltak kipróbáltunk, mindhiába.
2010. Decemberében hallottunk először a Vital port egészség centrumról egy orvosnő ismerőstől aki maga is oda vitte kezelésekre a kisfiát és gyógyulásáról számolt be és az IBR-SYSTEM kezelés hatásosságáról.
    Egyből időpontot kértünk, majd az állapot felmérés után, a kezeléseket eleinte heti rendszerességgel, enyhe diétával, javasolt gyógyteákkal, probiotikumokkal kezdtük.
A 12. kezeléstől erőteljesen javult az állapota, 6 hónap elteltével pedig megszüntek a bélproblémái,  nincs láza,  nem fáj a feje és tele van energiával.
  Köszönöm a Vital port munkatársainak a bíztatást, kedvességet, és bátran ajánlom bárkinek az IBR-SYSTEM kezelést akinek egészségügyi problémája van.
F.L.né, egy nagyon elégedett anyuka.