pixel
Teljes biztonságban várjuk pácienseinket!

Kérdés:

Tisztelt Doktor Úr!
Köszönöm a porallergiával kapcsolatos válaszát.
Megkaptam a levelet, amelyben a szintetikus vitaminokról ír. Abban kérem a segítségét, hogy az Önök által ajánlott vitaminkomplexek, amelyben nyomelemek, ásványi anyagok, stb. van, hol lehet megkapni, mennyibe kerülnek. Mely vitamin szükséges ahhoz, hogy a szervezetet maximálisan ellássa a szükséges anyagokkal. Mert azt én is tudom, hogy ahhoz, hogy a szervezetünk hozzájusson a megfelelő vitamin és ásványi anyaghoz, stb. több killó gyümölcsöt és zöldséget kellene fogyasztani. Az sem közömbös, hogy milyet, ugyanis már mindenben benne vannak a tartósítok, zöldségekben, gyümölcsökben egyaránt. Szinte 100 %-os bioterméket már nem is lehet kapni, vagy nagyon drága. Kérem szíveskedjen válaszolni, hogy mit szedjek ahhoz, hogy a szervezetem megkapja amire szükségem van. Köszönettel és tisztelettel: Antal Katalin

Válasz:
Tisztelt Antal Katalin!
Mivel a piacon sokféle jó minőségű természetes vitamin kapható , és a renedelőknek nem célja egyetlen cég reklámozása sem, ezért nem írhatok márka nevet, és árakat sem.
Javaslom,hogy mindenképpen olyan vitamint keressen, amire rá van írva, hogy milyen növényekből készült.Ezek a növényi hatóanyagok a legkomlexebbek, és a leghatásosabbak.
Azok a készítmények, amelyek csak a vitamin összetevőket tüntetik fel, általában szintetikus vitaminok.
Üdvözlettel
Vitalport