pixel
Teljes biztonságban várjuk pácienseinket!

E.Á., 28 éves nő, Hajdúböszörmény: Hólyaghurut és candida kezelési eremény

Az első felfázásom 2007. decemberében volt, amikor hirtelen jelentkező véres vizelettel és hasi görccsel siettek velem az ügyeletre. A diagnózis 4 keresztes vizelet volt, antibiotikummal kezeltek és egy hét alatt rendbe is jöttem.

Akkor úgy gondoltam, ez egy egyszeri eset, mindenkivel előfordul. De sajnos nem az volt! Ezután szinte havi-kéthavi rendszerességgel visszatért ugyanez a betegség kisebb-nagyobb intenzitással (2-3 keresztes vizelet eredménnyel). Természetesen minden alkalommal antibiotikummal kezeltek, amik egy idő után tönkretették a bél- és a hüvelyflórámat egyaránt. Teljesen le volt gyengülve az immunrendszerem, és belekerültem egy ördögi körbe, hiszen a rengeteg antibiotikum csak tovább gyengített. Az urológiára szinte már „haza jártam”, és semmi bíztató tanácsot nem kaptam, csak azt, hogy nyugodjak bele, ez is korunk népbetegsége, főleg a korombeli, még szülés előtt álló nőknél, és örüljek, hogy nálam csak kb. 2 havonta jelentkezik, mert van aki 2 hetente jár vissza. Mondanom sem kell, mennyi elkeseredtem, hiszen nem csak a közérzetemre, de az intim együttléteimre is rányomta a bélyegét ez a betegség. Minden antibiotikumos kúra után mehettem a nőgyógyászomhoz, hogy kikezelje a Candidát, ami elszaporodott a legyengült hüvelyflóra miatt.
Végül 2009. őszén úgy döntöttem, hogy magam keresek megoldást a problémámra, valamilyen nem gyógyszeres, természetgyógyászati kezelést kerestem, ami segíthet visszaerősíteni az immunrendszeremet. Ekkor olvastam a Vitalport IBR-System kezeléséről az újságban, utánaolvastam az interneten, elolvastam a szakmai hátterét is (érdekelt, hiszen magam is biológus vagyok), és igazán meggyőzött a rendszer működési mechanizusa.
2009. novemberében végeztük el az állapotfelmérést, és az eredmény nem lepett meg. Beigazolódott a gyanúm, miszerint az immungyengeség mellett Candidás is vagyok. Ezután elkezdtük az IBR-SYSTEM kezeléseket, ami mellett szigorú Candida-diétába és méregtelenítő kúrába kezdtem. Rengeteg gyógyteát ittam, ami nagyon jól kiegészítette a kezelések hatását.
2010. márciusában végeztük el a kontrol-tesztet. Nagyon vártam, mert éreztem ugyan, hogy sokkal jobban vagyok, de ahhoz, hogy elhiggyem, hogy tényleg gyógyulok, látni akartam a bizonyítékot. Nagyon örültem és megnyugodtam, amikor 4 hónap kezelés után teljesen normális értékeket kaptunk. Ezután még 6 hónapig kétheti, majd havi rendszerességgel jártam kezelésre, ma pedig csak akkor megyek, amikor szükségét érzem. Szerencsére ma már csak ritkán és csak gyenge intenzitással jön elő a hólyaghurut, amit már antibiotikum nélkül, népi gyógymódokat alkalmazva ki tudok kezelni. Visszatért az életkedvem, újra eljárok sportolni.
Nagyon köszönöm a segítséget, és bátran ajánlom mindenkinek, aki hozzám hasonló gondokkal küzd! Nem szabad belenyugodni ebbe a betegségbe, mert igenis ki lehet jutni abból az „ördögi körből”!