pixel
Teljes biztonságban várjuk pácienseinket!

59 éves özvegyasszony vagyok, 17 éve kezdődött rheumatoid arthritis betegségem. Eleinte hatékonyak voltak a terápiák, gyógyszeres kezelések, igaz voltak jobb-rosszabb időszakok, de el tudtam látni magamat. Az utóbbi 3 évben lassan, de folyamatosan romlott az állapotom, mígnem tolószékbe kerültem és önellátásomkor is egyre több segítségre szorultam (tisztálkodás, étkezés, séta, stb.).
Hiába jártam rendszeresen kontrollvizsgálatra, az utolsó kórházi ellátáskor tudatosult bennem, hogy nagy fájdalmaim és eltorzult testtartásom ellenére nincs tovább. Csak rengeteg fájdalomcsillapító – mely már alig használt – és a sajnálat.
Köszönöm ebből nem kérek, én LÁBRA AKAROK ÁLLNI!
Kiscsaládom segítségével kerestük a megoldást, így akadtam rá a „Vitalport Egészségcetrumra”. Azonnal felvettem a kapcsolatot velük és elkezdtem az IBR-SYSTEM  terápiát. A harmadik kezelés után éjszaka végre tudtam aludni, a negyedik után kezdtem érezni a görcsös izmok lazulását, a görcsoldót és a fájdalomcsillapítót is csökkenteni tudtam. Ettől kezdve folyamatosan javultam, igaz apró léptekben!
Egy hónap után úgy éreztem, hogy ideje a letapadt ízületeket kilazítani. A kezelés, a gyógymasszázs és –torna csodákat művelt. Már kapaszkodás nélkül meg tudok tenni néhány lépést, könnyebben mozgok, napról napra tartásom is javult, sokat egyenesedtem és le tudok hajolni! Mivel frontérzékeny vagyok, a frontok ideje alatt ízületeim fájdalmasabbak. De az a tudat, hogy VAN REMÉNY, hogy újra fogok önállóan járni, hatalmas erőt és kitartást ad!
Persze ezt egyedül nem tudtam, tudnám végigcsinálni. De nekem van egy csodálatos családom, akik egy emberként állnak mellettem, segítenek, támogatnak! Együtt örülünk az eredményeknek.
Ezúton is szeretném megköszönni nekik, hogy mellettem állnak, hisz nélkülük nem sikerülhetne!
Mihelyt lábra állok, újra jelentkezem, hogy gyógyulásommal erőt adjak másoknak!