pixel
Teljes biztonságban várjuk pácienseinket!

IBR-SYSTEM – a jövő gyógymódja a jelenben

Magyar orvosokból és mérnökökből álló kutató-fejlesztő csoport,-Dr Kiss-Solingen Attila, Akkermen István, Szüle János- tíz éves kutatómunka során kidolgozta azt a rendszert, amely mérföldkőnek számít a diagnosztikában és a terápiában. A beteg szervezetének saját, elektromos válaszait használják fel ahhoz, hogy a páciens önszabályozó, öngyógyító folyamatait serkentsék, optimalizálják.

A legújabb biofizikai kutatások eredményei alapján kifejlesztett mikrointenzitású fizioterápiás berendezés, az IBR-SYSTEM® . Az eddigi eredmények a fájdalomcsillapítás, az allergiák tej-ételpollen-allergia, szénanátha és bizonyos bőrbetegségek (ekcéma, atopiás dermatitis, seborrea, Candida) gyógyításában nagyon bíztatók. Az eljárást mikro-elektro-magneto diagnosztika és terápiának nevezték el. A berendezés széles frekvenciaspektrumban olyan komplex jelsorozatokat vesz le a szervezetről, amelyek magukba foglalják az összes szerv működésének információit. Ezeket a jeleket módosítva, terápiás jelként juttatják vissza a szervezetre.

IBR-SYSTEM

Spektrumanalízisen alapuló biofeedback

Az emberi, állati és növényi szervezetekben elengedhetetlenül fontos a helyes információk pontos és gyors áramlása. A beteg vagy sérült sejtekre jellemző például , hogy megváltozik a normális kommunikációs képességük, károsodik optimális információ fogadás és továbbítás.Ezért szervezetünk a betegségek során komoly infor-mációs zavarokban szenved.

A IBR-SYSTEM kezelés a szervezetben áramló információkat, mint elektromos jelzéseket képes felfogni, majd optimálisan módosítva és visszajuttatva őket a szervezetbe, optimalizálja annak működését,csillapítja, megszünteti a fájdalmakat.Az EKG során is részben hasonló folyamat játszódik le, csak sokkal egyszerűbb formában.

Az integrált biológiai regulációban (IBR-System) teljesen új, hogy az egész szervezetet összességében értékeli. A szervezetről elvezetett válasz-impulzusokban ugyanis benne van a bőr, a mozgatórendszer, a gyomor-bélrendszer, a hormonrendszer, a keringés, a nemi-szervek stb. pillanatnyi válasza, a szervezet egésze. Ezeket a válaszjeleket a berendezés regisztrálja, majd speciálisan szűri. A szűrt mikroimpulzusokkal pedig visszakezeli a szervezetet.
Ez az eljárás kimutatja a páciens instabil frekvencia tartományait. A biofeedback terápia során ezeknek a megváltozott információknak és jeleknek a korrekcióját végzi el a berendezés, aminek következtében helyreáll az egyensúly és a normál működés.

Vajon mit mutat az Ön spektrogramja? Előzze meg a nagyobb betegségeket!

Kérjen állapotfelmérést

IBR-SYSTEM terápiával eredményesen kezelhető betegségek: Tovább olvas

Az IBR-SYSTEM® berendezés funkciói:

  • Az IBR-SYSTEM® segítségével gyorsan és pontosan meghatározható, hogy melyik testfélben vagy testnegyedben alakultak ki elektrodinamikai elváltozások, blokkok.
  • Az IBR-SYSTEM® frekvencia spektrumanalízise megmutatja, hogy a blokkolt területen milyen a rezonancia és interferencia frekvencia eloszlás.
  • Az IBR-SYSTEM® nagy érzékenységű egyenáramú méréstechnológiája lehetővé teszi bármely head- vagy reflexzóna, de akár tetszés szerinti testfelület elektromos státuszának elektrodinamikai vizsgálatát, térben és időben történő nyomon követését.
  • Az IBR-SYSTEM® a világon elsőként teszi lehetővé az individuális, biofeedback vezérelt terápiát.  Az IBR-SYSTEM® leképezi a szervezet bőrfelületén mérhető elektromos változásokat a tetszés szerint beállított frekvenciatartományában. A beérkező jelsorozat spektrumanalízise után grafikusan is megjeleníti az egész szervezet komplex működésének elektrodinamikai “látképét”. Speciális szűrőmátrixok segítségével szétválasztja a harmónikus-élettani és a diszharmónikus-kóros spektrumokat, majd a legoptimálisabb korrekciót alkalmazza a terápiában.
  • Az IBR-SYSTEM segítségével mágneses-rezonancia anyagvizsgálatokat, allergia teszteket is végezhetünk.
  • Több mint 100 féle allergén anyag tesztelésére van lehetőség! Többek között: 

Forrás: Dr Kiss-Solingen Attila

Orvosi cikk >tovább olvas

Várjuk ügyfeleinket Budapest, Debrecen, Hajdúböszörmény és Nagyvárad környékéről is.

VISSZAHÍVÁST KÉREK

DIÉTÁS RECEPTEK – GYÓGYTEÁK

Diétás receptek - Gyógyteák

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE

GALÉRIA – KÉPEK – VIDEÓK

Vitalport - galéria - képek -videók

SZAKÉRTŐNK VÁLASZOL