pixel
Teljes biztonságban várjuk pácienseinket!

Szénanátha kezeléseSzénanátha kezelése

Mi a szénanátha?

Szénanátha, szaknyelven rhinitis allergica, pollenekre, penészre (gombafajta, mely megtalálható a természetben, illetve nyirkos, sötét zárt helységekben, mint pince vagy fürődszoba), illetve egyéb más mikroszkopikus anyagokra adott allergiás reakció.

Válassza szénanátha kezelésünket, hogy…

Kiderítse a gyötrő okokat

Tartósan megszüntesse a szénanáthát

Fájdalom és mellékhatásmentes kezelésen vegyen részt

Rövid időn belül kapjon időpontot

Intsen búcsút a szénanáthának! Csak annyit kell tennie, hogy felhív minket és időpontot egyeztet kollégánkkal, aki készségesen áll az Ön rendelkezésére.

Telefonáljon még ma!

Időpontot kérek!

A szénanátha lehet szezonális (csak bizonyos hónapokban jelentkező) vagy egész évre kiterjedő, úgynevezett perinneális. A szezonális szénanátha akkor jelentkezik, amikor a növények (fák, füvek) virágoznak, pollenjüket szórják.

Tavasszal a korán virágzó fák okoznak szénanáthát. Nyáron a füvek, gabonák, gyomok. Szénanáthát okozhatnak még gombák is azáltal, hogy spóráik a levegőbe kerülnek kora márciustól késő novemberig.

Az egész évben jelentkező szénanátha oka olyan anyag, mely jelenléte nem köthető évszakokhoz. Ilyen pl. a házipor, penész, állati szőr. Ezek az allergének megtalálhatóak párnákban, alsó ruházatban, drapériákban, függönyben, szőnyegben, bútorok kárpitjában.

Nagyon gyakori, hogy az allergiás beteg nem egy, hanem több allergénre is érzékeny.

Időpontot kérek!

Melyek a szénanátha tünetei?

Szénanátha esetén az emberi szervezet idegenként ismeri fel az allergént, és védekezés során az immunrendszert aktiválja, ami többek között hisztamin felszabadulással jár.

A hisztamin aztán duzzanatot, vörösséget, viszketést, váladékozást okoz az orrüregben, szemben és a légutakban. A duzzanat hivatott megakadályozni, hogy az allergén bekerüljön a szervezetbe, míg a váladékozás, tüsszögés a nyálkahártyán lévő allergén eltávolítását.

Szénanáthás embernél hirtelen tüsszögés, orrfolyás, szemirritáció lép fel.

A tünetek minden életkorban felléphetnek, azoban a leggyakoribb, hogy a 30. életév betötése előtt kezdődnek.

Hogyan lehet kideríteni, mi okozza a szénanáthát?

IBR-SYSTEM allergia diagnózis

Az IBR-SYSTEM technológia első lépéseként minden esetben elvégezzük az elektrodinamikai allergén tesztelést végpont diagnosztikával.

Nézze meg videónkat a vizsgálatról! 

A vizsgálat teljesen veszélytelen, mellékhatásmentes. bármely életkorben és bármilyen betegség megléte mellett elvégezhető,és az eredmény azonnal elkészül.

Több, mint 100 féle anyag allergén vizsgálatára van lehetőség, tűszúrások és veszélyes bőr irritáció nélkül. Az eredmény azonnal elkészül, és Ön kézhez kapja.

Telefonon érdeklődök!

Több mint 100 féle allergén anyag tesztelésére van lehetőség! Többek között:

Szénanátha kezelése IBR-SYSTEM terápiával

A vizsgálat és a kezelés teljesen fájdalommentes, mellékhatásmentes.

Az  Ibr-System terápiás kezelésekkel lehet a terheltségeket megszüntetni, az öngyógyító folyamatokat beindítani. Általában 12-17 kezelést javasolunk, az elején heti rendszerességgel.

Amennyiben a panaszok fokozatos megszűnését, az energetikai egyensúly helyreállását tapasztaljuk, akkor a kezelések közti időtartamot egyre növeljük 2-3-4 hétre.

Ha a kezelések között eltelt időben nem térnek vissza a tünetek, akkor fenntartó kezelésként havonta egy kezelést javasolunk.

A kezelések időtartama általában 30 perc.

A terápia alatt a betegnek semmiféle gyógyszert nem kell szednie, az IBR-SYSTEM készülékkel végzett kezelések mellett csak a kezelő által összeállított étrendet kell betartani .

A terápia a legtöbb esetben végleges gyógyulást hozhat, ugyanis, nem a tünetek kezelésére hanem az allergiát kiváltó ok megszüntetésére és az immunrendszer helyreállítására összpontosít.

Tudjon meg többet az IBR-SYSTEM terápiáról!

Betegeink tapasztalata:

IBR-SYSTEM kezelés eredménye

15 éve fennálló panaszok kezelési eredménye

 

Várjuk ügyfeleinket Budapest, Debrecen, Hajdúböszörmény és Nagyvárad környékéről is.

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

VISSZAHÍVÁS KÉRÉS

DIÉTÁS RECEPTEK – GYÓGYTEÁK

Diétás receptek - Gyógyteák

GALÉRIA – KÉPEK – VIDEÓK

Vitalport - galéria - képek -videók

SZAKÉRTŐNK VÁLASZOL